SOCIAL MEDIA

26. nov. 2009

Computer problemer

Så har jeg computer igen i det mindste de næste par timer. Efter flere dage med computer problemer tilkaldte jeg min tekniker igår og flere dele blev skiftet. Her imorges slukkede computeren selv efter et par minutter så skal have tilføjet flere RAM senere og så må det være godt. I det mindste kommer alle mine grafik programmer nok til at køre hurtigere ;-)
Var til skole/hjem samtaler hos begge drenge igår og de klarer sig rigtig fint. Hmmmmm var der sådan nogle samtaler da vi gik i gymnasiet/HF? Jeg kan kun huske jeg skøjtede hen over de år rimelig let. Masser af nætter med opgaveskrivning, noter lånt af andre, fester og masser af sjov og ballade. Hernede er det lidt mere seriøst. Børnene tænker meget over deres karakterer ifht. fremtiden. Ingen ved rigtig hvad de vil uddanne sig til endnu men tænker mere på at få et højt gennemsnit generelt. De ved at først venter militæret så det er ikke så aktuelt endnu. Pigerne har 2 års værnepligt og drengene 3 år. Tit rejser de et år efter militæret og så er de lige pludselig gamle inden de kommer igang med en uddannelse.

Her får I lige et sjovt tip til at folde en t shirt lynhurtigt set på nettet. Det virker - jeg er helt skrap til det. Har ingen teknik til de langærmede ha ha. Prøv selv!


Håber at være tilbage for fuld styrke senere!

Ha en fantastisk dag.........


1 kommentar :

  1. Det skal da prøves det med T-shirten, ser let ud (selv om jeg ikke forstår forklaringen ;-).

    Her i Spanien synes jeg også at man går meget op i at uddanne sig, mon ikke det er ens overalt. Her får de dog en del flere lektier for end i Danmark, min. 1 1/2 time har den ældste på 12 år om dagen, og det med 3 dage med 7 timers skolegang.

    3 års værnepligt må være svært, glemmer de ikke hvad de har lært eller har de fortsat almindelig undervisning?

    SvarSlet