SOCIAL MEDIA

14. nov. 2009

Mit første indlæg

Fantastisk lørdag morgen her! Vi var blevet lovet regn (tiltrængt) men nu skinner solen. Alle sover da vi aflyste lørdags vandringen nordpå pga. vejrudsigten. Nu vil jeg vække dem om lidt så vi kan tage ind til byen og spise brunch.
Vil lige dele en let opskrift med jer som jeg lavede igår! Majspandekager som er gode til en hurtig frokost ret med lidt salat og brød til men som også kan bruges som tilbehør. Meget mere kunne det ikke blive til da vi var trætte efter den ældste søn's koncert aften forinden. Vil se om jeg kan lægge et par billeder ind senere.

Små majspandekager
(Udskriv)

1 dåse majs (320 g), 1 dl mel, 1 tsk. bagepulver, 2 æg, hakket forårsløg, salt, peber, lidt hønse boullion pulver (bruges MEGET i Israel som krydderi) og olie til stegning.
Ingedienserne røres sammen - kan evt. blendes. Kom dejen på panden og steg pandekagerne indtil de er gyldne. Serveres med en salat og lidt godt brød!

Har fundet de her fantastiske muffins/cupcakes som kun er til dekoration. Er er de ikke flotte? Bliver svært at vælge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer :

 1. Anonym16/11/09

  Hej søster!
  Tillykke med din nye blog - det er så stærkt gået og oser af overskud ;-)
  Jeg er nu at finde blandt den faste læserskare
  De kærligste hilsener
  PIA

  SvarSlet