SOCIAL MEDIA

27. nov. 2009

Weekend

Utroligt at det allerede er weekend. Ugerne går altså lidt for hurtigt for tiden. Stadig problemer med computeren. Har skiftet flere ting ud i den men nu er problemet i stil med at jeg har brugt Mercedes dele til en gammel Lada. Dvs. at der mangler et par dele endnu for at Ladaen kan blive toptunet ;-) Den yngste spiller Call of Duty og den nyeste version af spillet har enormt høje krav til computerens ydeevne. Nå jeg nyder jo også godt af det så mon ikke vi får skiftet de sidste dele ud inden længe.
Morgenen startede ellers med at den ældste lige skulle lave et par småændringer ved hans store historie opgave og det endte med at at han kom en halv time for sent. Han havde vist glemt at vi ikke har en super laser printer. Han er lidt bagud med meget i denne tid. Han har fået kæreste og så er der jo endu mere der skal passes ind i dagens 24 timer.
Jeg har et godt link til jer bloggere idag. Det er til Shabby blogs hvor der er en masse flotte gratis baggrunde. Bruger også deres produkter til min digital scrapbooking og de er fantastiske. Uh tror Bubber har smittet mig. Så hans program den anden dag på Sputnik (jo det virker) om danske mænd der søger kærlighed i Ukraine. Der bliver han ved med at sige FANTASTIC. Han er altså sjov!
Mangler stadig en del at lave inden Shabbatten starter. Som altid skal vi hen at spise hos svigermor.Elsker stemningen i byen lige inden det bliver Shabbat.

GOD WEEKEND TIL JER ALLE


Grædemuren i Jerusalem

8 kommentarer :

 1. Tak for linket, også god weekend til dig.
  Skal til tennis med drengene, men det regner!

  SvarSlet
 2. Så fik jeg tid til, at besøge din side. Israel, tænker lidt....hvordan endte du der? Måske kan jeg læse mig frem til det. Skal i hvert fald have læst lidt mere her :-) Super spændende når en dansker flytter udenlands.

  Smukt billede.

  SvarSlet
 3. Lene - så er der i det mindste regn hos jer!

  Fru E - tak for besøget! Var au pair pige hernede. Ville nok have været lettere hvis jeg havde valgt England ;-) Men Fyn er nu fin!!!!!!

  Tak for komplimenter af foto!

  SvarSlet
 4. Tak for et spændene kik på din horisont. Du tager virkeligt mange fine billeder så det har været en fornøjelse at besøge dig. Hav en rigig god weekend.

  SvarSlet
 5. Hold da op , er glad for du skrev på min blog, så jeg nu ved , du er derude :-)

  SvarSlet
 6. Tina, vil du ikke fortælle om sådan en fredag aften hos svigermor? Hvad får I at spise? Jeg tænker jo på det gamle teaterstykke "Indenfor murene"
  Hvordan er det hos en familie i Israel? Det tror jeg, der kunne blive et spændende blog-indlæg om.

  SvarSlet
 7. Tak for kommentarerne og Betty! vil lave et indl;g om fredag aften/Shabat næste uge. Tak for ideen. KNUS

  SvarSlet