SOCIAL MEDIA

29. nov. 2009

Windows 7


Godnat herfra. Efter FLERE computer problemer måtte jeg overgive mig og fik computeren formatteret. Min tekniker kom kl. 4 og efter en masse problemer med installering af både det nye Windows 7 og diverse programmer er jeg køreklar igen. Han var her 7 timer incl. 1 tissepause og 1 spisepause ;-) Jeg har kendt ham i 13 år så der bliver altid snakket og grinet en masse når han er her. Jeg tror at det er mig der har givet ham grå hår! I skal nok høre hvordan Windows 7 er når jeg har brugt det et par dage.

KNUS

6 kommentarer :

 1. Så skulle alle dine computer genvordigheder være overstået og en ny og dejlig verden venter dig med Windows 7.
  Iht. min mand så er det absolut det optimale, han har det på vores laptop, mens jeg hænger ved XP. Det skyldes nu nok mestendels, at jeg har dansk tastatur og danske installationer på vor gamle desktop og det gør jo livet lidt lettere ☺ Jeg kiggede lige tilbage i dine indlæg og du godeste hvor kan jeg nikke genkendende til det med sproget ☺
  En herlig søndag aften.
  Knus

  SvarSlet
 2. 7 timer! du må få en stor regning, men dejligt for dig hvis du har fået orden på det hele.

  Et lille tip, hvis man ikke har dansk tastatur: man kan skrive æ, ø og å med Alt tasten (som holdes nede mens nummeret tastes:
  Alt + 0230 : æ
  Alt + 0229 : å
  Alt + 0248 : ø

  SvarSlet
 3. Annette - ja det med sproget kan alle vi udenlandsdanskere vist genkende ;-) Hvis jeg havde danske installationer ville jeg også værge om min computer. Vores Word er f.eks på hebraisk og det klarer jeg også fint men det ville jo være låkkert hvis det var på dansk!

  Lene - Jeg gav kun 400 kr for alle de timer. Tak for tippet med de danske bogstaver. Du kan også tilføje dansk under control panel - langiage and region settings og når du så trykker Alt Tab skifter du sprog. Jeg har både dansk, hebraisk og engelsk. Da jeg ikke havde dansk på tastaturet og brugte oe, ae og aa kom jeg nogen gange til at skrive de bogsatver sådan i hånden hi hi

  SvarSlet
 4. Ups det var altså mig der skrev men min dreng var logget ind ;-)

  SvarSlet
 5. Hej Tina, nu har jeg snart skrevet bogstaverne i 20 år med alt + tal og de "sidder i fingeren" tænker faktisk ikke over det længere tror slet ikke jeg kunne finde æ,ø og å på et dansk tastatur ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg har lige fået windows 7 forleden dag. Det tog lang tid at installere men kører rigtig fint. Håber du bliver glad for det :P God week-end.

  SvarSlet