SOCIAL MEDIA

9. dec. 2009

Nem Gløgg


Jeg har været uden computer siden igår aftes. Min tekniker kom og hentede den klokken 23 og har så arbejdet på den idag- Nu er Ladaen helt opgraderet til en Mercedes. Harddisken og mother board er blevet skiftet ud og nu er der ikke mere at skifte. Har fået en harddisk på 1 TB (1000 GB) og tilsammen med de eksterne harddiske som jeg har bliver det til 3 TB ialt. Mon ikke det er nok he he?
Min veninde hjemmefra har delt hendes gløgg opskrift med mig. Vil afprøve den på mine israelske venner i weekenden!


Nem opskrift på hjemmelavet Gløgg.


1 flaske rødvin
2 stænger kanel
12 hele nelliker
2-3 hele kardemomme
2 dl kirsebærvin eller solbærrom
75 g mandler
75 g rosiner
1 dl neutral brændevin eller vodka

Bland rødvin med krydderier og likør i en gryde. Varm langsomt op, men lad ikke vinen koge. Tag gryden af varmen og lad blandingen trække i 2 timer med låg på. Si krydderierne fra. Skold og smut mandlerne. Varm gløgg, mandler og rosiner op til lidt under kogepunktet, rør brændevin i, og server varm.

Den lyder da dejlig let. jeg vil igang med at installere mine programmer. Puha anden gang indenfor kort tid jeg gør det. Gid det må blive sidste gang i lang lang tid at den bliver formatteret TFU TFU (det hebraiske syv ni tetten).

KNUS til alle mine blog veninder

7 kommentarer :

 1. Denne gløggen høres veldig god ut! Kanskje jeg skal prøve den ut i helgen, jeg også, på mine norske venner.
  Takk for at du deler oppskriften med oss.

  Kjedelig med data problemer:(
  Lykke til med installering!!!

  Ha en fin kveld.

  Klem Tove

  SvarSlet
 2. Nu burde du da have lagerplads nok til det næste stykke tid, Tina, haha ;-) Og den gløgg lyder som om, man skal passe på ikke at bælle alt for meget, selv om den sikkert smager himmelsk.
  Ha' en dejlig aften, klem!

  SvarSlet
 3. Min glögg er endnu lettere i år, jeg har bare købt en færdig flaske i Ikea, nu må vi se hvordan det smager, sikkert ikke så godt som din.
  æbleskiverne må vi tænke os til, jeg har endnu ikke fået taget mig sammen til at tage en pande med fra Danmark.

  SvarSlet
 4. Selv jeg ikke har så pokkers megen forstand på biler, så ved jeg da, at en Mercedes plejer at kunne køre i årevis...... ☺
  Din glöggopskrift lyder spændende, den skal vist afprøves ved førstkommende lejlighed, jeg plejer at springe over hvor gærdet er lavet og købe hos Ikea.
  Knus

  SvarSlet
 5. Tove - du må skrive hvis du laver gløggen før mig!Har slet ikke fået installeret det hele endnu he he og nu skal jeg ud af døren! Nå senere.....
  Madame - Ja sådan en gang stærk gløgg kan man godt blive i godt humør af!
  Lene - Det må jeg lige se om de også har i vores Ikea. Jeg har heller ikke fået en æbleskivepande med fra DK men har alle mulige opskrifter der kan bruges istedet. Vi lægge et par ind en af dagene!
  Annette - Ha ha ja jeg håber det er en rigtig Mercedes. Kan ikke huske om jeg spurgte igår hvordan du laver smileyerne med keyboardet?

  SvarSlet
 6. Hej igen Tina,
  Den med smileyerne den var smuttet, undskyld ☺
  Alt+1, men det skal være 1 tallet fra det numeriske tastatur. Held og lykke....

  SvarSlet
 7. Anonym21/3/13

  Somebody essentially lend a hand to make severely articles I'd state. This is the first time I frequented your web page and up to now? I amazed with the research you made to create this actual post amazing. Magnificent process!

  my web page; iphone 5 design

  SvarSlet