SOCIAL MEDIA

8. dec. 2009

Rengøring

Så er det solskin igen hernede og godt for det. Vi havde en rigitg hyggedag igår da det regnede og var gråt det meste af dagen men nu er vi tilbage til normale tilstande.
Idag har jeg rengøringskone hvilket er noget af det bedste jeg har "investeret" i nogensinde. Sikke en ro det giver. Jeg ved at tirsdag er huset tip top rent og så er det ren vedligeholdelse resten af ugen. Det skal så tilføjes at det ikke er så dyrt hernede - ca. 55 kr i timen og hvor hurtigt kan man ellers bruge de penge!! 3-4 timer er nok. Jeg har ellers været vant til at det klarer man selv. Altså altid være fuld af energi og lyst til at holde huset men det er altså ikke lige det jeg holder mest af - det er der nok ikke mange af os der gør så jeg har lært af israelerne som gerne både har rengøringshjælp og gartner! I det hele taget er israelerne bedre til at bede om hjælp både til dagligt og f.eks i forbindelse med barsel hvor man nok i Danmark mere smøger ærmerne op og klarer det selv. Måske er det kun sådan i min omgangskreds fra Danmark?????
Samtidig har en veninde lige været forbi og haft en lækker bagel sandwich med til mig. Ren forkælelse idag.

8 kommentarer :

 1. Jeg har tidligere haft rengøringskone - ikke mindst, da vi havde 300 m2 med min eks. Men da jeg så flyttede alene i lejlighed på 110 m2 syntes jeg, at det var lidt fråds. Hernede ligger prisen på omkring 7 € i timen, så det er ikke dyrt!

  Men nu overvejer jeg det faktisk igen - for det er da MINE penge - og MIN tid. Til hverdag er jeg som regel hjemme kl. 19 - hvis jeg ikke skal til sport. Så skal weekenden gå med en støvsuger? Jeg tror faktisk hellere, at jeg vil gave tid. Men så skal man lige finde en god en!

  SvarSlet
 2. Smart pige Nille;-) Man bruger penge på så meget andet! 7 euro var ikke meget i Danmark er det vist meget dyrere. Det gør også at jeg har ro i sindet til at få dyrket min daglige sport og give drengene den kvalitetstid de fortjener!!!! Ved godt hvor svært det er at finde en god en så held og lykke!

  SvarSlet
 3. Har akkurat vasket hele huset!Og det på min FRIDAG!!!
  Jeg skulle gjerne hatt en til å ta huset 1 gang i uken, men tror det er ganske så dyrt her i Norge, så jeg får bare drømme.....
  Heldige du!!!

  Ha en fin kveld.

  Klem Tove

  SvarSlet
 4. Jeg har en eller anden forestilling om, at jeg ikke ville kunne finde ud af at have rengøringshjælp. Nu er det ikke længere nødvendigt, da jeg har megen tid herhjemme, men tidligere da min arbejdsuge lå mellem 60 - 65 timer, da spekulerede jeg ofte på det. Jeg tror godt, at jeg kan sætte mig ind i den skønne følelse at der er rent uden man selv har måttet piske rundt med støvsuger, klud og spand ☺ ☺
  En god aften til dig.
  Knus

  SvarSlet
 5. He, He, bare koselig med mange kommentarer!!!

  Jeg sitter faktisk og koser meg i godstolen, det er min mann som baker akkurat nå. Er jeg ikke heldig?
  Han baker mandelmakroner. De er veldig gode!

  Klem Tove

  SvarSlet
 6. Jeg ville ønske, at rengøringshjælp var lige så billigt her i DK. for hvor kunne jeg godt bruge hjælp ind i mellem, især når gigten skaber sig.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Hej Tina!
  Ha, ha - dejligt at læse, jeg ikke er den eneste der har jule-rengørings-flip :0)
  Knus

  SvarSlet
 8. Ja det er desværre ret dyrt med rengøringshjælp i Skandinavien:-(
  Vibeke - uh det må være hårdt at få gjort rent når du har gigt. Håber ikke at det er for slemt!
  Tove - ja du fik din portion af mig igår ha ha
  Annette - ja når der er mindre arbejde er det nok lettere at overskue. Har glemt hvordan man laver smilies med keyboardet - det ser så sødt ud!
  Kvinden der husker - jeg tror jeg har et konstant flip he he men mere op til jul!!!

  SvarSlet