SOCIAL MEDIA

10. dec. 2009

Torsdags Shopping

Sikke en larm! Er lige kommet ind af døren og der er fuld gang i den. 3 knægte der driller hinanden og slås for sjov. Og hvor gamle var det lige de var - 14 og 17!!!! Mine drenges fætter bor omme bag vores hus og har samme alder som dem så de har stor glæde af hinanden. Dejligt at de ikke glemmer at have det sjovt midt i al hverdagens stress. Var ude for at købe lærebøger idag og endte med en lille shoppe tur med en veninde. Først købte vi et par Sufganiot som er en traditionel kage vi spiser hernede når det er Hanukka - vores vinter højtid. Normalt er de lidt ligesom Berlinere med syltetøj i midten men de her var ekstra lækre. Den ene var med banan, loti creme og kokos den anden med melon vodka fyld og hvid chokolade!

Fik også købt en lille fin ting ved L'Occitane som er en af mine yndlingsbutikker. Jeg ved ikke om de har en afdeling i Danmark. Det er et slags vedhæng med et lille keramik æg i midten som man spraye med sin yndlingsparfume. Man kan så sætte den i sin nøglering, på sin taske eller rundt om halsen i en lædersnor.

Den er blevet hæftet på tasken


Sidste køb blev en hårklipper til min ældste søn. Han bliver altid klippet ret kort og har længe bedt om en så han selv kan gøre det - jeg er lidt af en bangebuks i den retning. Idag prøvede han den på sit skæg og den virker fint. Nu har han fine, seje skægstubbe. Alle drengene i gymnasiet har fuldskæg alt efter hvor meget skæg de nu har he he. Meget moderne hernede. Når de nu endelig har fået skæg vil de gerne vise det.

Dagens link er til en Min Reklame - en webside hvor man kan læse de normalt omdelte reklamer i Danmark online! Ja, jeg må indrømme at jeg er derinde indimellem for at se hvad man kan få i Danmark - og så ellers drømme lidt om hvad jeg ville have købt hvis jeg skulle på indkøb i Danmark!

KNUS til jer alle og velkommen til nye faste læsere............

15 kommentarer :

 1. Hvor er det sjovt, jeg plejer også at sidde og savle over reklamerne på Min Reklame, hvor er de bare heldige i Danmark, sikke et udvalg.

  Da jeg spurgte mine drenge forleden, hvad skal vi så se når vi kommer til Danmark (ud over familien), Svarede de Bilka!!!!

  Sådan nogle halvstore drenge kan sikkert godt larme en del, synes mine er ret gode til det, burde have fået piger, men man vil jo heller ikke bytte dem vel ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg ville nyde at bytte destination med dig, hvis det var muligt. Jeg var i Israel for ca 20 år siden og elskede det - på trods af politiske uenigheder og soldater overalt.

  Dejligt, at drengene er drenge engang imellem :o)

  Min 14-årige datter hoppede i vandpytter i sidste uge og måtte skifte bukser, da hun kom hjem ;o)

  KH Mette

  SvarSlet
 3. Lene - mine drenge kunne også finde på at sige Bilka he he. Kunne slet ikke forestille mig at have piger......
  Mette - Ja jeg startede også hernede for lidt over 20 år siden!!!! Hvilken Kibbutz var du i? Jeg var au pair pige i Herzelia. Kan også huske at jeg lagde mærke til soldaterne som noget af det første og idag er der kun 1 1/2 år til at min ældste skal i hæren. Min ældste løber også stadig rundt i regnen.

  SvarSlet
 4. Uhaa de "berliner" ser sørme gode ud! Og meget, meget flotte! Jeg så lige du havde en opskrift på en after eight kage, den skal prøves! :)

  SvarSlet
 5. Velkommen til Lotte! Det gode var at de smagte ligeså godt som de så ud!

  SvarSlet
 6. Årh, hvor ser de spændende ud! Melon-vodka fyld i en kage - det lyder jo vildt fascinerende i mine ører :-)

  Vi har et reklamer - nej tak skilt på postkassen og bruger i stedet minreklame.dk samt supermarkedernes egne hjemmesider. Så slipper vi for at bære 1-2 kg reklamer ud HVER uge...! :-O

  SvarSlet
 7. Hej hej . Ville lige kigge ind hos dig. Spændende med den lille duft-ting. Jeg kan nu ikke finde deni Occitanes sortiment online ...øv..
  fed musik! mange hilsner

  SvarSlet
 8. Hej Tina!
  Whee, hvor er den bare skøn - det lille "æg" og hvor er det en feeeed ide.
  Jeg gad egentligt godt høre lidt mere om, hvad der bragte dig til Israel - så måske en dag ved lejlighed, du kunne skrive lidt om det ?
  Knus herfra
  Lotte

  SvarSlet
 9. Åhh, sån en berliner måtte godt nok lige være mig og få en med syltetøj til at blegne.. Mange spændende kager i har i Israel!

  Jeg er helt vild med det lille æg og har aldrig set dem i Danmark- det er en super god ide!

  SvarSlet
 10. Piskeriset - ja jeg syntes også at melon vodka fyld lød ekstra ekstra lækkert. Fornuftigt med Nej Tak til reklamer. Alt den affald det giver. Hvis man bare kunne vælge et par af dem aller f.eks kun julekataloger.
  Lavendel - Tak for besøget! Jeg tror det er sådan en jule edition. Indpakningen så meget julet ud. Deres medlems klub er fantastisk. Man betaler 200 kr for et helt år og får så en creme, gave pakke etc. hver måned og det i fuld størrelse!
  Lotte - ja ideen er da fantastisk! Har sprøjtet det med Hypnotic Posison som er en af min yndlingsparfumer. Ja en dag må jeg hellere skrive om hvordan jeg er endt her ellere rettere hvorfor jeg er blevet her. Begyndelsen var som au pair pige!
  MissMuffin - Jeg tænkte nok du ville kunne lide dem he he

  SvarSlet
 11. Sikke nogle lækre kager - og et meget smukt smykkevedhæng, Tina. Det er sjovt, når du fortæller om moden med fuldskæg blandt drenge i gymnasiet, det ser man aldrig her i Danmark ;-)
  Varme klem!

  SvarSlet
 12. Det er heller ike fuld fuld skæg men sådan mere seje skægstubbe he he. Varme knus tilbage til dig søde!!!!!

  SvarSlet
 13. Hvor sjovt! I morges på vej ud af metroen så jeg et skilt med Sufganiot - og undrede mig over, hvad det nu var for en belgisk specialitet jeg ikke kendte ;-)

  Men så så jeg en menorah afbildet ved siden af... så det er i disse dage, at chanukahen begynder?

  Jeg er vild med Occitane - jeg bruger mest deres produkter med Shea Butter - til hud, hår... alt! Men den smarte dims kendte jeg ikke - den kunne jeg vist godt absolut behøve at have!

  Hav en dejlig dag!

  SvarSlet
 14. Åh det er sødt det æg der :) sjov ide.
  haha Pimp en berliner, der ser godt nok lækre ud ;)

  SvarSlet
 15. Nille - Ja det der vedhæng er rigtig sødt. Jeg tror det er en Christmas edition! Deres produkter med Shea Butter er fantastiske.

  Line - Pimp en Berliner i stor stil he he

  SvarSlet