SOCIAL MEDIA

30. dec. 2009

Sport og musik

Idag da jeg var igang med styrketæningen tænkte jeg på hvor vigtig musik er for mig når jeg dyrker sport. Har en Ipod med 80GB og den er der masser af musik på. Idag får I nogen ideer til musik som er god at dyrke sport til. Nok ikke så aktuelt lige inden Nytårsaften men måske i det nye år! Min ældste som jo ikke kan spille basketball foreløbig dyrker styrketræning og løber hver dag. Grinte den anden dag. Min mand, ældste dreng og jeg var alle ude og løbe samtidigt men ikke sammen og ikke samme rute. Alligevel endte det med at vi kom til at løbe lige efter hinanden den sidste kilometer! Sønnen vandt.

Black Eyed Peas - I Gotta Feeling 

Justin Timberlake - Sexy Back 

Florida Rida - Right Round

AC/DC - Thunderstruck

Fergie - Fergalicious

Taio Cruz - Break Your Heart 

Junior Senior - "Can I Get Get Get" 

Static-X - Destroyer 

 

post signature

4 kommentarer :

 1. God musik!
  Noget tyder på, at Kristian måske har vundet 2 Ipods gennem arbejde, så det kunne betyde at jeg får den ene..
  Har også overvejet om jeg skulle begynde at løbe. Problemet er bar, at jeg er i sindsyg dårlig form, det interesserer mig ikke helt vildt at dyrke motion og så er jeg totalt motorik-spasser. En Ipod kunne være motivation for at komme igang..

  SvarSlet
 2. Det lyder spændende - tak for anbefalingerne, Tina! Jeg nyder også at have en iPod.

  Og citatet, du har sat ind, er jo bare så sandt ;-)

  Godt nytår til dig og dine kære!

  SvarSlet
 3. Til spinning vælger jeg jo ikke selv musikken og det er faktisk meget godt, for på den måde kommer jeg til at lytte til noget musik jeg måske ikke selv lige ville have valgt. Når jeg er ude at løbe under jeg dog at høre radio - sådan et godt mix mellem snak og musik er godt på løbeturen. :)

  Du og familien må ha' en fantastisk nytårs aften og så "ses" vi i det nye år. :) Pas på jer selv.

  SvarSlet
 4. MissMuffin - Wow 2 Ipods ikke dårligt. Musik er altid god motivation og måske du kunne powerwalke istedetfor at løbe?
  Madame - Ja det er et godt citat! KNUS
  Catarina - Jeg havde også et godt radio program jeg lyttede til når jeg dyrkede sport om morgenen men det er der desværre ikke mere. Altid skønt at opdage lidt ny musik. Vi ses og GODT NYTÅR!

  SvarSlet