SOCIAL MEDIA

15. dec. 2009

Tirsdag

Sikke en dag. Masser af arbejde men på den gode måde! Imorgen har jeg heldigvis fri og efter at min ældste har været til kontrol med hans næse skal vi en tur til Tel Aviv. Elsker den by der er altid nye oplevelser. Igår mødtes jeg med mine danske veninder. Vi sad på Hanne's restaurant som ligger helt ned til havet. Vi kunne sidde udenfor og nyde solnedgangen. Hendes dreng kom forbi - han havde været nede for at surfe. Vandet er 22 grader men I får nu ikke mig i. En af mine andre danske veninder som også bor tæt på vandet svømmer dagligt.


Solnedgang fra igår


Fik også snakket med mine forældre som jeg savner meget for tiden. Ved at det er ekstra svært for dem op til Jul uden deres datter og børnebørn - og ligeså for mig. Må glæde mig til sommer hvor jeg kommer til Danmark. Jeg havde planlagt at komme til Jul men ikke let bare at tage drengene ud af skolen nu hvor de er blevet så store.

Min mor og far


Min ældste har mere ondt idag og nu er det andet øje også blevet lilla og blåt. Han ville afprøve sin hårklipper idag og klippe sig helt helt kort. Meeeen jeg mente det godt lige kunne vente lidt så han ikke kom til at ligne en hel slagsbror ;-D God aften til jer alle!!!!!!!!!

13 kommentarer :

 1. Det er noget værre noget med hans næse! Blev han helt skaldet kunne han nok komme til at se lidt farlig ud:)
  Jeg ville elske at bo ved 22 grader varmt vand i december. Måske ville jeg ikke bade hver dag, men jeg skulle helt sikkert ned og syppe tæerne:)

  SvarSlet
 2. Herlig med så varmt vann.
  Her i Bergen er det meldt snø og kuldegrader på julaften.
  Skjønner godt at du savner dine foreldre, og at de også savner deg og barnene nå som det nærmer seg jul!
  Håper sønnen din snart blir bra.

  Ha en fin kveld

  Klem Tove

  SvarSlet
 3. uh 22 grader varmt vand :) dejligt. Lige nu vælter der sne ned her i Aalborg og her ser helt fantastisk ud. Haha jeg er sikker på at han ville se farlig ud :D

  SvarSlet
 4. MissMuffin - Ja min "lille" dreng skulle helst ikke ligne en slagsbror ;-)

  Tove - Hvor fantastisk med en rigtig hvid Jul!!!! Ja julen er altid en sentimental tid lige meget hvor man befinder sig!

  Line - Endelig endelig lidt rigtigt sne i Danmark. Må være et flot syn.

  SvarSlet
 5. Jeg har rigtig ondt af din søn, for efter hvad jeg ved, er det meget smertefuldt, at brække næsen.Det må være hårdt for dine ældre når julen nærmer sig og du er så langt væk. Er du enebarn?En rigtig flot solnedgang.

  SvarSlet
 6. Jeg ville elske at bo i det klima!!! Forleden aften snakkede jeg med en ven i Djerba, og jeg var lige parat til at hoppe på det første fly altså!

  Det kunne nok godt se lidt voldsomt ud, hvis han samtidig fjernede håret; jeg kan godt forstå, at du blev forskrækket - det lyder meget voldsomt!

  SvarSlet
 7. Sikke et dejligt billede og en skøn solnedgang, glædelig jul til dig, imens vi sidder her i Danmark og fryser

  SvarSlet
 8. Den fornemmelse kender jeg godt, man føler sig heldig fordi man bor et sted med et dejligt klima, men man savner også familien der hjemme.

  Har du set al den sne de har fået i DK i dag?
  Kom til at vise fotos til mine drenge og nu er de overbeviste om at der kommer sne til jul!

  Flot solnedgang!

  Håber det går bedre med din søn.

  SvarSlet
 9. Flot billede. Det lyder dejligt med det lune vand.
  Jeg kan godt forstå, I savner hinanden gensidigt - du og dine forældre. De ser søde ud, din far og mor. Håber det går godt med sønnens næse.

  SvarSlet
 10. Så trasig at son din skada seg..
  Vonar han snart klare sporte igjen...
  Saknet vert større denne tida, både etter dei vi enno har i blandt oss og dei vi har mista..
  Må vere rart ikkje feire Jul når det er det du er van med..

  SvarSlet
 11. Sikke nogle dejlige billeder, Tina! Palmer og varmt vand kunne vi godt bruger her lige nu, hvor Danmark er fuldsstændig dækket af sne, og mange mennesker er sneet inde. Jeg kan godt forstå, at julen er svær for jer, når familien bor i to lande.
  God torsdag til dig!

  SvarSlet
 12. Conny - Nej, heldivis er jeg ikke enebarn så ville det da først have været trist. Mine forældre skal holde jul med min bror.
  Nille - Djerba lyder endu varmere. For danskere er det måske lunt hernede nu men vi synes jo det er farlig koldt ;-)
  Mrs. Cakeaholic - Også en glædelig jul til dig!!!!
  Lene - Ja er det ikke helt vildt med al den sne de har fået. Hvor ville det være fantastisk hvis dine drenge kunne opleve det!
  Betty - Tusinde tak - de er også søde. Min søn har det bedre!
  Sigrid - Ja han ville jo gerne spille basketball imorgen hvis han kunne bestemme nu må han nøjes med løb!
  Madame - Ja men er det ikke lidt hyggeligt med al den sne når det nu ikke er så tit. Har en veninde hernede der skal til Danmark imorgen. Hun glæder sig til sneen. God torsdag til dig også!

  SvarSlet
 13. Jeg drømmer når jeg ser det smukke billede :-)

  SvarSlet