SOCIAL MEDIA

11. jan. 2010

Æbleringe

Ældste søn har været hjemme idag da han skal op til studentereksamen i historie imorgen! Han har ikke skullet læse ret meget op så istedet har vi begge dyrket sport det meste af dagen. Jeg har været ude at powerwalke 9 km og så lavet Jillian Michael's 30 day shred som er en dvd der varmt kan anbefales. Hvis der er nogen i blogland der gerne vil enten tabe sig eller bare være mere tonet (hmmm hedder det mon det på dansk) så giver den her dvd virkelig resultater på bare 30 dage!Ellers fandt jeg en dåse leverpostej i skabet som en veninde har medbragt fra DK - sammen med grovbrød og radiser blev det til en dejlig frokost. Laver kyllingeleverpostej indimellem men dåse varianten smagte nu dejligt.
Har lavet tørrede æbleringe idag. En sund snack. Problemet er at de forvinder i løbet af ingen tid ;-).


Æbleringe
Æbler skrælles, kernehuset tages ud og skæres i tynde skiver og lægges på en badeplade beklædt med bagepapir. Bages\tørres  ca. 1 1\2  time ved 100 grader.

KNUSpost signature

17 kommentarer :

 1. Uh, jeg kan godt forstå at en leverpostejmad må smage himmelsk, når man bor på dine breddegrader :)
  Æbleringe - det skal prøves!

  Knus fra det kolde nord

  SvarSlet
 2. Dine æbleringe lyder lækre - det vil jeg også prøve en dag. Skønt med leverpostej indimellem - det må man virkelig savne når man bor i udlandet kunne jeg forestille mig :P Knus

  SvarSlet
 3. ja æbleringene dem skal jeg altså også prøve. Jeg har også boet i udlandet i en periode og jeg savnede også altid leverpostej og groft rugbrød - det er bare så dejligt. Hvor dejligt at have været så aktiv hele dagen...synes også jeg trænger. Orker bare løbe når det er så koldt som det er brrrr.
  Rigtig god aften
  Louise

  SvarSlet
 4. Tørret æbleringe husker jeg fra min barndom, hvor de blev stukket på en pind og tørret. Vil genopfriske det, men efter din metode

  SvarSlet
 5. Hvor er I friske, din søn og dig. Men man har det godt efter motion, synes jeg.
  Jeg har lavet din hvidkålssalat i dag. Den er fantastisk lækker.
  Det lyder lækkert med æbleringe

  SvarSlet
 6. Æbleringene de må prøves...
  Knus Irene

  SvarSlet
 7. Åh ja, hvem kunne ikke trænge til en gevaldig opstramning - uhm...
  Nå, jeg tror lige, jeg nøjes med de skønne æbleringe, de skal simpelthen prøves.

  Knus fra engens land ;-)

  SvarSlet
 8. Hej Tina, både æblerne og dåseleverpostejen er jeg med på, men det sporten.... du ved jo hvordan jeg er.
  En god tirsdag til dig og held og lykke med eksamen.

  SvarSlet
 9. Hej Tina
  Jeg er lidt misundelig på dig, fordi du er så flittig med, at dyrke spot,det burde jeg også gøre.Det var skønt hvis jeg kunne tabe mig.Jeg tro det var meget brugt,at tørre æbler i gamledage,da blev de tøjet i et tørt rum ,for du blev hængt på snore eller lagt ud på papir

  knus fra kolde Viborg

  SvarSlet
 10. Det var spændende at se øvelserne på videoen, Tina - de ser meget effektive ud. Ved du hvor meget vægt, der er på håndvægtene? Jeg kunne godt trænge til lidt 'toning' ;-)

  Klem og rigtig god dag til dig!

  SvarSlet
 11. Mette B - Ja sådan en bette dåse kan skabe megen glæde ;D
  Anette - der skal bare en masse æbler til så der er lidt skrælning!
  Louise - Hvor har du boet? Kan nu godt forstå at der ikke er megen udendørstræning i DK for tiden!
  Manna - Ja det er lidt sødt fra "de gamle dage" men lækkert. Man kan så selv betsemme hvor sprøde de skal være når de laves i ovnen. jeg laver dem gerne sprøde som chips!
  Betty - Ja den hvidkålssalat er altså skøn. Lidt lettere at komme ud at dyrke motion med det gode vejr her.
  Irene - ja sunde er de!
  Jeanette - lettere at lave æbleringe end opstramning he he. Ihvertfald hurtigere......
  Lene - Har lige ladet dit held og lykke gå videre. Han skal op om et par timer og sidder sammen med en ven og snakker det sidste igennem!
  Conny - Inden længe bliver vejret vel ldit lunere i DK og så skal du bare igang med at gå. Super effektivt for alle aldre!
  Madame - Jeg bruger 2 kg til nogen af øverlserne og 4 til andre. Hvis du bestiller over nettet er det en god dvd at bestille fra Amazon. Den er kun på 25 min. så det er let at nå den på et eller andet tidspunkt af dagen. Der er tre levels men man kan selv vælge hvor længe man vil blive på hvert!

  KNUS til jer alle

  SvarSlet
 12. Wauw sikke aktiv du var i går. De dersens æbleringe dem bliver jeg da nød til at prøve en dag, de ser vildt lækre ud, tak for opskriften. :)

  Håber din tirsdag bliver lige så god som mandagen og pøj pøj men knægten. :)

  SvarSlet
 13. Forresten, altså jeg er nok lidt langsom i det, men hvordan bliver jeg "fast læser" af din blog og hvorfor kan jeg ikke se dine faste læsere???

  SvarSlet
 14. Catarina - Tak han er oppe nu så jeg kryser fingre!
  Lene - Ude til højre oppe ovre Ipoden skulle du gerne kunne se Faste Læsere og så trykker du bare på følg!!! KNUS

  SvarSlet
 15. Hej igen! Jeg boede et par år i Barcelona, men det er snart mange år siden :o). Hvis vi ikke var så bundet af børn på kryds og tværs var vi også draget ud i verden igen for en årrække.
  Knus Louise

  SvarSlet
 16. Vonar det gjekk bra med guten din ;-)
  Takk for tipset om epla...
  Det må prøvast!!

  SvarSlet
 17. Hej Tina - jeg kan ikke se noget på faste læsere, så må det vel være min computer, for der er tomt, kan heller ikke se noget under seneste indlæg, mystisk ikke for resten kan jeg godt se??!!

  SvarSlet