SOCIAL MEDIA

23. jan. 2010

Lørdag

Så er lørdagen allerede næsten slut men vi har da noget lidt siden igår. Vi tog afsted til koncerten kl. 21 og den begyndte kl. 22. Der var 3 andre grupper inden min søns gruppe og jeg var vist den eneste af de voksne der nød musikken. Bandet spillede rigtig godt og de er ved at have sig en masse fans. Vi tog hjem ved 2 tiden men de unge tog på burger restaurant og var først hjemme ved 4 tiden. Der er en masse restauranter der i weekenden har døgnåbent - det er jo ikke dårligt når man kommer sulten fra koncert.

Oh hov hov hvad er det? Caroline Wozniacki slog israelske Shahar Peer ud ved Australian Open idag!!!!
Min yndlingsfrugt jeg skrev om igår Anona hedder Custard Apple på engelsk og jeg ved slet ikke om den kan købes i Danmark. Den stammer fra Sydamerika og frugtkødet er cremet og hvidt og den har store sorte kerner!

Vi nåede også en tur til Ramle. Det var en skøn tur da solen skinnede fra en skyfri himmel. Vi nåede både en rotur i underjordiske vandcisterner og en tur op i et 6 etagers højt tårn helt fra det 13 århundrede. Vil lægge billeder ind fra turen imorgen.
Et klip fra gårsdagens koncert - min søn er forsangeren. Nu ikke noget med at få aftenskaffen galt i halsen - jeg er vant til musikken men det er I nok ikke he he.Musikken der allerede er på bloggen kan stoppes på Ipoden ude til højre!9 kommentarer :

 1. Du har hatt mange flotte innlegg siden jeg var innom sist.
  Må først og fremst gratulere deg med overstått bryllupsdag!
  Du har en flott sønn, og det var sikkert kjekt for deg å høre dem live.
  Alltid gøy å reise på tur.
  Og den frukten har jeg aldri hverken sett eller hørt om tidligere.
  Ha en fin kveld
  Klem Tove

  SvarSlet
 2. Sådan !
  Herligt :-)

  SvarSlet
 3. Den der frugt ser bare spændende ud! jeg har aldrig hørt om den, men den vil jeg super gerne smage :-)

  SvarSlet
 4. Flot søn du har. Jeg må indrømme at hans bands musikstil nok ikke lige er mig, men for søren, han vil nok sige det samme om den musik jeg hører ☺ ☺
  Jeg skal på jagt efter den frugt, det er helt sikkert.
  Knus

  SvarSlet
 5. Godt at koncerten gik godt. Glæder mig til at se billeder fra jeres tur. Frugten kender jeg ikke her kan man kun købe frugt fra Mallorca, men det er også godt.
  Knus

  SvarSlet
 6. Spændende frugt. Den tror jeg ikke vi kan få herhjemme. Skønt at koncerten gik godt. Glæder mig til at se billeder - det lyder som en hyggelig dag. Knus

  SvarSlet
 7. Kære Tina.
  Den frugt har jeg aldrig set eller smagt, tro ikke den kan købe her i DK.Det var godt koncerten gik god,jeg har været inde og høre det, men jeg er nok blevet for gammel til den slags musik,men skønt for unge, at de har mulighed for ,at spilde lige den musik de kan lid.
  Kan du ha en god mandag

  SvarSlet
 8. Haha, skønsang er det jo ikke, Tina, men hvor er det dejligt at se din søn og at se, hvor kreativ han er! Jeg glæder mig til dine billeder fra Ramle - for det lyder meget spændende!

  Klem og ha' en dejlig mandag!

  SvarSlet
 9. Tove - Tusinde tak!
  Losarinas mor - ja sådan kan det også gøres ;-)
  Huset i Hou - Det kan være jeg skal eksportere ;-)
  Annette - nej nok ikke samme musiksmag men alligevel en oplevelse. Jeg tror ikke vi ville kunne snakke i en uge hvis vi skreg sådan!
  Conny - Hvor har du ret Conny. Dejligt at de kan spille det de nu har lyst til!
  Madame - nåh det kan man nok ikke kalde det men svært er det!
  KNUS

  SvarSlet