SOCIAL MEDIA

23. feb. 2010

Alt hvad man ejer

Har lige læst om kunsterenm Simon Evans og hans værk "Everything I Have" hvor han har taget et foto af alt hvad han ejer. Ville det ikke være fascinerende at gøre det samme og se hvad man virkelig har?!
 
  

Idag skal min ældste starte på hans fritidsjob. Arbejdstiderne er ikke så gode - han skal arbejde 2-3 gange om ugen men helt indtil kl. 1.30 om natten da det er en cafe. Det er ikke så let at finde et fritidsjob hernede specielt ikke for drenge så jeg lader ham prøve. Idag skal han heldigvis arbejde eftermiddag. Min yngste skal en tur ud at bowle med hans klasse i aften. Han er forresten blevet vildt grebet af  programmet After Effects fra Adobe hvor man arbejder med 3D animationer. Imponerende hvad man kan lave med det. Se her.
Vejret har ikke skiftet endnu men det er lidt køligere!
Den danske film "Brødre" blev vist på israelsk fjernsyn den anden dag. De fleste danske film bliver vist på tv hernede og enkelte i biografen. Jeg har en israelsk veninde der er filmanmelder og hun er vildt betaget af  Dogme filmene.
Har opdaget Trendsales idag - hvor genialt! Trendsales fungerer som kontaktformidler mellem private købere og sælgere, og der er over 100 forskellige kategorier med mærketøj, accessories, skønhedsprodukter, designermøbler, børnetøj, computere, mobiltelefoner og meget andet. Man kan hurtigt bruge et godt stykke tid på deres website!

Ha en dejlig dag - KNUS

post signature

23 kommentarer :

 1. Puha sikke et arbejde med at fotografer ALT - det tror jeg ikke jeg havde mod på.

  Spænende hvad ældste syne om det nye fritidsjob. Ønsk ham held og lykke eller בהצלחה. :)

  SvarSlet
 2. Der er du Catarina - håber du læser dette. Er det kun mig der ikke kan komme ind på din side lige meget hvilken browser jeg bruger!!!!!!! HJÆLP! Tak for det dejlige held og lykke på hebraisk - du bliver bedre og bedre til det he he! Hvor sødt at du gad bruge tid på oversættelse! Nej jeg tror også at det ville blive et for stort projekt!

  SvarSlet
 3. Måske når jeg engang har fået ryddet op i det hele, men en meget interessant ide:-)

  SvarSlet
 4. Jeg sidder og tænker at jeg burde rydde op og smide ud - jeg ejer bjerge af bøger og køkkendims og hobbynusseri og ting jeg ikke bruger og vi har jo i forvejen for lidt plads. Man kunne tage billeder af ting man er glad for og lave dem til en colage.
  MEGET tankevækkende.
  Den store skal nok klare jobbet med glans.

  SvarSlet
 5. Hvor morsomt....altså at du er faldet over det billede. Jeg var lige ved og næsten ved at købe plakaten da jeg var på Louisiana forrige weekend.
  Gjorde det ikke fordi jeg ikke aner hvor jeg skulle hænge den. Men sjov er den :-)

  SvarSlet
 6. Signe - det var da en god ide at tage billeder af sine mest værdsatte ting!!!!! Ja han skal nok klare det. Men skolen er en hård nyser hernede så man kan ikke være trær i skoletiden!
  Rikke - ja måske skulle man virkelig smide helt vildt ud.... Det gjorde jeg for et par år siden da vi ordnede hus men der er kommet lidt til siden ;-)
  Annette - sikke et sammentræf!!! Hvad kostede den? Hvis den ikke er vildt dyr vil jeg få min far og mor til at købe den. Ville være sjov ude i min gang!

  SvarSlet
 7. Uha, det går vist ikke, hvis jeg skulle fototgrafere alt, jeg har. Så mange plakater har jeg ikke lyst til at ende op med ;o)

  SvarSlet
 8. Det var dog imponerende. Ret flot faktisk. Ikke at jeg gad fotografere alt det, jeg har, MEN det er godt nok interessant - og tankevækkende!
  Håber din søn bliver glad for sit job trods de måske ikke så fantastiske arbejdstider.
  Ha' en god dag. Den er uden tvivl varmere end her hos os i sneland :0)
  Knus Megan

  SvarSlet
 9. Jeg hader når de børn finder jobs, hvor de skal arbejde nat!
  At fotograferer ALT hvad man ejer !! Umulig opgave synes jeg :-)

  SvarSlet
 10. Vi stod og beundrede plakaten på Louisiana i sidste weekend, kan godt nok ikke huske hvad den kostede.
  Håber at han bliver glad for jobbet, også selv om det godt nok er lidt sent

  SvarSlet
 11. Ja, det er meget tankevækkende med Simon Evans og 'Everything I Have' - og jeg tror, at min plakat skulle være en del større :-)

  Jeg håber, din søn bliver glad for sit nye job, selv om det er meget sent at få fri!
  Varme klem til dig:-)

  SvarSlet
 12. Vi mødre er jo altid bekrymret når drenge skal ud i noget nyt..Men går jo altid godt.

  SvarSlet
 13. Det var maaske en ide til en blogleg, at fotografere alt hvad man ejer ;-) Ja hvis der ogsaa er billeder af alle daaser i koekkenet saa kan der jo komme mange til.

  Dejligt for din soen at han har fundet et job, skal nok klare arbejdstiden ogsaa, de er jo seje i den alder.
  Knus

  SvarSlet
 14. Danske film i Israel og også israelske film i Danmark - det er ikke så tit jeg falder over dem, men jeg så "Lemon Tree" ("Citronlunden" er det så blevet til på dansk!) i sidste uge. Den er absolut værd at se.

  Håber sønnike bliver glad for jobbet trods arbejdstiderne.

  Knus

  SvarSlet
 15. Sikke et projekt, umuligt hos mig! Kender du også qxl.dk der har de også spændende ting ind imellem- knus

  SvarSlet
 16. Hold da op, sikke et arbejde.... det tror jeg alligevel ikke at jeg ville kaste mig ud i ;-) men imponerende...
  tror også snildt han klarer jobbet, min arbejder også hver anden weekend om natten... og sikke en ære han sætter i det, de vokser godt med ansvaret..

  SvarSlet
 17. Det var da en vanvittig ide ;o) Sjov, men ikke sjov nok til at jeg selv ville gå i gang.

  Håber sønnike klarer jobbet. Godt nok sene arbejdstider, men hvis det er svært at få andet så må man jo prøve.

  Jeg har brugt TS (Trendsales) meget. Min ældste sælger ud af sit tøj der også, det giver lidt håndører til at købe nyt for.

  Dejligt tirsdag :-)
  Knus

  SvarSlet
 18. Tina...Jeg kan ikke huske prisen, men vil prøve at finde ud af det :-)

  SvarSlet
 19. Hej igen Tina.....

  Butikken på Louisiana oplyser at prisen er 249,- dkr for plakaten. De kan ikke påtage sig at sende den fordi den rullet sammen er mere end 1 meter lang og de har erfaring med at den går i stykker.

  Knus herfra

  SvarSlet
 20. En god ide! Jeg tror ikke jeg vil begi meg ut på denslags. Jeg har altfor mye ting og tang. Tror nok det fort hadde blitt en del bilder av det, ja, hi,hi!
  Kjekt at din sønn har fått seg fritidsjobb, men skjønner at arbeidstiden kke er så gunstig. Men han må ha lykke til...

  Takk for tips om trendsales. Må ta meg en titt innom der!

  Ønsker deg en fin dag, Tina.
  Klem Tove

  SvarSlet
 21. Kære Tina
  Lige en hilsen til dig fra Viborg,vi har fået tøvejr så det er rigtig sjasket udenfor,men det er måske tegn på, foråret er på vej.Det er dejlig at høre din veninde kan lide vores dogme film.

  SvarSlet
 22. Hej Tina!
  Ja Citronlunden er en fantastsik film, absolut seværdig.
  Jeg tænkte lidt som så... hiv alt hvad jeg ejer ud.. OG smid ud OG så tag billedet.. ellers vil jeg kunne tapesere alle vægge med dem ;).
  Ja Trendsales er også et af mine ynglingsindkøbsforums, alt kan findes derinde. Jeg har også byttet mig til meget godt derinde.
  Rigtig god aften

  Knus

  SvarSlet
 23. Tusinde tak for alle de skønne kommentarer! Kan godt lide ideen med først at smide ALT ud og så tage billedet ha ha. Har virkelig lyst til ind imellem at smide alt ud og starte forfra - altså ikke familie medlemmerne ;-) Tak til Annette for at undersøge prisen på plakaten - øv at de ikke kan sende..... Har ikke hørt om Citronlunden men der bliver produceret masser af israelske film ligenu. Vi er til Oscar uddelingen med Ajimi og ligesom Danmsrk er vi også jævnligt nominerede med diverse film. Ejeren af stedet hvor sønnen skulle arbejde har nu sendt ham hjem to gange fordi at der ikke var arbejde nok - det bliver vist ikke der han kommer til at arbekde. Har også hørt meget dårligt om hende men det var da forsøget værd. KNUS♥

  SvarSlet