SOCIAL MEDIA

14. feb. 2010

Hedebølge og Valentines Day

Pyh det er officelt hedebølge hernede - 30 grader- Det er altså varmt og slet ikke normalt for februar måned.

Strandene var fyldte over hele landet igår. Istedet for strandtur tog vi til en naturpark sydpå og der var masser af mennesker ude for at ndye vejret og naturen. Jeg havde glemt mit kamera dvs. jeg var kommet til at tage mit videokamera med istedet aarrgghh. Så billederne I får her er fra min mobil. I naturparken var der masser af mandeltræer der blomster lige nu - virkelig virkelig flot. I området er der også en masser huler op af bjergene så vi fik kravlet lidt. Drengene var med - heldigvis vil de stadig med på ture. En god måde at være sammen på for i hverdagen er der ikke meget tid.

Og så må I lige finde jer i at jeg enddu engang sukker over drengens session onsdag. Han VIL være kampsoldat og dermed basta. Men hvordan var man ikke selv da man var 18 år?????? Her er linket til en artikel fra Berlingske Tidende  om en dansk/israelsk fyr der normalt bor i Danmark men som nu er taget til Israel for at aftjene sin værnepligt. Min søde veninde Tina (☺Engse) har sendt det til mig. Hun har selv boet hernede et år og hvor er det dejligt at have hende som kender landet og kulturen.........

Efter en kommentar fra Sød LaChris tilføjer jeg lige at de unge hernede skam også fejrer Valentine's Day. Min ældste er taget på restaurant med hans søde kæreste for at fejre. Vi har også vores jødiske Valentine's Day som hedder Tu B'Av!KNUS

post signature

19 kommentarer :

 1. Åhhh kunne godt lige bruge en uge , med den vejr udsigt !!!

  Men vores ser sørme ud til at bringe mere sne til dk, lige med undtagelse af tirsdag... hihihi...

  Smukke billeder ! Tak

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Ja, du må gerne glæse lidt varme herop - nu er jeg ved at være godt træt af kulden og så lover de sørme mere sne.

  Jeg vil tænke på dig på onsdag.

  Knus fra Marianne S

  SvarSlet
 3. Beautiful country, cattle, green and flowers.
  Great idea to post our temperatures!

  SvarSlet
 4. Ja ja ja send gerne lidt flere varmegrader nordpå! Og sikke fantastiske skønne billeder...det er da et super kamera du har i din mobil! Hvilke tanker skal man egentlig sende dig på onsdag...ja, for som mor synes du jo at din søn skal ha lov til at gøre det han drømmer om...men igen, så er ingen mor (tror jeg da)glad for at sende sin søn i en evt. krig...selve soldatertiden og træningen skader jo ikke noget...giver vel bare lidt mere hår på brystet...
  Hvordan er det med Valentine hos dig? Er det noget du/I gør noget ud af? Hjemme hos mig gør "vi" ikke...men så sker det da en gang imellem, at manden kommer med blomster helt af sig selv :O) Håber du kan holde varmen i den kommende uge.

  SvarSlet
 5. Det må være skjønt med den varmen.
  Fin tur dere har hatt sammen! Så flott at de fremdelesvil være med.
  Bildene ble jo flotte de, selv med mobil.
  Skal tenke på deg på onsdag, Tina!
  Ha en fin kveld
  Klem Tove

  SvarSlet
 6. Sikke en tempteratur i har! Vi kan bytte lidt rundt så i kan få lidt kulde i stedet :P Jeg håber det går som du / I ønsker onsdag men kan fornemme at i vist ikke er helt enige. Knus og tanker Anette

  SvarSlet
 7. Åhr, jeg synes altså det lyder godt med hedebølge. Her bliver vinteren bare ved og ved og i dag har vi fået mere sne.
  Græsset er altid grønnere ... hm.
  Kh Megan

  SvarSlet
 8. Jeg skal ellers love for at de der klimaforandringer laver ravage rundt om på vores smukke planet. Nyd jeres tidlige forår :)

  Held og lykke med onsdag. Det er vist altid sværest at være forældrene, når vores børn begynder at tage beslutninger, der er lidt for selvstændige efter vores smag. Jeg kan dog godt følge din bekymring.

  Knuser fra
  Mette

  SvarSlet
 9. Suk hvor er det smukt og hold da lige op med at sne her...
  Knus Inge

  SvarSlet
 10. Hvor er det nogle smukke billeder Tina, elsker naar mandeltraerne blomstre, det goer de ogsaa her lige for tiden, men vi har ikke 30º!

  Puha synes det maa vaere svaert at have en soen som vil vaere kampsoldat.

  Knus

  SvarSlet
 11. Hvor er det smukt !!!!
  Jeg forstår din bekymring !

  SvarSlet
 12. Skal vi bytte - for jeg gad da godt alt din varme. :)

  Dejlige billeder Tina. :)

  SvarSlet
 13. Altså Tina, du sender jo sol og varme gennem din fortælling og billeder. Hvor dejligt !! Tak for det. Vi trænger nemlig snart til lidt varme her i DK....Knus

  SvarSlet
 14. Hej Tina!
  Der er ingen som dig, der kan få mig til at savle af længsel efter sol og sommer - hvor er det nogle fantastiske billeder og bare "billedet" af mandeltræer, græssene køer...århhhh.......du danske sommer, hvor bliver du af ?
  Krydser fingre for sønnik din - jeg kan godt forstå dine bekymringer.....
  Gode tanker her fra det snebeklædte land!

  SvarSlet
 15. 30 grader og blomstrende mandeltræer - jeg vil gerne bytte, Tina :-)
  Hvor er det smukke billeder, du har taget! Dejligt at jeres drenge stadig gerne tager med på ture!
  Varme klem til dig :-)

  SvarSlet
 16. Jeg sider og drømmer om sol og varme, når jeg sidder og ser på dine billede,mandeltræernes smukke blomster og kørene der græsser" Jeg vil ha forår nu"Jeg kan god forstår det er hårdt ved dig, at han vil være kampsoldat,men de få vel en rigtig god en træning så de kan lære at passe på sig selv,"men som mor ,forstå jeg dig godt"
  Et stor kram til dig.

  SvarSlet
 17. Tusinde tak for kommentarerne. Det var virkelig SÅ smukt! Og jeg tror at mit kamera på mobilen tog sig sammen lidt ekstra den dag ;-) Næh man kan vist roligt sige at jeg ikke er enig med sønnen i hans valg - ikke mange mødre der ville være det. Basistræningen er 3 måneder og den er HÅRD virkelig hård. Derefter er det 3 år i hæren og hernede er det ikke en "leg" (det er det nu nok ikke nogen steder) men fuld alvor....... Nå jeg VIL være positiv♥

  SvarSlet
 18. Hej Tina

  Elsker dine billeder - ville også gerne selv fotogtrafere lidt mere, men det begrænser sig til ferierne pt.
  Ja hvordan var vi ikke selv i den alder, som 19-årig (1987) ville jeg partout til Israel som au-apir og min mors indvendinger om at det var et uroligt område prællede fuldstændigt af på mig. Libanonkringen (1982) var et længe overstået kapitel i min verden, og min mors bekymringer helt ude at propertioner ha ha.

  Forstår din bekymring søde - de tre år må være en underlig blanding af stolthed og uro for de mange israelske mødre.

  knus herfra

  SvarSlet
 19. Kære Tina
  Sikke grønt og skønt, der er hos dig. Det er da imponerende billeder sådan en lille mobil kan tage.

  Føler med dig omkring din søns valg.
  Knus og tanker.
  Hanne

  SvarSlet