SOCIAL MEDIA

3. feb. 2010

Ideer

I har fået sne (masser) og her har vi fået lidt regn og der er mere på vej. Disse dage er det 12-13 grader om morgenen og det er altså ret koldt hernede. Den anden dag ventede jeg til det blev 20 grader inden jeg vovede mig udenfor for min daglige powerwalk! Er vist blevet en tøsedreng hernede. Og hvordan er det så lige blevet onsdag igen!!!!????? Vildt så hurtigt dagene går. Min ældste har været I Haifa idag på tur med hans geografi hold og den yngste kom først hjem kl. 16 da han havde været til lektiehjælp i matematik. Det er nogle piloter fra EL AL (det israelske flyselskab) der kommer en gang om ugen for at hjælpe elever i matematik. Han har ikke rigtig brug for det men har prøve imorgen og ville være sikker på at han har check på det hele.
Så den her fantastiske reol/hylde i et israelsk blad den anden dag. Er den ikke skøn? Mon ikke man kunne lave en tilsvarende? Med noget bøjet træ måske? Må lige spørge min super handy far. Fandt også det her foto til inspiration når jeg vil lave mit kontor lidt om. Decoupagen på skufferne fra Ikea er rigtig flot synes jeg.
 
KNUS
post signature17 kommentarer :

 1. Kære Tina
  Den reol, er jeg da vild med, tænk, - alle de små ting man kan have liggende der!
  Knus
  vibeke

  SvarSlet
 2. Her sneer det stadigvæk, jeg glæder mig til kunne færdes frit..
  20 grader det jo højsommer vejr..
  Smart reol, til at få styr på alle dimse dutterne

  SvarSlet
 3. Hej Tina, ja det er lige at få ideerne, godt med lidt inspiration. Er lige kommet hjem fra Ikea (igen ;-) manglede bla. et par af de hylder som man kan se på billedet, har dog købt 2 i hvide.
  I dag har jeg skravet is af forruden til min bil (kl. 08.00), hvad mener du!
  Knus

  SvarSlet
 4. Vibeke - det var lige det jeg tænkte - til alle smånipsene!
  Mette Lykke - Ja 20 garder er vel højsommer i DK. Den danske sommer er nu vidunderlig.
  Lene - is på forruden - HVAD!!!???? Det er vel ikke normalt eller hvad? De hylder er lækre. Vil ha et par stykker op i computerrummet. Det med decoupagen er jeg ikke sikker jeg skal give mig ud i. Fik du købt noget i madafdelingen?

  SvarSlet
 5. Sikke skønne ting, du viser frem. Og citatet fra Alice i Eventyrland var så fint og rammende. Så take for det!

  Stort knus til dig, kære du ;-)

  SvarSlet
 6. Den første reol ville jeg slet ikke kunne forene mig med for jeg synes den virker rodet.

  Skufferne derimod synes jeg er super fede :-)

  Ha'en skøn aften, knus :-)

  SvarSlet
 7. Ps. smuk måde din blog er på nu.

  SvarSlet
 8. Nøj hvor er jeg misundelig på de meget varme grader der er hos Jer nu :) Jeg vil også gerne powerwalke i 20 grader :)
  Hvad lavede din søn i Haifa? Skulle de se stedet, eller hvordan ? :) Nysgerrig er man jo.
  Aftenknus fra det meget kolde nord :)

  SvarSlet
 9. Hej Tina
  Tak for besøget på min blog. Så kom jeg jo forbi din og det er bestemt ikke sidste gang!
  Fantastisk reol!
  Og Oren Lavies sang er også fantastisk - kender den godt og ELSKER den. Og sikke en video!!!
  Jeg skriver din blog bag øret og kommer igen :0)
  Knus fra Megan

  SvarSlet
 10. Hmmmm reolen er..anderledes :O) Kan nu godt se dynamikken i den og man kan i al fald på proppet en masse sager ind i den! Suk...varme...nyd det lige for mig, ik!

  SvarSlet
 11. Hej Tina
  Kunne jeg bytte mig til regn,sol og 20 graders varme, til gengæld kunne du få alt det sne du ville have.Det var da en god ide med hjælp til matematik af piloterne.

  SvarSlet
 12. Jeg likte både hyllen og skuffene, men jeg ville ikke hatt så mye i hyllen.
  Kult med sitatet på benken!

  Klem Tove

  SvarSlet
 13. Jo, det er nogle dejlige ideer du viser af reolen og af skufferne, Tina! Gid vi var lidt mere handy-man-agtige her hos os ;-)
  Her i Nordsjælland har vi mindst 30 centimeter sne, og jeg rigtig godt træt af det ...
  Klem til dig!

  SvarSlet
 14. Skønne inspirationsbilleder du viser. Ja hvem der bare havde 14 grader :P God dag. Knus

  SvarSlet
 15. Tusinde tak for kommentarerne. Ja vi er jo som I allerede ved heller ikke for handyman agtige hos os. Den ældste var I Haifa for at besøge en oliefabrik og bagefter var de på sejltur i havnen. Flere blev søsyge sagde han! Reolen kunne være en ordentlig måde at rode på he he. Rodet kommer helt til at ligne kunst synes jeg! Og slut ptut er det med de 20 grader - ligenu er det 13 - så kan jeg tage den he he.

  SvarSlet
 16. Anonym6/2/10

  Hej Tina

  Den smarte reol kan du sagtens selv lave :-) Tag en trækasse og mal den i den farve du ønsker. Til de små rum kan du bruge gulvlinoleum skåret i den strørrelse du ønsker, det er et ret stift materiale som kan bøjes og holde faconen og fåes i et væld af farver og mønstre. Måske kan du få nogle rester, men husk at bagsiden skal være rimeligt pæn da den jo kan ses.

  God fornøjelse.

  Hilsen Hanne M, Vejle

  SvarSlet
 17. Tusinde tak for tippet Hanne - det materiale havde jeg slet ikke tænkt på. Det må altså prøves da jeg synes reolen er fantastisk! KNUS til dig

  SvarSlet