SOCIAL MEDIA

11. feb. 2010

Sender solskin!


Sender lidt solskin til jer alle - 28 grader har vi idag og ingen udsigt til regn. Vores sædvanlige underlige vinter/forårsvejr. Kun et par dage siden at det var koldt!

Marts 2009




KNUS

post signature

13 kommentarer :

  1. Kære Tina
    Tak skal du have, lige nu er solen smuttet, men vi har haft det skønneste solskin her til morgen, i hvert tilfælde på Als!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  2. Sikke dog et fantastisk blomsterhav....Tak for lidt solskin. Solen skinner også over Roskilde nu....men der er altså langt til 28 grader ;)

    SvarSlet
  3. Tak, du søde kvinde , for solskin !
    Det var dejligt :-)

    SvarSlet
  4. Tak skal du have Tina! Fantastisk blomsterhav...
    Har du fået mail med link?

    KH Mette

    SvarSlet
  5. Hej Tina.
    utrolig 28º i februar mdr. ja saa maa du godt sende os lidt varme, her har vi kun omkring 10º i dag, sne i bjergene og hagl.

    Har vaeret uden computer et par dage (skaermen gik i stykker og den baerbare er jeg ikke saa vild med, men maatte jo lige ud og foelge lidt med ;-)

    Knus

    SvarSlet
  6. Tina, du er en skat, det var lige hvad jeg manglede - solskin. Vi har dog selv haft lidt i dag, men der er vanvittig koldt og verden er igen dækket af sne der kom i nattens løb.
    En dejlig dag til dig nede i varmen.

    SvarSlet
  7. 27 grader, det kunne jeg simpelthen godt bruge lige nu! Tak for solen, den varmede! Skinnede nu også her i dag, men om den nåede op over frysepunktet er nok tvivlsomt :0)
    Knus

    SvarSlet
  8. Mange tak, jeg ville elske de varmegrader :-)

    Knus

    SvarSlet
  9. Tak for sendingen. Solen har været her hele dagen, men lige nu her kl. 0.23 er det skisme koldt ude - minus 13
    Knus

    SvarSlet
  10. Hej Tina!
    Jeg sidder her med mine hænder samlet som en skål, hæld endelig mere solskin ned i den....årh, hvor jeg savner sol, varme og endnu mere sol og varme!
    Dejlig week-end til dig!
    Stort knus

    SvarSlet
  11. Kære Tine
    Jeg vil gerne modtage sol og varme, der er så koldt i Viborg dag.Har lige været ude for, at handle til Weekend, skal ikke ud mere i dag, hvis ikke solen kommer frem.

    SvarSlet
  12. Det var altså ikke pænt gjort - her sidder jeg med frosne lår efter en halv times gåtur og så viser du sådan et fantastisk sommerbillede :-D

    Er det muligt at bestille lidt varme? Eller bare plusgrader?

    SvarSlet
  13. Velbekomme - sender gerne mere ;-) Men bare I har lidt solskin og det ikke er for gråt - blå himmel og sne passer godt sammen. Det er helt underligt hernede . Næste uge bliver det hedebølge - i februar måned - over 30 grader!!!!!!!!!!!!! Idag kunne man se mange med shorts og sandaler inde i byen. Knus og tak for de dejlige kommentarer

    SvarSlet