SOCIAL MEDIA

15. feb. 2010

Vejledninger og Elton John

Minsandten om ikke Elton John tør vove sig herned og give et par koncerter til sommer. Det er ikke mange internationale kunsterne der når herned hvert år - blandt andet har Santana lige aflyst en planlagt koncert hernede. Er ikke Elton John fan men har fundet en sang af ham som jeg er vild med (hmmmm måske har det lidt at gøre med at Robert Downey Jr. optræder i videoen he he). Musikken på siden kan slukkes på Ipoden til venstre.
Som I måske har lagt mærke til har jeg lavet endnu et par ændringer på bloggen. Blandt andet har jeg lavet en divider mellem indlæggene (lyserøde bort) og indsat et lille ikon (min lille fugl) før hvert indlæg. I får linksene her hvis I selv vil prøve. Her kan I læse om hvordan man sætter en divider ind og her kan I finde nogen dividers til download. Her kan I finde en vejledning på hvordan man sætter ikonet ind!

Vi skal op for at se sønnen spille basketball. Det er en slags lokalopgør så der bliver gang i den.
En rigtig god uge til jer alle!
KNUS

post signature

12 kommentarer :

 1. Din fugl er så sød og dividerne er uhyre praktiske...Nu lytter jeg først til Elton og så studerer jeg dine links efterfølgende :-)
  Pøj pøj med basketmatchen...knus

  SvarSlet
 2. hej igen....Den der lille postkasse passer simpelthen perfekt til min blog, så den har jeg hapset...Tusind tak søde :-) Knus

  SvarSlet
 3. uhm ... Robert Downey Jr ..

  SvarSlet
 4. Annette . øv de tabte........ Ja postkassen er supersød!!!!
  Tina - He he det kan vist ikke siges bedre................

  SvarSlet
 5. Hej Tina
  Skulle lige til at skrive, håber de vandt, og så ser jeg, at du har skrevet de tabte. ØV altså! Jeg er heller ikke specielt vild med Elton John, men han har da lavet en del ret så gode sange.
  God aften til dig og dine :0)
  Knus Megan

  SvarSlet
 6. Jeg er heller ikke fan af Elton..men synes også at han har lavet mange gode sange..synge og spille, det kan han i al fald! Du er bare en snut, sådan at dele alle de fede tips og tricks med alle os andre...TAK!

  SvarSlet
 7. Det er spændende små ændringer, du har lavet på bloggen.
  Hvor er det nogen flotte billeder fra jeres tur i weekenden.

  SvarSlet
 8. Om ikke andet pga. Robert Downey Jr. ;o)

  SvarSlet
 9. Hej Tina, sikke en fin bort du har fundet til at skille indlæggene ad! Nu vil jeg lytte til Elton John - han har jo lavet et par ørehængere i tidens løb ;).
  Klem og ha' en dejlig tirsda!

  SvarSlet
 10. Robert Downey Jr. er en charmetrold - en lille charmetrold; men ikke desto mindre. Ellers er jeg heller ikke speciel Elton-fan - for poppet overfladisk. Santana til gengæld elsker jeg - jeg har jo en forkærlighed for de mere varmblodede rytmer.

  Hav en dejlig dag!

  SvarSlet
 11. Anonym16/2/10

  Hej søde.
  Jeg har været til et par Elton koncerter, og han gør det faktisk ret godt i hans alder, så kom du bare afsted:-)
  Jesper har af mig fået koncertbilletter til Erann DD, - jeg skylder dig vist stadig cd´en med ham og Thomas Helmig, men jeg når det vel! hi hi.
  Vi snakkes.
  Kæmpe krammer Charlotte

  SvarSlet
 12. Tuisnde tak for kommentarene!!!!! Ja al den HTML kan godt gøre en forvirret MEN træning gør mester! Charlotte du er i undertal hi hi vi kan bedre lide Robert Downey Jr. end Elton John. Har lige hørt at billetprisen skulle være helt i vejret - 1200 kr!!!!!!!!!!!
  KNUS♥

  SvarSlet