SOCIAL MEDIA

8. mar. 2010

Lejrtur og Etsy

Så fik jeg sendt ældste søn afsted på lejrtur. De tog afsted lidt over midnat for at nå ned i ørkenen hvor de skal nyde solopgangen. Det har været en travl dag hvor jeg udover masser af arbejde også skulle hjælpe sønnen med at pakke tasken. Han mente han lige kunne smide lidt ned i en taske men det går ikke når de er en uge på farten. I nat får de nok ikke sovet i bussen men imorgen nat skal de sove i telt i ørkenen efter at have været på vandretur. Alle dem fra 2 G er afsted så det skal nok blive festligt. Kæresten var selvfølgelig også på besøg - at undvære hinanden en HEL uge kan blive svært ;-) lige inden midnat dukkede der et par andre venner op men så skulle han altså afsted. Den yngste glæder sig til hans tur på onsdag. Han var så sød da han skulle sige farvel til den ældste - de er altså sådan nogen gode brødre og det har de altid været! Den yngste er computer geniet her i familien og han var idag mere end villig med hjælpe den ældste med at overføre sange til mobilen. Tror allerede at de savner hinanden.
Og har jeg så nogensinde fortalt jeg hvor VILD jeg er med Etsy - en guldgrube af hjemmelavede ting. Jeg har forelsket mig i Cinnamon Sticks smykker og nu skal jeg bare vælge. Har bestemt mig for et armbånd men hvilket?! Det sidste af armbåndene kan man få navne og tal indgraveret på og vælge stenene!

 
  
 



Flere timer over midnat så jeg må hellere komme i seng - en ny og dejlig dag er på vej.
KNUS
post signature

12 kommentarer :

 1. Det er altid så spændende at læse om dit liv i Israel. Det er fine armbånd, forstår godt, at det er svært at vælge - hvorfor tager du ikke bare allesammen. Ha en fin dag. Bente

  SvarSlet
 2. Ja jeg kan ikke vælge... jeg tror jeg ville snuppe de to nederste :P Håber din søn får en god lejrtur - rigtig god dag til dig - knus

  SvarSlet
 3. Jeg bliver også altid blød, når jeg ser mine børns kærlighed til hinanden :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det et dejligt positivt indlæg du her har skrevet, jeg blev helt glad af at læse det...
  Knus Irene

  SvarSlet
 5. For noen flotte barn du har , Tina. Så godt de har så mye omsorg for hverandre!
  Håper han får en fin tur...
  Veldig fine armbånd du har funnet. Jeg falt for det midterste...

  Tusen takk for fine ord hos meg.Du er skjønn!

  Ha en fin ukestart, Tina!
  Stor klem,
  Tove

  SvarSlet
 6. Det armbånd i midten er jeg helt vild med - det er så sødt.

  Håber du finder ud af hvilket du skal have (ellers købe dem alle 3)

  Det er dejligt når søskende er så glade for hinanden - det nyder vi også at se herhjemme med Petra og de to små.

  Knus Grith

  SvarSlet
 7. Søskendekærlighed/omsorg, så er man da solgt til stanglakrids. Jeg håber, at sønnen får en dejlig oplevelsesrig tur derude i ørkenen. Det er smukke ting, du har fundet frem på ETSY.
  En dejlig dag til dig
  Knus

  SvarSlet
 8. Hvor er det dog dejligt, at dine sønner er så søde ved hinanden - det er jo ingen selvfølge ;-) Det midterste smykke er helt utroligt smukt i mine øjne!
  Klem og ha' en god mandag, Tina :)

  SvarSlet
 9. Tak for kommentarerne - jeg er nok også mest vild med det midterste men de er alle søde. De koster omkring 50$ per styk hvilket er rimeligt. Ja det varmer altid en mors hjerte når man ser at sine børn har det godt sammen.

  SvarSlet
 10. Det er vist typisk drenge, at de tro at de bare kan smide lidt tøj ned i en rygsæk.Der må blive lidt stille hos dig, når den yngste tager af sted på onsdag.Hvor er de armbånd smukke, jeg ville have svært ved at vælge,

  SvarSlet
 11. Søskendekærlighed er så skønt.
  Jeg ville vælge det første armbånd.. Men hvis jeg er den eneste til det, er det jo fint! :)
  Genknus fra Louise

  SvarSlet