SOCIAL MEDIA

11. maj 2010

Ny favorit parfume

Jeg har fået et lidt underligt forhold til parfumer efter at jeg er flyttet til et land med varmt klima. Der skal ikke meget til så får jeg kvalme af forskellige dufte. Hede og parfume går ikke altid i spænd. Har nu fundet en parfume jeg elsker morgen, middag og aften ;-) Sarah Jessica Parker's Lovely. Den dufter bare så skønt.
Jeg har flere parfumer som jeg elsker til aftenbrug. Mine favoritter er Dior's Hypnotic Posion og JLo's Miami Glow.

Men som sagt er Lovely en af de parfumer som er skøn lige meget hvilket tidspunkt af dagen man bruger den. Hvad er jeres favorit parfume?
Vejret er blevet bedre idag - normale tilstande omkring 28 grader. Var et smut forbi L'Occitane of fik købet en masse lækre ting bla. en Shea vanille håndceme.
post signature

18 kommentarer :

 1. Jeg kan godt forestille mig, at Hypnotic Poison er svær at få brugt i det varme klima - den er ret tung. Og jeg må indrømme, at den slet ikke er mig - jeg kan kun bære meget lette parfumer, men det er heldigvis også dem, jeg bedst kan lide :-)

  Den, der virker hver gang for mig, er Gucci Eau de Parfum II (gennemsigtig flaske med rosa indhold).

  SvarSlet
 2. Hej Tina,

  Dejligt at læse lidt fra din pen igen :)
  Det med dufte er jo en fantastisk videnskab. Man kan for eksempel ikke forelske sig i én, man ikke synes dufter godt. Og dufte er minder.
  Det er også ret sjovt, at parfume dufter forskelligt alt efter hvem der bærer den.
  Jeg kender slet ikke dem du nævner.
  Selv kan jeg godt lide "varme" dufte, og ikke nogen der dufter af hav eller til begge køn. Det er kedeligt i min næse :)

  Knus Karina

  SvarSlet
 3. Jeg elsker tunge dufte - til aftenbrug.
  Lige nu er min yndling Flower by Kenzo :)

  SvarSlet
 4. Forøvrigt talte jeg med en "parfumedame" om, at man kan skifte dufte efter fx graviditet - da jeg var ung var jeg vild med nogle dufte, som idag giver mig kvalme og hovedpine.

  SvarSlet
 5. Hej Tina
  Uhm, dejligt med ny parfume inspiration, selvom det er jo så individuelt, hvordan en parfume dufter på den enkelte.

  Jeg skal have lette blomsterduft gerne med et spændende twist! :-) Jeg er rigtig glad for Estee Lauders Pure White Line og så DKNY.

  God aften, knus fra Megan

  SvarSlet
 6. Det er så fedt at finde en ny duft. Jeg vælger hver morgen mellem 3 forskellige, Prada Milano, O de Lancome eller L'air du temps fra Nina Ricci. Til aftenbrug er det Chanel No 5.
  O de Lancome og L'air du temps har fulgt mig i mange år. De 2 andre er kommet til inden for de sidste par år.
  Jeg har svært ved at finde nye dufte, som jeg kan holde ud på mig selv, så når der endelig er en der falder i min smag, er jeg ret trofast mod den.
  Du må ha' en dejlig aften Tina
  Stort knus til dig

  SvarSlet
 7. Ih jeg skal ud og dufte til nye parfumer imorgen. Dejligt med ny inspiration. Det med graviditet og dufte er helt rigtigt. Der er en duft som kan få mig til at kaste op på stedet efter at jeg var gravid. Tror den hedder Tocade - kan lugte den på kilometers afstand hi hi. Min favorit duft til mænd er forresten Calvin Kleins Be! Så den anden dag at Old Spice er kommet tilbage hos de yngre - der var et indslag fra USA om det. Tror nu ikke det gælder Israel ;-)

  SvarSlet
 8. Det er sjovt med dufte/ lugte. De seneste år er jeg blevet opmærksom på, hvor meget de påvirker mig. Især i negativ retning. Hvis vi fx kører bag en bil, så jeg kan lugte benzin/ diesel, får jeg meget hurtigt kvalme. Lugten af varm mælk giver samme reaktion.
  Jeg bruger en lille bitte smule parfume en gang i mellem. Så er det Tresor fra Lancome, som jeg har elsket, siden den kom frem. Jeg har også flirtet med andre, men det er altid den, jeg vender tilbage til.

  Klem

  SvarSlet
 9. Ihh hvor er det rigtigt det der bliver sagt med dufte. Jeg er selv helt tosset med Elizabeth Arden - Provocative Woman. Til mænd kan jeg godt lide den min mand bruger (ved ikke hvilken en det er)

  Dog er der en duft til mænd jeg er helt tosset med, ved bare ikke hvilken en det er. Jeg har "stødt" på det nogle gange i busser og toge, men synes måske ikke helt jeg kan gå op til en fremmed mand og sige: Hvor dufter du bare sindsygt godt, hvad er det for en duft du bruger?

  Så håber jeg en dag støder rigtigt ind i den, så jeg kan købe den til manden.

  Knus Grith

  SvarSlet
 10. Hej Tina!
  Uhmm, jeg elsker duften af en god parfume, men som de øvrige skriver, er det meget individuel hvad man kan lide :0)
  Min bedste parfume er With Love by Hillery Duff, uhmmmmmm den er fantastisk. Rigtig mange siger direkte: " Du dufter skøn, hvilken parfume er det ?" :0))
  Stort knus herfra

  SvarSlet
 11. Anonym12/5/10

  Hej Tina

  Det skulle være yerushalaim day idag. Skal du så på de kanter?

  jeg fejrer det med et par billeder af jerusalem - http://semit.wordpress.com/2010/05/11/jerusalem-united/

  Og nu I snakker parfume, findes der også OIL OF JERUSALEM. Står på min kommode.

  Peter

  SvarSlet
 12. Anonym12/5/10

  Hej søde.
  Godt valg af herreparfume, - mon det er derfor den står på Jespers hylde??? :-)
  Lige nu sidder jeg og dufter til kage, - DIN opskrift, skal jo gi´ "jeg har solgt hus" kage, uuhhhmmmmm lækkert.
  God dag og hils.
  Krammer Charlotte

  SvarSlet
 13. Anonym12/5/10

  charlotte:

  Jeg kører denne her: Essence of Jerusalem - for men. Pigerne kan godt lide den.

  http://www.essenceofjerusalem.com.au/

  Peter

  SvarSlet
 14. Anonym12/5/10

  Hej Tina.

  jeg fandt lige ud af, at Jerusalem dag er en særlig dag for de æthiopiske jøder, så det måtte jeg lige skrive en artikel om.

  http://semit.wordpress.com/2010/05/12/jerusalem-dag-er-mindedag-for-etiopiske-j%C3%B8der/

  Peter

  SvarSlet
 15. Lovely er også rigtig lækker. Jeg har flest dufte fra Chanel: coco mademoiselle, Allure og selvfølgelig No. 5. Men jeg vender altid tilbage til to dufte: Pradas infusion d' Iris og Bvlgaris Au The Blanc. Interessant læsning - min søster brugr også Glow :-)

  SvarSlet
 16. Hypnotic Poison er min duft og har været det i fem store flasker og ud over den har jeg nok hundrede flakoner stående. Jeg elsker dufte, men kun de "rigtige". Jeg er næsten hvert år nødt til at have Escadas sommerduft. Thierry Muglers Angel er den eneste ande´n parfume jeg har opbrugt og genkøbt og også mere end en gang. Også har jeg noget med Britney Spears dufte specielt midnigth fantasy (selvom jeg synes jeg er meget for gammel til BS)
  Jeg har en svaghed for at tage parfume på inden jeg går i seng for så at falde i søvn til en dejlig duft - manden griner af det, men køber mig alligevel en ønsket parfume, hver gang han rejser.
  Jeg er som regel til parfumer i røde eller lilla flakoner og som regel dufter de lidt af bær eller røde frugter.
  Og det var bare så dejligt at læse fra dig igen.
  Knus

  SvarSlet
 17. Ih alle de gode ideer til nye dufte - har skam allerede været ude og duftet til nogen af dem. Kender godt når man dufter en parfume som er god men så spørger man ikke vedkommende om navnet. Har nu spurgt et par gange! Hi hi Signe du kan rigtig nok blive dyr i parfume hvis du også tager på inden sengetid!! Parfumen Essence of Jerusalem er også skøn Peter! Man kan også få en speciel en hernede hvor der er en hel citrusblomst i flasken. Og selvfølgelig har brormand den skønne duft Charlotte♥ Jeg skal på shoppingtur idag så jeg vil gøre parfumedamerne skøre ;-) KNUS til jer alle og tak for dejlige kommentarer♥♥♥

  SvarSlet
 18. Jeg er helt enig i, at det er en super god parfume :)
  Jeg har den selv, og den er blandt favoritterne :)

  SvarSlet