SOCIAL MEDIA

14. jun. 2010

Held og Lykke

Så er kampen igang. Kryser fingre og håber det bedste....... Ældste er desværre ikke kommet hjem fra session endnu. Det bliver nok en lang dag. Først personlig samtale, helbredstjek og en prøve tilsidst. Åh jeg bliver vanvittig af de der tudehorn under kampene. Kan de ikke bare forbyde dem?????????????

post signature

15 kommentarer :

 1. Ja de er lidt anstrengende at høre på de horn!! Spændende hvordan det går til session. Knus

  SvarSlet
 2. Jeg er endnu ikke nået hen i sofaen, men fjernsynet ER tændt og kagen ER bagt - men det er ikke så sjovt alene :)

  SvarSlet
 3. Anette - Ja jeg bliver vanvittig af dem!!!! Sønnen har lige ringet og det gik godt. Dvs. hans profil eller score er høj så han kan blive kampsoldat som han gerne vil
  Helle - Jeg er på vej. Halvleg så jeg kan lige nå det ;-) Yngste er faldet i søvn på sofaen så jeg er også alene. Det ser da nogenlunde ud - lad os få nogen mål efter pausen!!!

  SvarSlet
 4. Hov................... ØV

  SvarSlet
 5. Ja øv ! :-)
  Og godt for sønnen, når det nu er det han vil.

  SvarSlet
 6. Hej Tina, vil bare lige hilse på. Er ikke vild med fodbold, men kommer Spanien langt kan det da godt være at jeg bliver tvunget til at se med.
  Knus

  SvarSlet
 7. Tudehornene er vist i dag blevet forbudt, da de larmer med op til 125 db. Tænk at sidde som tilskuer.

  Fodbold interesserer mig ikke, men jeg lytter med. Surt i dag.

  Skønt for sønnike :-)

  SvarSlet
 8. Kære Tina, tudehornene lød også her, hele eftermiddagen og aftenen, selvfølgelig iblandet diverse råben, skrigen og dytten. De gik fuldstændig amok, de hollændere.
  Spændende hvor sønnike ender indenfor militæret.
  En skøn dag til dig.
  Knus

  SvarSlet
 9. Hej Tina....Skønt at høre fra dig igen. Jeg er lidt sent ude med at kommentere her hos dig pga af det der nye job :-))
  De der horn er også ved at drive mig til rablende vanvid, men der er vist ikke meget der tyder på at de bliver forbudt............

  SvarSlet
 10. Hej Tina, jeg følger ikke med i sport - vil bare hilse på og sige: Ha' en dejlig tirsdag, varme klem :-)

  SvarSlet
 11. Det er ikke rart at alle er irritert over disse hornene. Man kan bli gal av mindre...
  Akkurat nå viser de kampen mellom Brasil og Nord- Korea. Jeg kan så vidt høre hornene. Lyden er skrudd kraftig ned. Stakkars spillerne!!!
  Ha en fin kveld
  Klem Tove

  SvarSlet
 12. Hej Tina

  Øv for en kamp - vi hørte den på arbejdet, og der var jo ikke så meget at råbe hurra for, men vi håber på bedre held i næste kamp.

  Dejligt at det gik godt ved sessionen. det er så godt, når de kan få deres ønsker opfyldt.

  Mads har søgt praktikplads i forsvaret, men der er vist ikke så mange pladser, han vil meget gerne indenfor søværnet. Nu er hans studievejleder istedet ved at finde ud af om han kan komme afsted med DFDS som søofficer, det betyder så at han skal sejle mellem Esbjerg-Harwich eller København-Oslo i en uges tid. Det lugter lidt af vand, men selvfølgelig ikke af militær. Spændende om det lykkes.

  Håber I tager lidt varme med, når I kommer til DK.
  Knus.

  SvarSlet
 13. Ups!

  Glemte at hilse fra Mads - er sikker på at jeg også skal hilse fra resten af familien.

  SvarSlet
 14. Ja øv for en kamp. Jeg krydser fingre igen på lørdag! Ældste var virkelig glad for resultatet af sessionen og jeg må jo bare tage det som det kommer!
  Tak for hilsenen fra Mads! Og sådan en praktikplads smager da altid lidt af fugl he he. Ellers kommer han bare herned ;-)

  SvarSlet
 15. hæ hæ ja det ville da vække opsigt - pratikplads hos IDF. Vi fandt en fed T-shirt på en israelsk hjemmeside, hvor der stod Mossad (a-et var erstattet med en Davidstjerne) men jeg ved ikke lige hvordan det ville blive modtaget, hvis han mødte op i skole i sådan en ...

  SvarSlet