SOCIAL MEDIA

10. jun. 2010

Ikke helt forsvundetTusinde tak for jeres søde kommentarer på sidste indlæg! Ja denne gang blev det til en lang men tiltrængt pause ikke kun fra bloggen men fra flere andre "forpligtelser". For at kunne bevare min indre ro i en tid med alt for meget at lave har der været en masse der har været sat til side på det sidste. Har prøvet at holde "dårlig samvittighed" udenfor og set det positive i at skære alle tidsrøvere væk. Samtidig med at sommerferien nærmer sig får jeg mere og mere tid til alt det sjove igen!

Vi har det alle fint og ældste har 5 studentereksamener tilbage og den yngste har sidste skoledag 18.6! Sommervejr har vi selvfølgelig og det svinger mellem 30-36 grader. Den flotteste kulør i familien er det vist den ældste der er indehaver af. Megen af hans læseferie bliver tilbragt på stranden. Og så glæder vi os til at komme til Danmark til sommer. Vi glæder os virkelig til at se familie og venner og få lidt dansk sommer (shhhh forhåbentlig med et par byger). Vores lille gruppe af danske piger er også ved at blive spredt for sommeren. Der er allerede en der er draget afsted til hendes italienske lejlighed og vi andre skiftes til at tage afsted for så at mødes efter sommeren med masser af dejlige oplevelser vi kan dele. En israelsk veninde er forresten med i den israelske udgave af Robinson ekspeditionen. Den bliver sendt lige nu og da vi mødtes i formiddags var det morsomt at høre om hendes oplevelser. Jeg vil se om jeg kan få løbeskoene på om lidt. Da jeg talte i mobil idag gik jeg direkte ind i en kæmpesten og skrabede det meste af huden af storetåen - det er ikke kun når man kører at man skal lade være med at tale i mobil ;-) Men mon ikke den kan blive klar med et par plastre! Glæder mig til at besøge jer i blogland de næste dage.


 Billede taget af min far - Langeland juni 2010

KNUS

post signature

22 kommentarer :

 1. Velkommen tilbage :-)
  Dejligt at høre at I alle trives.

  SvarSlet
 2. Også velkommen tilbage her fra! En gang imellem er en pause nødvendig, og uden dårlig samvitighed, det kan ikke betale sig.
  Knus

  SvarSlet
 3. Velkommen tilbage - ja regn har vi nok af her i Danmark, så måske er du "heldig".

  Go' sommer til dig.

  SvarSlet
 4. Hej Tina
  Også velkommen tilbage fra mig. Dårlig samvittig og tidsrøvere, de er kun til for at blive elimineret. Det kan man ikke bruge til noget!
  Håber du fik løbet trods dit lille uheld. Det er jo bare noget af det bedste ;-) Har selv lige været ude igen, er virkelig inde i en god rytme lige nu. Herligt!
  Ha' en fin aften hos dig!
  Knus fra Megan

  SvarSlet
 5. Kære Tina, dejligt at have dig tilbage :-)
  Du har været savnet...
  Knus Irene

  SvarSlet
 6. Dejligt at du er her igen, Tina!
  30-36 grader lyder godt nok varmt, men du har sikkert vænnet dig til det. Varme klem!

  SvarSlet
 7. Godt at se dig i bloglisten igen, og dejligt at I alle har det godt. Smid den dårlige samvittighed langt væk, vi når hvad vi når, og nogle gange skal der vælges fra og til..:-))
  Håber I tar' sol og sommer med til DK, vi har ikke set meget til det endnu.
  Knus til dig

  SvarSlet
 8. Hej Tina,

  skønt at høre lidt fra dig igen, jeg har holdt øje med om du snart skrev...
  Godt at du har fået slappet af og det håber jeg forsætter længe endnu og at din sommer bliver skøn
  knus Karina

  SvarSlet
 9. Skønt at du er her endnu :-))
  Men ro på søde, pauser MÅ og SKAL til ind imellem.
  Jeg håber plasteret hjælper på tåen, det har sikkert gjort ondt....

  Fantastisk billede din far har taget :-))

  SvarSlet
 10. Tina, der skal IKKE være regnvejr i sommerferien - basta! :-D

  God bedring med tåen!

  SvarSlet
 11. kjekt å høre fra deg igjen, og at alt står bra til med deg og din familie:)
  Vi trenger en pause iblandt alle, og jeg er ikke så mye her inne jeg heller. Det er så mye annet å ta seg til.
  Det blir kjekt for deg å komme til Danmark og treffe familien. Forstår godt at du ser frem til det!
  Ha det fint
  Klem Tove

  SvarSlet
 12. Hej Tina!
  Velkommen tilbage -dejligt at alle har det godt:0)
  Det bliver da fantastisk at komme hjeeeeem til sommer. Jeg kan godt forståd du glæder dig mega-monster-meget (og har også forståelse for, at du gerne vil have en lille regnbyge - altså en lille bitte bitte én - men KUN EN :0)
  Stort knus og kram til dig

  SvarSlet
 13. Tina, du har været savnet! Velkommen tilbage, godt at se, at I alle har det godt.
  30 - 36 grader, hmmmmm..... Nå, men det behøver vi jo ikke at dvæle ved ☺ ☺.
  Et stort knus til dig og ha´ det nu rigtig godt.

  SvarSlet
 14. Kære Tina
  Dejlig du er tilbage og høre du og familien har det god.Her har de unge mennesker og trav med deres eksamener, jeg har et barnebarn der er færdig med folkeskolen og de andre børnebørn har travlt med deres årsprøver.
  Et stor knus til dig og pas godt på dig selv.

  SvarSlet
 15. Dejligt du er tilbage! Det lyder som om I har haft nogle travle uger. God weekend. Knus

  SvarSlet
 16. Du har været savnet og det er dejligt at høre fra dig igen :)

  SvarSlet
 17. Skønt at du lige poppede op på min blogliste :O) Ja, nogle gange må man bare hive stikket og fokusere på alle mulige andre ting...eller...bare på sig selv! Nu håber jeg at I får en rigtig dejlig ferie i Danmark...og I får sikkert en lille regnbyge, det tør jeg godt love ;O) Det er for øvrigt et meget smukt foto din far har taget ud over havet!!!!

  SvarSlet
 18. Glad for at du er med igen. Blogpauser af forskellie længder tager de fleste og det skal ikke give dårlig samvittighed. Man har jo ikke forpligtiget sig til noget, da man startede sin blog.

  Håber I får en fantastisk tur til Danmark. Mon det regner? Tja, det vil næsten være underligt hvis I ikke får bare den mindste smule regn.

  Knus og glæder mig til, at høre mere fra dig.

  SvarSlet
 19. Hej Tina

  Dejligt at du er tilbage igen, du har været savnet herinde.
  Hvor er din fars billede flot - Danmark når det er dejligst <3
  Jeg er lige startet med at løbe, og jeg har ansat Line son personlig træner for at sikre at jeg kommer igennem hele nybegynder-løbeprogrammet, som skal munde ud i at jeg kan løbe 6 km. Hun får 500 kr hvis hun får mig igennem, så hun er motiveret. HÆ HÆ.
  Håber vi ses til sommer - vi er i DK i år, sommerhus og København, står der på programmet.
  Knus til jer alle

  SvarSlet
 20. Pause kan det vere godt å ha..
  Men kjekt "sjå" deg igjen også..
  Blir nok kjekt kome "heim", men heim er nok der ein er også..
  Ha ein vakker sommar uansett kva heim du er i..
  Klem

  SvarSlet
 21. Hejsa alle mine søde blogveninder! Tak for jeres søde kommentarer! Glad for at I lover en lille regnbyge ;-) Pausen gjorde godt og var nødvendig - så nødvendigt at "passe" på sin tid så man ikke bliver stresset. Det er også det skønne ved at tage til Danmark - man pakker en kuffert og tager pause fra hverdagen! Vi havde planlagt en rigtig Københavnertur men tror nu at det bliver til en Jyllands turne istedet!
  KNUS♥

  SvarSlet
 22. Kære Tina.
  Dejligt, at du er tilbage.
  Selvfølgelig skal man holde pause når det er nødvendig, man er jo ikke forpligtet til, at skrive noget - overhovedet, men nu bor du jo ikke det roligste sted i verden, så skal jeg være ærlig, blev jeg lidt nervøs for, om der var sket dig eller dine noget, så det er dejligt at læse, at du "bare" havde en "oprydningspause".
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet