SOCIAL MEDIA

17. jun. 2010

Tæt på

Mente ellers at jeg havde totalt ting på pas osv. inden afrejse til Danmark MEN!! Da jeg fandt passene frem imorges for lige at chekke datoer så jeg at ældstes pas snart udløber. Selvom vi har dobbelt statsborgerskab og derfor også dansk pas SKAL man rejse ud af landet på sit israelske pas og det skal være gyldigt mindst et halvt år efter hjemkomst. Den ældste blev vækket og vi kørte ind på paskontoret. Sikke en kø men vi fik bestilt et nyt pas og det kommer allerede på tirsdag! Man skal ikke have for meget fart på hernede i varmen før man er helt vildt træt OG klistret! Nu er han taget videre til eksamen - idag er det i sprogkundskab - et fag alle bare hader. Nå efter idag er det slut med det. Yngste tager sig en lur. Hans årgang har været ved skolens swimmingpool hele dagen for at fejre skoleårets slutning.
Har lige overført et par nye sange til Ipoden idag. Gypsy med Shakira er en af dem. Videoen kommer her. Musikken der allerede er på bloggen kan stoppes på Ipoden ude til højre. Manden i videoen er tennisspilleren Rafael Nadal!!!!
Her er hendes sang til årests VM:

Efter anbefaling fra en af jer blogveninder har min svigerinde købt parfumen With Love af Hillary Duff for mig. den er næsten ikke til at finde hernede - faktisk fandt jeg den kun et sted hernede og det til en uhørt pris. Men nu venter der en til mig i Danmark købt i Føtex for kun 139 kr. Ellers er parfumer hernede billige og de fleste kan man næsten altid finde til omkring halv pris.

Ha en dejlig dag!
KNUS♥


post signature

18 kommentarer :

 1. Det var da godt du opdagede det nu, og ikke i lufthavnen på vej ud af landet.
  Håber I får nogle skønne dage.. uger.. i DK
  Knus til dig

  SvarSlet
 2. Det kan da kun blive en god ferie med alt der er på skinner.
  Men min svaghed for parfume, så er jeg da nødt til at presse på for en ferie til Israel, som jeg af rigtigt mange grunde gerne ville se.
  Knus S

  SvarSlet
 3. Godt i kan få det nye pas så hurtigt. Og rigtig god tur til Danmark. Knus

  SvarSlet
 4. Jeg synes altid, der viser sig et eller andet ...
  Men nu er I parate til ferie :-)

  SvarSlet
 5. Inge - Ja det kunne da godt have lignet os at stå der i lufthavnen hi hi. Knus♥
  Signe - Du er velkommen ;-) min svigerinde har også en svaghed for parfumer og hun fik da købt et par stykker da hun var hernede!
  Anette - Ja det er hurtigt synes jeg - puh ellers ved jeg ikke hvad vi skulle have gjort!
  Losarinas mor - Hi hi man er vel ved at være rigtig israeler. Aldrig kedeligt - der sker altid et eller andet. Tror ikke det var tilfældigt at jeg endte her. Sådan var jeg også i Danmark - ikke meget kørte efter planen ;-)

  SvarSlet
 6. Hold , det var da rigtig godt at du opdagende det i tide... !

  Jeg er hyper bange for at ens pas ikke skal være i orden. Mine unger har ikke samme efternavn som mig, og det har vi prøvet at der er blevet ... kigget lidt på...

  I dag er der for en gang skyld dejligt vejr... Også sidder jeg her på arb... hihihi

  Håber ikke at her er for koldt i dk, når I kommer !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 7. Godt du fik nyt pas, ja man skal huske på alt, der skulle jo nødig komme noget i vejen når man skal til DK.
  Her bliver vi ikke klistert, vejret er ualmindelig dårligt for årstiden, havde ellers en varm uge sidste uge, men nu er der "koldt".
  Rafael Nadal er dejlig og dygtig og så er han fra Mallorca ;-)
  Knus

  SvarSlet
 8. Tænk engang, dobbelt statsborgerskab, det vidste jeg ikke, man kunne have. Så har jeg også lært noget i dag.
  Rigtig god ferie/tur til DK.

  SvarSlet
 9. Hvor heldigt at du opdagede det nu og at i kan få et nyt pas SÅ hurtigt. Så nemt var det garanteret ikke gået herhjemme :-))

  Og så rigtig god tur "hjem" :-)) knus

  SvarSlet
 10. Anonym18/6/10

  Det er nogle gode videoer. Jeg har set hendes sceneoptræden mange gange i en anden video fra Sydafrika med samme melodi

  http://www.youtube.com/watch?v=oRDgVGHB6eM

  Flotilla fyldte en del af TV-aviserne sidste uge, og jeg også skrevet omkring 10 artikler om det. Og naturligvis har der været demoer imod Israel sidste uge og et par boykot Israel kampagner, men de ved ikke, at israel snart skal til at exportere deres tanks og den olie, de har fundet ude for deres kyst og droner til Indien for ikke at tale om vandingsteknologi til ørkener i Indien og Afrika.

  Peter

  SvarSlet
 11. Anonym18/6/10

  Inspireret af dig, har jeg også sat shakira på artikellisten, som jeg dog sætter i et lille historisk persektiv. Have a look:

  http://semit.wordpress.com/2010/06/18/fra-apartheid-til-wm-i-sydafrika/

  Peter

  SvarSlet
 12. God du fik tjekket passet.Her bliver vi ikke klisteret af varmen, her er der dage hvor jeg bliver nød til, at tage sokker på fordi der er så koldt, jeg håber du tager lidt varme med ,når du kommer til Danmark på ferie

  SvarSlet
 13. Pyha, den var tæt på, godt at du opdagede datoen i passet i tide. Det bliver vildt lækkert for jer at skulle "hjem" til Danmark på ferie. Hav en rigtig god dag.
  Knus

  SvarSlet
 14. Hej Tina

  Hvornår kommer I til DK - håber vi ses, det er alt for længe siden vi sidst så hinanden <3
  Håber på en rigtig dejlig sommer for jer alle sammen.

  Knus

  SvarSlet
 15. Hej Tina!
  Du kan godt begynde at glæde dig vildt til parfumen (var vist mig der anbefalede den :0)) Den er ikke mindre end SKØØØØØØØØØØØN og man bliver ALDRIG træt af den.
  Jeg håber I får en dejlig tur hjeeeem til lille Danmark :0)
  Stort knus og kram

  SvarSlet
 16. En forsinket god-turhilsen! Forhåbentlig er du i gang med at nyde din ferie i DK på allerbedste måde. ;-)

  SvarSlet
 17. Anonym6/7/10

  Hej Tina. Idag er gået med indkøb på Dizengoff og jeg fandt dine tidligere viste graffitier i nærheden. Jeg har været her i 10 dage og ingen PAS-problemer, men da jeg og søn rejser uden baggage som sædvanlig har vi højst 10KG i en rygsæk, der er håndbagage, men det er vist en mandligt fænomen at rejse med så lidt som muligt.

  Lidt dufte blev det til og lidt tøj og sefardiske CDere købt i Mea Shearim, så det skal nok blive interessant at lytte til det.

  Hvad har du lavet i Danmark ?
  Semit / Peter

  SvarSlet
 18. Anonym15/7/10

  Hej, Tina, jeg opdagede ved søgning på "Strandløvesommer" at jeg er med på din blogliste og er lidt beæret, tak. Jeg har nu sat dig på min blogliste. Håber du får en god Danmarks-oplevelse og ønsker fortsat god sommer! /Donald = dax2.wordpress.com

  SvarSlet