SOCIAL MEDIA

11. aug. 2010

Harajuku

Idag købte jeg mig en ny parfume. Harajuku Lovers - G! Fik noget af en overraskelse da jeg pakkede den ud. Flasken så noget anderledes ud end testeren som var UDEN dukke. Men herlig ikke sandt. Det er Gwen Stefani der står bag kollektionen og parfumen dufter skønt af vanille og kokos og er til voksne hi hi.

Harajuku er forresten et  distrikt i bydelen Shibuya i Tokyo. Distriktet er et vigtigt center for ungdomsmode i Japan. Jeg elsker duften af kokos og æble. Hvis man stadig kunne købe den her grønne æbleshampoo som man kunne få da jeg var lille havde jeg købt den i spandevis!!!! Kan I huske den?
Ældste er taget 3 dage til Genezareth sø med en masse venner. De skal nok få en festlig tur men har fået masser af solcreme med da det er over 40 grader deroppe. Det var sjovt at følge dem i deres forberedelser. De har ihvertfald mad og øl nok med ;-) Bare ærgeligt at øllene ikke er så billige som i Danmark mener ældste!!!!
Ellers ser jeg frem til at der udkommer en ny sports dvd med Jillian Michaels om en måned. Den hedder Shred it with Weights og er bestilt!!KNUS

post signature

14 kommentarer :

 1. Hei snupp!
  Det sies, at vanilje tiltrekker eldre menn, og kanel de yngre....så splash litt kanel bak ørene, og du er irresistable...hihi!!!
  Veldig tidig flakong...!
  Klem, M

  SvarSlet
 2. Hi hi M! Se du ved jo ikke om det er de yngre eller de ældre jeg vil tiltrække. Og hvad med æbleduften???? Ja det er en herlig flaske. Og så er det skønt at se dig herinde. Jeg tror at du var min første faste læser♥

  SvarSlet
 3. Hvor er den skøn, den nye flakon :)

  Jeg kom da så lige i tanker om en fest ved Genezareth sø i 1988...

  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 4. Mette - Ja, tænk at vi har været hernede samtidigt! Vi to ville da også gerne sidde og drikke en øl oppe ved Genezareth sø lige nu - ikke sandt? ;-)KNUS

  SvarSlet
 5. Hvor er den flot :) jeg så den forleden da jeg kiggede i katalog fra taxfree-shoppen. Ja jeg kan godt huske shampooen (tror jeg) Knus og god aften :)

  SvarSlet
 6. Hihihi det var da en sjov ide... Men hvad skal de ikke også snart finde på... Selv er jeg til citron, dufte...

  Kan godt huske den æbleshampoo, den var skøøøøn !

  Hmmmm synes at kunne huske at Body Shoppen har haft en shower gel med æble... hmmmm Må jeg da ind og tjekke ud... For æble duft er heller ikke dårligt !!!

  Rigtig god aften
  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 7. Anette - Har også set den i tx free men kan ikke huske om det var her i Israel eller i Danmark. Det sjove er at jeg duftede den og så kunne jeg ikke huske hvad den hed og så idag vupti stod den i butikken! KNUS♥
  Marianne - Elsker også citron dufte! Tror ikke at de har den mere i Bodyshop. Købte en masse i Bodyshop bla. deres hindbær og mango body butter. Lækre krops cremer og man lugter som en hel youghurt hi hi. Der var en masse tilbud. Jeg fik dem for ca. 60-70 kr stykket istedetfor næsten 200 kr. KNUS♥

  SvarSlet
 8. Jeg hamstrede noget æbleshampoo for flere år siden, da jeg var på ferie et sted i Europa (husker dog ikke hvor) - elsker æbleshmapoo :-)

  Jeg købte også en Harajuku-parfume sidste år - dog en af de andre - og den dufter godt, men er lidt tung til mig, så jeg får ikke brugt den så tit.

  SvarSlet
 9. Den parfume lyder som et must-have i mit skab.
  Manden her elsker æbleduft og man kan jævnligt få det som skyllemiddel. Og han er midt i 30erne hvis man spørger ham selv.
  Jeg er glad for at du blev på din blog for jeg kunne ikke finde ud af at lægge tumbleren ind i mit blogfeed og det er jo dem jeg husker at læse.
  Knus til dig
  Signe

  SvarSlet
 10. Hvor er den skøn at se på, den flakon...lige sådan noget som jeg også falder for :O) Og jo, jeg mindes æbleshampoo med med glæde og vemod...og kigger altid efter den når jeg er i udlandet...uden held desværre. Ærgeligt at www ikke er med duft, så du lige kunne sende et pust af den nye parfume.

  SvarSlet
 11. Hey, du er tilbage på bloggen! Troede du var stoppet? Jeg har vist ikke rigtig fulgt med, men dejligt at have dig tilbage! :-)

  Sjov flakon, ganske original!

  God aften.

  Knus fra mig.

  SvarSlet
 12. Piskeriset - Hvis jeg havde fundet havde jeg fyldt en hel kuffert OG betalt overv;gt he he. Ja nogen af de andre Harajuku parfumer er lidt tunge. KNUS♥
  Signe - Tænkte nok at et parfume tips kunne gøre dig glad ;-) Æbleskyllemiddel wow!!!!! Tror jeg ville bruge dobbelt dosering!! KNUS♥
  Chris - Ja hvor ville det være skønt hvis du kunne skrabe lidt på skærmen og få et lille pust ;-) Jeg er også vild med sådan noget kitsch!!!
  Megan - Ja du har ret jeg har stoppet og gensratet et par gange på det sidste hi hi. Skønt at se dig her♥

  SvarSlet
 13. Sikke et skønt navn til en parfume :) jeg er vild med dufte... men lidt vanskelig i mit valg.
  Hyg dig :)

  SvarSlet
 14. Skøn flakon, den ville passe præcis ude på hylden i badeværelset. Men jeg har i dag opbrugt kvoten for selvforkælelse... ØV.
  Knus til dig.

  SvarSlet