SOCIAL MEDIA

12. okt. 2010

Film - Eat Pray Love

Vil så gerne se filmen Eat Pray Love og juhuuuu den går lige nu i den lokale biograf!
For dem der ikke kender bogen bag filmen er den skrevet af Elizabeth Gilbert. I bogen skriver hun om hendes oplevelser på en jordomrejse efter en hård skilsmisse. Er der nogen der har set den og hvad synes I om den?

Er lidt nervsøs for Julia Roberts i rollen som Elizabeth. Den stakkel - jeg tænker altid Pretty Woman når jeg ser hende!
Husk musikken på bloggen kan stoppes på afspilleren ude til højre!
Ældste dreng er oppe nordpå idag med hans skole. De besøger forskellige hærenheder (hmmm det hedder det vist ikke men kan ikke finde det rigtige ord på dansk) så de lettere kan vælge senere når de får forskellige valg til hvad de skal lave i hæren. Han har allerede været til flere prøver. Udfra prøverne får de en profil og senere en række muligheder for hvad de kan lave i hæren. Til Januar starter de mere fysiske prøver så han træner allerede. Han skifter mellem motionscenter og løb. Han er ikke alene - jeg møder rigtig mange fra hans årgang når jeg er ude på min rute. Ja, da vi valgte at flytte hertil vidste jeg jo at dagen ville komme hvor han skulle i hæren men det er bare gået for hurtigt!  Yngste er taget til byen med hans venner for at købe et nyt spil til computeren og spise lidt McDonalds. Hans XBox er gået i stykker og kan ikke laves så vi må snart få købt en ny. Det gør mig bare sur at det er en kendt fejl som gerne kommer efter 2 år - altså efter at garantien er udløbet. Det samme skete for hans ven igår.

Jeg står lidt tidligere op disse dage for at nyde de køligere morgener. 21 grader er det om morgen ved 6 tiden og det føles småkoldt dejligt! Der er hedebølge på vej senere på ugen men en kølig morgen kan også bruges.

Arbejdet kalder!
Forstsat god dag!

8 kommentarer :

 1. Jeg har ikke set den, men Julia er jo altid dejlig, så vend endelig tilbage og fortæl hvad du syns om den.
  Seneste chicklick film for mit vedkommende var It's complicated med Meryl Streep og sine steder grinede jeg så tårerne trillede. Se den hvis du ikke allerede har :-))
  ha' en herlig aften Tina

  SvarSlet
 2. Annette . Skal jeg nok! Åh It's complicated er bare herlig . vikrelig sjov. Og er Baldwin ikke overraskende god? Har set den hele to gange. Der er også en trailer for den på bloggen.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker den bog !
  Ved slet ikke om jeg "tør" at se filmen :-)

  SvarSlet
 4. Hej Tina
  Jeg har ikke engang hørt om filmen endnu, en skandale :o) Jeg elsker at se film og har set mange mange film og ser altid de nye med det samme. Den vil jeg glæde mig til :o)
  God dag.

  SvarSlet
 5. Jeg har ikke set filmen (har ikke set voksen eller tøse film i biografen i snart mange år!!). Den skal nok vises her også da der er en spansk skuespiller med også.
  Godt du har haft nogle år til at vænne dig til at de skal i hæren, men det må være lidt svært alligevel.
  XBox er nok den eneste maskine vi ikke har i huset ;-) Meget "praktisk", hvis de stopper med at fungere efter at garantien er udløbet!

  SvarSlet
 6. Anonym13/10/10

  Der kommer en god koncert i Netanya 20 oktober snart med YASMIN LEVY. Jeg var meget tæt på at tage til Krakow for at se denne koncert. Faktisk havde jeg inviteret en israelsk/yeminitisk pige til Krakow - men hun sagde fra i sidste øjeblik - i går.

  http://www.yasminlevy.net/ Check lige forsiden - sådan lyder musik også.

  SvarSlet
 7. Miri - Kender godt når man er bange for at ødelægge bogen!!
  Sonnie - Er sikker på at du vil elske den♥
  Lene - Ja jeg tror at det er den mandlige hovedperson der er fra Spanien. Pyh det går ikke at jeg viser hvor svært det er for så ville jeg gå helt bimmelim he he
  Peter - Det må chekkes!!!! Ærgeligt at du ikke kommer afsted men mon ikke det bliver til noget en anden gang.

  SvarSlet
 8. Godmorgen, Tina - jeg var slet ikke klar over, at der er lavet en film over den dejlige bog. Den må jeg bestemt se :-)
  Klem og god dag til dig!

  SvarSlet