SOCIAL MEDIA

16. okt. 2010

Oktober Strandtur

Vi vågnede op til endnu en dag langt varmere end normalt (35 grader) så det blev til en strandtur. Dejlige bølger, 28 grader varmt vand og ganske få mennesker i forhold til normalt. Det var så dejligt at vi ikke var oppe af vandet i mere end 10 minutter for at spise en is. Helt perfekt.
Resten af eftermiddagen stod på lektielæsning og rengøring så der er klart til en travl uge. Hovedet nikker - kan mærke at al den springen rundt i bølgerne har gjort sit og  må hellere gå forholdvis tidligt seng. Håber at I har haft en dejlig lørdag!
13 kommentarer :

 1. En strandtur. Det ville nu ikke have været skidt - med jeres temperaturer ;-). Jeg har nøjedes med en omgang efterårsoprydning i haven, heldigvis i dejligt solskin. Fortsat god weekend!

  SvarSlet
 2. Skønne billeder fra en skøn dag, hos os har vi sol, men ikke badevejr, med mindre man er viking.. ;-)
  Lige nu er der rim på græsset, så temperaturen har nok været nede og snuse til frostgrader i nat.
  Rigtig god søndag til dig og KNUS. :-)

  SvarSlet
 3. Hvor lyder det lækkert!
  Måske man skulle overbevise Kristian om efterårsferie til Israel hurtigst muligt, for synes godt at jeg kunne trænge til lidt varme og strand..

  SvarSlet
 4. Sikke da skønne billeder. Der gad jeg godt opholde mig.
  God søndag
  Klem

  SvarSlet
 5. Hæhæ, jeg har allerede glemt, hvordan sommer ser ud! Nøj, hvor ser det skønt ud :-)

  SvarSlet
 6. Hej Tina!
  Hvor ville det være skønt om det kunne lade sig gøre i Danmark :-)
  Nyd det.
  Knus

  SvarSlet
 7. Hvor ser det skønt ud, vi plejer at være trætte af stranden sidst på sæsonen, men du har ret det er dejligt når der ikke er så mange mennesker. Vi fik vores (tror jeg) sidste badetur for 14 dage siden, i dag regner det ;-)
  God søndag Tina!

  SvarSlet
 8. Jeg stod op til frost på græsset så det er ret surreelt at se billeder med høj sol og badevand i oktober og nøøj hvor kunne jeg tænke mig at dyppe tæerne lige der :-)
  Ha en dejlig søndag Tina

  SvarSlet
 9. Hvor skønt med en tur til stranden - og i vandet - i oktober måned. Håber i får en skøn søndag. Knus

  SvarSlet
 10. Altså, det er jo lige ved at man får lyst at emigrere :O) Her er det rigtig flot efterår med en klar blå himmel. Jeg elsker efterår ! Hmmm, kan alligevel være at jeg bliver hér ;O)

  SvarSlet
 11. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hvor ser det bare godt ud !!!!!

  Kunne virkelig godt bruge en uge eller to i solen... Men det er der vist ikke lige udsigt til... Godt nok er den fremme lige nu.. Men det er kun 9 gr.

  Så varmt er det ikke !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 12. Wauw, sikke billeder, Tina :-) Og her går jeg rundt i vinterfrakke!
  Klem og en dejlig søndag aften til dig.

  SvarSlet
 13. I kommer da bare allesammen her på efterårsferie !!! Blogtræf på stranden i Israel! Det er dejligt lige nu ingen tvivl om det men et dansk efterår er nu også skønt. Og Lenes regn er jeg også misundelig. KNUS til jer alle

  SvarSlet