SOCIAL MEDIA

6. okt. 2010

Pimp en gummistøvle

Da jeg var i Tel Aviv den anden dag så jeg de her søde gummistøvler fra Crocs . Her får de nok ikke solgt mange af dem men tænkte på dansk regnvejr da jeg så dem. Det der er sødt er faverne og så at man kan friske dem lidt op med Jibbitz ligesom sommerfuglen på gummistøvlen på billedet!


Men men der er måske lidt regn på vej her. der er lovet et par byger hen over weekenden og igår var det lidt køligt at sidde udenfor.Turen til tel Aviv var hyggeligt og jeg fandt flere dejlige ting. Men ikke mindst fandt jeg noget tøj jeg godt kunne lide hos H&M! Sidst jeg skrev om dem var jeg jo ikke særlig positiv. Så et lækkert stativ til øreringe i en butik men der var desværre en fejl i lakken ØV. Er der nogen af jer der har en supersmart ide til sådan et stativ måske også til armbånd. Hmmmm fik købt endnu et armbånd - må vise et billede morgen. Har set en ide hvor man tager en tom ramme og spænder snore op men det er ikke lige jeg leder efter.

Der er også to nye skønne Giveaways på den anden blog! Og så er jeg ved at lave en opskriftsblog. Det er ikke så tit jeg giver opskrifter her videre men mon ikke en decideret opskriftsblog kunne være løsningen? Jeg er startet med at lægge opskrifter der allerede er her ind og så må jeg igang med at tage fotos til nye indlæg. Linket er lige her. Ha en dejlig dag!
  post signature

11 kommentarer :

 1. Hej Tina
  Godt at være tilbage hos dig :)
  Flotte gummistøvler. Herhjemme er det nærmest højeste mode og de fås i et utal af farver og udformninger. Selv mine "jagt" gummistøvler er in!

  Ha' en fin dag hos dig. Knus

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte - en skam at jeg lige har fået nye - kedelige blå :)

  SvarSlet
 3. Ha ha...ja de er sørme skønne :O) Selv har jeg et par lyserøde og en matchende regnbøllehat!

  SvarSlet
 4. Skønne gummistøvler. Jeg skal have fat i nogle gode varme (måske termogummistøvler?) Mon de fåes i Croc.. God aften til dig. Knus

  SvarSlet
 5. Flotte støvler. Likte fargen på dem.
  Ser at du har fått deg matblogg. Mye fristende. Tror jeg vil prøve meg på ris og karri frikadeller, de så veldig gode ut. Har lagt meg som følger...
  Fin kveld til deg Tina
  Klem Tove

  SvarSlet
 6. Anonym7/10/10

  Hej ven.
  Et mega stort tillykke med dagen, i dag torsdag, håber, du får en fantastisk dag.
  Stort knus fra Jesper og Charlotte

  SvarSlet
 7. Jeg ser, at der er et tillykke på din blog? Fødselsdag? Eller noget andet spændende der skal fejres? Skulle det nu vise sig, at det er din fødselsdag, så et kæmpe tillykke her fra Holland.
  Jeg har lige nydt din nye madblog og har set op til flere kager, der bestemt skal afprøves inden for de næste par uger ☺ ☺.
  Nyder suverænt at lytte til skønne Carla Bruni.
  Knus til dig heroppe fra træskolandet.

  SvarSlet
 8. Serviceinformation: I Netto i næste uge har vi et sæt til at dekorere gummistøvler med :) Det indeholder bl.a. glimmerlim og andre fine sager.. Hi hi

  SvarSlet
 9. Seje gummistøvler! :-)

  Og spændende med den nye blog - har straks tilmeldt mig!

  SvarSlet
 10. Anonym7/10/10

  Sjovt med gummistøvler i butikken, når det er så varmt. Min datter går i gummistøvler - det er sagen lige for tiden. ;-)

  SvarSlet
 11. Megan - Dejligt at se dig♥ Se det er da praktisk at gummistøvler er in ;-)
  Helle - Det kan være så at du efter Rebelsig's tip længere nede under kommentarer må en tur i Netto efter sådan et pyntesæt!!!! Klistr du bare løs om det så holder i regnvejr ved jeg ikke ;-)
  Chris - Pluspoint når det er MED bøllehat!
  Anette - Tror faktisk jeg har set flere forskellige med foer i Crocs! her er der Crocs butikker overalt.
  Tove - Sådan en cherise farve er flot. De frikadeller er virkelig gode!
  Charlotte - Åh tusinde tak søde♥♥♥
  Piskeriset - Ja de er seje men hvis de også er behagelige som Crocs er det endnu bedre!
  Betty - Altså utroligt med at gummistøvler er moderne. Ville nok kigge her hvis jeg bare sådan lige kom vandrende i sådant et par - kan jeg mon skabe mode hi hi
  Annette - Jo det passede godt nok - fødselsdag. Tusinde tak for lykønskningen. Carla Bruni er helt sikker en overraskelse for mig - tænk at jeg kan lide musik på fransk.....
  Rebelsig - Hi hi mon det holder i regnvejr...... Kunne nu være et sjovt projelt sådan at klistre et par gummistøvler til!

  SvarSlet