SOCIAL MEDIA

30. nov. 2010

Aussie Æble


Så er jeg tilbage på pinden! Der er stadig masser af se til men det er jo ikke let helt at holde sig væk fra blogverdenen. Tak for alle de søde kommentarer til sidste indlæg! Hold da op al den sne I får og sikke en kulde. Det må være smukt men også skabe en masse problemer. Så megen sne allerede i november. Her er det stadig varmt og det skulle være den varmeste november nogensinde. Tænk jeg ikke har haft lukkede sko på side maj måned altså udover mine sportssko. Det er altså helt galt da Israel har brug for regn! Vi må danse en december regndans.

Og så har jeg vundet en Give Away helt fra Frankrig - er jeg ikke heldig???? Skriver mere om den imorgen. Hi hi det var endda den første jeg var med i da jeg altid tænker på at folk skal betale porto hertil♥

Imorgen aften er det Hanukka (mere om det imorgen) og første lys i Hannukiaen tændes. Det er vores vinter højtid og børnene har fri i 8 dage - mon ikke jeg også kan tage et par dages fri. Der er altid en masse spændende arrangementer når det er Hanukka. Ældste har en indkaldelse fra hæren til en vigtig prøve men udover det og nogen familiearrangementer bliver der nok tid til at komme lidt rundt.

Faldt over denne sjove ide på nettet den anden dag; et Aussie æble - en hel speciel måde at "pakke" æblet i madkassen. Ideen fandt jeg hos Another Lunch hvor der er en masse sjove madpakke ideer specielt til lidt yngre børn. Æblet skæres simpelthen ud i fire dele samt den inderste del med kernehuset og samles så igen som et puslespil og holdes sammen med et gummibånd. Så holder det sig frisk i løbet af dagen. Herlig ide! Billederne lånt hos Melissa.Ha en dejlig dag♥

post signature

10 kommentarer :

 1. Hmm, nu er jeg slet ikke misundelig over varmen...Ikke ret meget..;-D...men selvfølgelig er det ikke godt når I mangler vand...Glæder mig til at høre lidt mere om Hanukka...Smart det med æblet...Hav en god dag..

  SvarSlet
 2. GRATULERE MED PREMIE!
  KLART DU KAN DELTA PÅ ANDRE SINE "GI BORT".

  STILIG IDÉ!

  HER ER KALDT CA.-10 GRADER, MEN SOL OG SVÆRT LITE SNØ. VERKELEG EIN RAR NOVEMBER.

  ADVENTSKLEM

  SvarSlet
 3. Sådan ... plejer jeg at gøre med Kiwi , når ungerne skal have sådan en med i madpakken...

  Så bliver den ikke tør i kanterne...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Rejen - nej det er du ikke ligesom jeg heller ikke er misundelig på sneen. Spøg til side - jeg er misundelig på sneen og den hyggelige julestemning!
  Sigrid - Tak♥ Det lyder koldt men specielt hvor du bor må det være smukt med sneen!
  Marianne - det er altså en smart og enkel ide. En Aussie Kiwi fra Danmark ;-)

  SvarSlet
 5. Hejsa
  Ja, du kan tro vi har fået vintervejr her! Brrr, det er koldt. Jeg kan ikke huske en november så kold og snefuld. Håber december viser sig fra en lidt mildere side (ellers bliver vinteren godt nok lang!) :)

  Smart smart måde at skære æble ud på. God ide!

  God aften til dig og dine. Knus :)

  SvarSlet
 6. Hejsa Megan! Mon december bliver mildere? De lange underbukser er vist kommet for at blive ;-) KNUS♥

  SvarSlet
 7. Hej Tina!
  Dejligt du er tilbage. Ligenu fryser det 9,2 grader hos os.
  Æbleideen vil jeg lagre i mit hoved, hvis der ellers er plads :-)
  Knus.

  SvarSlet
 8. Jeg er jo lidt misundelig på jeres varme, Tina, og at du kan gå i åbne sko - men det er synd at Israel mangler regn! Bare man kunne sende noget af al vores sne ned til dig :-)
  Vi skulle få ned til 15 graders frost i nat, gys ...

  Klem til dig!

  SvarSlet
 9. Håber I snart får noget regn eller sne ;-) og at du kan få nogle fridage uden stress. Her har vi haft omkring 15º grader dog ikke minus som i DK ;-)
  Knus♥

  SvarSlet
 10. Hej Tina stort tillykke med din gave, den ser vel nok fin ud :) Jeg skal nok krydse fingre for I får regn i december, hvis du vil ønske vores sne lang lang bort :) Heheh..
  Hav en god dag sødeste.

  SvarSlet