SOCIAL MEDIA

11. nov. 2010

De er tilbage

Så er sønnen vendt hjem efter en dejlig ferie. Sikke historier - ingen tvivl om at de har haft det sjovt. Han kan næsten ikke tåle at se mad efter turen. De fik 4 måltider om dagen og der manglede vist ikke noget. Han går normalt meget op i sund kost og træning så godt at han har haft en lille pause! Det var selvfølgelig uden for turistsæsonen men det var alligevel sjovt på både Rhodos og på Cypern. Vejret var omkring de 26-29 grader så det var de også heldige med.

Apropos det er vi lovet op til 34 grader i begyndelsen af næste uge. HVAD!!!! Vores "vinter højtid" Hanukka falder i den første uge af December og der må det altså godt blive lidt koldere. Slet slet ikke normalt. Og i anledning af Hanukka sælges der igen Sufganiot (de små bæster) i butikkerne. Vi lagde ud med et par af de mere almindelige den anden dag og så må vi spise os frem gennem det store udvalg.


Har lovet drengene ostekage så den må jeg igang med! Fortsat god dag!

Lige en tilføjelse - mit øre er ved at falde af... Har lige ventet og ventet og ventet lidt mere og så talt med min internet udbyder. Var så glad for at have fået højere hastighed men nu falder internettet ud hvert 5 minut arrrggghhh. Der kan komme en tekniker på mandag og indtil da har medarbejderen lavet nogen justeringer som jeg håber virker.  Hvis jeg ikke kommenterer eller skriver ved I det er fordi jeg er offline. Hulk..... Møgirriterende.

14 kommentarer :

 1. Jeg er lidt misundelig over temperaturen hos jer :)
  UHM ostekage :) god fornøjelse.

  SvarSlet
 2. Sikke da en varme, kan godt se det er lidt svært at komme i julestemning.
  Dejligt at sønnen havde en god tur.
  Knus

  SvarSlet
 3. Godt at høre han har haft en god tur.
  Ostekage, mums en af mine yndlinge :o)

  SvarSlet
 4. Det er da næsten synd at I er nødt til at spise jer gennem alle de kager.. ;-).. og nødt til at være i den ubehagelige varme.. her er det koldt, det blæser en halv pelikan og om lidt begynder det at regne.. og jeg vil altså gerne bytte vejr.. :-)
  Knus og en dejlig aften til dig.

  SvarSlet
 5. Dejligt at din søn har haft en god ferie, Tina! Og mon ikke det er godt at komme lidt væk fra træning og sund kost i nogle dage ... Her har vi 5 grader lige nu, og ingen Sufganiot - jeg kunne ellers sagtens sætte sådan en lækker kage til livs :-)
  Klem og en rigtig god torsdag til dig!

  SvarSlet
 6. Anonym11/11/10

  Så kjekt din sønn har hatt en flott ferie, herlig.
  Kakene så kjempegode ut.
  Høres herlig ut med varmegrader.
  Her har vi 3 pluss grader, men med vind og regn kjennes det mye kaldere ut. Nå venter vi på uværet og har vært ute og sjekket at vi ikke har løse ting som kan fly avsted i vinden.
  Her har vi også problemer med internett som detter ut hele tiden, de jobber med saken, men har problemer med å finne årsaken.
  Ønsker deg en fin torsdagskveld.
  Klem Mio

  SvarSlet
 7. Skøn temperatur i har :)Ostekage lyder lækkert. Hav en god aften. Knus

  SvarSlet
 8. Så godt å få guten heim glad og nøgd :-)

  Den ostekaka må du gjerne legge ut oppskrift på ;-)

  Ha god helg!

  PS: her har det vore kaldt nokre dagar 8-10 minus, men i kveld mildare berre ca 2 minus..
  vinteren er visst her..

  SvarSlet
 9. Så skal den unge mand måske på skrump, når han er kommet hjem til mor,Jeg kan godt blive lidt misundelig på dine varmegrader, her har vi 5 og så regner og så stormer det helt vildt.

  SvarSlet
 10. Uhm, de ser lækre ud! :)
  Dejligt, sønnen har haft en god tur.
  Håber ikke, du ryger af nettet... :(

  SvarSlet
 11. Uf, hvor ser de dog lækre ud... jeg bliver frygtelig lækkersulten af at se dem! :-D

  SvarSlet
 12. Ha ha den kattebakke kage! Jeg blev nødt til at vise billedet til min bedre halvdel, og han troede faktisk på, at det var en ægte kattebakke! Han mente ikke det var en kage vi skulle prøve ha ha :) Men et sjovt påfund, det er det :) Hvor lyder det som en god ferie din søn har været på, og hvor er han heldig når mor gør rent på hans værelse samtidig :) Her stormer det og her har også været kuling og den første sne er kommet, og så får I 34grader. Jeg ville rigtig gerne "bytte" vejr med dig :)
  Hav en god weekend sødeste Tina♥

  SvarSlet
 13. Dejligt at have junior hjemme igen, havde han husket danske produkter til dig?
  Den temperatur du skriver om, jeg ved ikke lige hvad jeg skal tænke om den, vi har 12 grader og stiv kuling her i Holland. Skal vi bytte?
  De kager, de ser ualmindelig dejlige ud ☺
  Knus til dig og nyd det gode vejr.

  SvarSlet
 14. Tak for alle de søde kommentarer! Internettet falder stadig ud hele tiden. Drengene er nok mere frustrerede end jeg er. Nå tålmodighed på mandag kommer der en og ordner det. Ja det er ikke normalt at der er så varmt hernede. Butikkerne bugner med vintertøj på tilbud. OStekagen er god men svært at give opksriften da der bla. skal 9 % ost i og vanillekage creme pulver som er meget anderledes end derhjemme. Familien fra DK plejer gerne at slæbe med tilbage til DK så de kan lave mine kager hernede fra. KNUS♥

  SvarSlet