SOCIAL MEDIA

4. dec. 2010

En stille lørdag

Idag bliver det vist ikke til meget mere end at sidde foran fjernsynet og følge med i slukningsarbejdet. Der sendes direkte fra brandene døgnet rundt. Mere hjælp er kommet ind fra USA, Rusland osv. I nat brændte en del af den fanstastiske kunstner landsby Ein Hod også og hele dyreparken Hai Bar er også væk. Heldigvis blev alle dyrene reddet. Min mands bror var oppe i området imorges og han fortæller at det er et stort kaos. Lige nu er der bare så mange der sætter deres liv på spil! Der er et hjælpecenter man kan ringe til så jeg vil undersøge om der ikke er noget vi kan hjælpe med. Måske overnatning for evakuerede eller lignende.

Omkring mit sidste indlæg hvor jeg nævnte gasmasker så var det kun da Irak krigen brød ud at vi skulle have maskerne med os døgnet rundt. Lige nu ligger de inde i skabet og kommer forhåbentlig aldrig i brug.


Et billede fra en af vores ture til Carmel området


Knus

post signature

5 kommentarer :

 1. Hej Tina

  Uha uha - sender mange tanker. Det er ganske forfærdeligt. Jeg kan godt forstå, at det er svært at tænke på andet lige nu. Hvor gjorde de af dyrene - ved du det?

  Kh Rikke

  SvarSlet
 2. Har set lidt i nyhederne, det er en ganske frygtelig voldsom brand..Forhåbentlig bliver den snart slukket....Knus til dig...

  SvarSlet
 3. Anonym4/12/10

  Har også sett dette på nyhetene, håper den snart blir slukket.
  Klem fra Mio

  SvarSlet
 4. Jeg tænkte på dig da jeg hørte om det i nyhederne i går. det er en god idé at spørge om i kan hjælpe med noget hvis i har overskud til det. Knus

  SvarSlet
 5. Rikke - Nej jeg ved ikke hvor de har gjort af dem men godt at de nåede at redde dem!
  Rejen - De gode nyheder er at man med hjælp udefra endelig har fået slukket dem!
  Mio - Knus tilbage til dig♥
  Anette - Der var ikke brug for hjælp til overnatning da kibbutzer har taget de fleste ind men mon ikke der bliver brug for hjælp også nu efter at skaderne bliver opgjort!

  SvarSlet