SOCIAL MEDIA

16. dec. 2010

Pinterest og kamp mod mobiltelefon selskabet

Den anden dag læste jeg om Pinterest hos Marolle! Sikke et fund. Pinterest er et website hvor man kan opbevare fotos og spændende links man finder på nettet. De gemmes via en værktøjslinie applikation. Man laver så inspirations tavler alt efter ønske; design, boligindretning, gave ideer, scrapbooking, mode osv. Man kan også søge og se hvad andre har gemt af spændende inspiration og vælge at følge dem. En fantastisk ide. Man skal have en invitation for at blive medlem da websitet er i beta fasen endnu, men jeg vil meget gerne sende en til dem der er interesserede. Husk at skrive jeres mail i kommentaren hvis I er interesserede. Mine inspirations billeder kan ses her . Der er ikke så mange endnu!Jeg er på vej ud af døren til en større kamp mod vores mobiltelefon selskab. Har fundet ud af at de tager store faste beløb fra vores konto. Nu har jeg så tænkt mig at få mobilen "åbnet" så jeg kan bruge et andet sim kort hvor jeg selv kan købe taletid. De må virkelig tro at folk er dumme og at de kan komme afsted med hvad som helst. Udfra en telefonsamtale med dem igår ved jeg at de vil gøre det svært for mig men jeg ved at de er pålagt at gøre det per lov. Jeg har smøget ærmerne op og er klar til kamp ;-) Vores mobil rening per måned er ca. 1500 kr for 3 telefoner og det synes jeg er meget. Ved slet ikke hvad priserne er derhjemme. Hvad med jer - er det også en stor udgift hos jer?

Ha en dejlig dag♥


post signature

13 kommentarer :

 1. Hej Tina,
  sikke en skøn og inspirerende side. Du må gerne sende mig en invitation :)

  Ja, det er dyrt med mobiltelefoni og der er VIRKELIG meget der er skrevet med så små bogstaver, at de næsten ikke er til at se.

  Jeg håber, at du for held med at slippe ud af telefonselskabet og at I får de penge tilbage, de har snydt ud af jer... ØV, altså!

  Hos os undersøger Jon ofte, hvilket selskab der er billigst uden håndjern og sære aftaler og flytter vores numre over til dem. Så vi mærker ikke noget til det, men holder en (forholdsvis) lav pris.

  Knus fra et regnvådt DK :(

  SvarSlet
 2. Heeej. =) Ja hennes actions måste jag kolla in. Tror jag har någon av henne.. En som man kunde testa gratis. Men det var ett tag sen jag provade den så det ska jag göra. Kul med tips. Ja du. jag hoppas att allt går bra med telefonjätten. Det verkar som om du i allafall har kämparglöd och det är bra. Du förresten. Jag skulle gärna vilja ha en inbjudan till det där stället som du nämnde. Låter som ett bra ställe att lägga länkar och annat på.
  ha en fin dag. Här spöregnar det ovanpå all is. Hoppas att det inte fryser på för då blir det isgata. kram

  SvarSlet
 3. Hej Tina
  Du må meget gerne sende mig en invitation på megan.paradoks@gmail.com. Det lyder jo fantastisk! :) Jeg glæder mig allerede til at udforske mulighederne!

  Og så vil jeg ønske dig en god dag og held og lykke med telefonselskabet. Det lyder dyrt, det I betaler! Jeg har ikke selv den store telefonregning, jeg sender primært SMS og e-mails. Har aldrig været så god til at tale i telefon ;)

  God dag og på forhånd tak for invitationen <3

  Knus

  SvarSlet
 4. Hej Tina!
  Det var godt nok noget af en regning - jeg bruger omkring 150,- pr. md ved selskabet CBB. Det skal så også lige siges at Claus (husbonden) og jeg har begge CBB til CBB, så vi kan tale uhæmmet for 28 kr. pr. md.

  Håber alt er vel nede hos jer og at vejret er blevet bedre :0)

  Stort knus og kram herfra

  SvarSlet
 5. Mette - Så har de fået et møgfald af en vred dansker ;-) Det hjalp. Vi får penge tilbage og til januar kan vi komme ud af de fleste "aftaler". En god ide det Jon gør men er det fordi I har en telefon der ikke "hører" til noget selskab? har sendt en invitation!
  Maj - Ja hendes actions er bare så smukke men de er jo altid lidt dyre desværre. Har sendt dig en invitation og du er allerede i min scrapping inspiration mappe♥ Isslag er bare så farligt. Pas på derude♥
  Megan - Du vil elske det site. Alle de gode ideer man får! Jeg kan godt lide at snakke ;-) Men så er det mest fra den almindelige telefon. I Danmark sender voksne også mange smser har jeg set. Her er det mere de unge. Har sendt dig en invitation. KNUS

  SvarSlet
 6. Hejsa Lotte♥ Dejligt at se dig. Se det var en fornuftig regning. Jeg tror også at vi har det sådan at vi kan tale næsten gratis familien imellem. ha en dejlig dag

  SvarSlet
 7. Jeg betaler ca 250 kroner om måneden for min mobil, og det er rimeligt billigt. Det er så også den eneste telefon jeg. Rigtig god kamp. Jeg glæder mig til at læse om resultatet :-) Knus

  SvarSlet
 8. Det lyder godt nok dyrt, det er jo 500 kr. pr mobil, I bør kunne finde et selskab, hvor I kan ringe gratis indbyrdes.. og så evt. med et fast beløb pr måned uanset hvor meget man taler eller bruger data overførsler..
  Knus til dig

  SvarSlet
 9. Uh ja - det er godt nok mange penge i telefonregning. Vi skifter jævnligt teleskab - jeg har været kunde ved nok 5-6 mobilselskaber siden jeg fik min første telefon i 1996. Jeg betaler pt. ca. 130 kr. om måneden (jeg har en smartphone med internetadgang) Jeg snakker ikke ret meget men nettet bruger jeg meget når jeg er på farten. Knus og god dag.

  SvarSlet
 10. Hej Tina
  Den webside lyder meget spændende,jeg har lige været inde for at kikke.Det er mange penge i giver for 3 telefoner, håber du få dem fortalt, at du ikke hopper på alle deres julenumre jeg har på fornemmelsen du kan være en "skab dame" når det er nødvendig, vi bruger ikke mobilen rat meget om vinteren, det er mest i sommerhuset vi bruger den.jeg tro ikke mobilselskaberne er bedre hær end nede ved dig.
  Knus fra det kolde nord.

  SvarSlet
 11. Annette - hvis det er den eneste telefon du har er det en fin pris. Fik nogen af pengene retur og til janiar kan vi komme ud af de fleste "aftaler"!
  Inge - du har ret men de der faste aftaler med fast beløb kan også snyde en lidt. For hvad hvis man lige pludselig snakker for mindre hver måned ja så er man bundet.
  Anette - det er ikke så let at skifte selskab hernede men der kommer nye regler til januar!
  Conny - Ha ha du har ret. Hvis man ikke viser muskler ind imellem kommer man ikke langt ;-) Mit lille møgfald hjalp ihvertfald.

  SvarSlet
 12. Hej :)

  Jeg vil høre om jeg kunne få en invitation til siden, den er nemlig lige sådan noget jeg kunne bruge! :) Den er rigtig inspirende og fed at se på, man kan bruge flere timer derinde.

  - Lea

  SvarSlet
 13. Helt sikkert Lea. Det er en skøn ide. Send mig lige din mail og så får du en invitation. Min mail er lieltina@gmail.com Knus

  SvarSlet