SOCIAL MEDIA

30. dec. 2010

Projekt 365 og nytårsløjer

De sidste par år har har jeg forsøgt at starte et projekt hvor man tager et foto HVER dag i et helt år. Det kan være alle mulige motiver : en ny person du møder, et nyt sted du besøger eller bare almindelige daglige situationer. Må være helt fantastisk at kunne se tilbage på sit år på den måde.  I år er min plan selvfølgelig at starte 1 januar 2011 men derudover har jeg meldt mig til på Project 365 hvor man kan uploade sine billeder og se andres projekter. Måske er der andre der synes det er en god ide! Samtidig vil jeg bruge Weeds and Wildflowers grafik til at lave ugentlige collager - billedet herunder viser kun en del af deres kæmpe kollektion. Hvis nogen ønsker en direkte invitation til Project 365 så sig endelig til. Her er der en artikel om ideer omkring projekt 365 og her endnu en!Jeg er også blevet færdig med både Annettes og Helles blogdesign! Tag et kig på deres blogs for at se resultatet.

Hernede er det mest de unge der fejrer nytåret imorgen  - vi har jo holdt vores for flere måneder siden ;-) Men mon ikke der kommer lidt godt mad på bordet i huset! Hvad med jer - hyggelig hjemmeaften eller stor fest?
Skrev lige til Marianne at jeg måske skal lede efter 90 års fødselsdagen på YouTube hi hi! Hvilke nytårsløjer lavede I da I var børn?  Vi klippede konfetti hele dagen og kom det ind af folks brevsprækker, smurte tandpasta på vinduer og klaskede spegepølseskiver på og klippede side 9 piger ud som vi tapede på folks vinduer hi hi.

KNUS

post signature

15 kommentarer :

 1. Hyggelig aften her hjemme, bare Fruen og mig !!!

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Hej Tina, meget fine headere du har lavet...Vi skal bare være manden og jeg og to katte og hygge med god mad og et glas vin...;-D

  SvarSlet
 3. Marianne - Det er også dejligt. Lækkert mad og gode tv udsendelser. Mon man kan finde 90 års fødselsdagen på YouTube hi hi?

  Rejen - Tak! Det er også hyggeligt. Mange vil også helst være hjemme ved huset hvilket jeg godt kan forstå.

  SvarSlet
 4. Hej Tina.
  Det lyder da ret så spændende det der Project 365. - Jeg tror jeg vil følge din idé, med at prøve at tage et dagens billede hver dag. Har ofte gået og leget med tanken. Det kunne være at 2011 skulle være året hvor jeg forsøgte at gennemføre det :)

  Nytår her bliver til en skøn nytårsfest, forhåbentligt en gentagelse af sidste år, hvor det bare var super hyggeligt. Vi samles en 6-7 personer, laver noget rigtig god mad og hygger ellers bare.

  Rigtig godt nytår. :)

  SvarSlet
 5. Hej Tina
  Det lyder spændende med dit projekt! Super flot ide.

  Du ønskes et lykkebringende nytår 2011. Vi skal være her hos os med gode venner og god mad. Stille, roligt og hyggeligt! :)

  Vi "ses" i 2011. Knus til dig.

  SvarSlet
 6. Hvor er du dygtig Tina! Vil bare lige ønske dig et godt nytår 2011!
  Knus♥

  SvarSlet
 7. Hej,

  Jeg er begyndt at læse med på din blog. Har selv rejst en del i Israel og savner self. landet hver gang du skriver om det smukke land. Jeg mindes mange ting..

  Vil blot fortælle, at man kan se dronningens nytårstale direkte på tv2.dk og kun dronningens tale direkte - i morgen aften i hele verden. Det synes jeg bestemt i bør benytte chancen for. Ved at min familie i Australien vil kigge med på nettet. :)

  Godt nytår.

  SvarSlet
 8. Jeg har ofte leget med tanken om et billede hver dag i et år.. men jeg kan ikke rigtig beslutte mig for om jeg synes det er en god ide. Jeg er ikke altid i fotohumør.. og jeg vil helst tage billeder når gnisten er der, og ikke fordi jeg synes jeg skal.. :-) Heldigvis er min fotognist ofte aktiv..
  Vores aften i morgen holdes sammen med en flok gode venner.
  Vi er en del af en længere nytårstradition, hvor vi er 3.. (fra sidste år 4) par der på skift lægger hus til. Alle de unge er inviteret og ofte nogle af deres venner, derudeover inviterer det par der lægger hus til "sine" egne venner med.. På den måde er det aldrig helt den samme flok der mødes, og det giver god dynamik og en herlig fest. Maden er altid fondue, værtsparret fordeler opgaver og alle splitter regningen.
  I må have en god aften i morgen, og et godt og lykkebringende 2011
  Knus til dig.

  SvarSlet
 9. Haha, jeg kom sådan til at grine, da jeg læste om dine nytårsløjer som barn! :-D

  Jeg måtte ikke rende omkring nytårsaften, da jeg var barn (og jeg boede endda på landet, hvor der aldrig skete noget!), så jeg har desværre ingen sjove historier i ærmet hvad det angår.

  Men hav en skøn nytårsaften! Vi bliver ca. 22 til den fest, jeg skal til, så der bliver gang i den!

  SvarSlet
 10. Rigtig godt nytår. Håber I får en dejlig aften. Porjekt 365 lyder spændende :-)

  Knus og vi "ses" i 2011

  SvarSlet
 11. Sikke nogle fine blogs du laver ;)
  Skal ind og kikke på projekt 365, når tiden er til det.

  Godt nytår til dig også.

  Yt.

  SvarSlet
 12. Uha et projekt du begiver dig ud i, håber sørme at det lykkes dig... og vil gløde mig til at følge med...

  Nytårsløjer... hmmm... nu er jeg opvokset i et boligkompleks, og det jeg bedst erinder er, at min mor spærrede brevsprækken og tog måtten ind... for de forsvandt sørme med os umulige unger... dengang kunne man også købe noget der hed kinesere (tror jeg nok)... dem bandt vi sammen, og så fast over på gelændert, så ringede vi på døren, og når den så blev åbnet (indad) så knalede det i hele opgangen... LOL..

  Ang. min header, så tager jeg mig lige sammen og ser på fonte imorgen... sorry at jeg ikke har fået taget mig sammen de sidste par dage...

  Kære Tina, du og dine ønskes et rigtig godt og lykkebringende nytår... tak for alle hilsnerne i årets løb, og tak fordi jeg har måtte kigge ind til dig... Knuz

  SvarSlet
 13. Kære Tina

  Du ønskes et rigtig glædelig nytår, tak for dine dejlige kommentar og skønne indlæg som jeg følge med stor fornøjelse til næste år også.

  Det er jo jeg siger ....du er dygtig... flotte blogheader du har lavet !!!

  Knus

  JANE

  SvarSlet
 14. Kære Tina.....Tak for året der er gået, for dine skønne skønne indlæg, og for dine altid dejlige og rammende kommentarer.
  Tusind tak for min blog's nye udseende...jeg er SÅ glad for det.
  Ha' en dejlig aften og rigtig godt 2011 med masser af gode oplevelser og lykkelige øjeblikke...

  Varmt knus herfra

  SvarSlet
 15. Lisa - Det lyder til at blive en hyggelig aften! Skriv hvis du er med på 365 ideen!
  Megan - Sikker på at I får en dejig aften♥
  Lene - I lige måde søde♥
  Hybel - Det er også et dejligt land at rejse i♥ Tak for tippet med nytårstalen!
  Inge - sikke en god ide til nytårsaften og at I skal ha fondue gør det jo helt perfekt. Jeg tror man skal se 365 projektet som en slags dag bog og der kommer helt sikkert dage hvor man føler at man IKKE har noget at fotografere.
  Piskeriset - hi hi det var nu også sjovt og farligt! Er sikker på at I bare skal ha den mest fantastiske menu iaften!
  Fru E - Godt nytår søde♥
  Kludemutter - Tusinde tak og godt nytår!
  Betina - hi hi kan godt huske de kinesere . kan lige forestille mig folks reaktion! Du skriver bare når du finder en♥
  Jane - Tusinde tak. Godt nytår - glæder mig også til at følge med hos dig♥
  Annette - er rigtig glad gor at du er tilfreds med resultatet. godt nytår til dig og dine!

  GODT NYTÅR TIL JER ALLE OG TAK FOR JERES SØDE KOMMENTARER!!!!

  SvarSlet