SOCIAL MEDIA

13. dec. 2010

Tina's Kyllingelår

Så lysner det endelig. Internettet er tilbage og ikke flere strømsvigt. Det har efter sigende været den værste storm i 30 år. Alt er lidt ekstemt for tiden - varmeste November måned, største brand og den værste storm! I nabobyen døde en turist da han blæste i vandet. Der er selvfølgelig masser af skader på huse osv. men den stakkels mand er vist den eneste omkomne. Nu har jeg brugt det meste af dagen på at rydde op udenfor - vores halvtag over yderdøren var næsten faldet ned; den ene stang var helt bøjet af vinden, naboens terrassetag er ødelagt og det meste af det landede på vores grund, alskens skidt osv. Det har været 10 grader om natten og 15 om dagen og det er altså en brat overgang. Nå på fredag skulle det blive 24 grader!

Igår fik vi kyllingelår og de smagte altså helt fantastisk. Det er den bedste opskrift jeg kender på kyllingelår! Billedet ser desværre ikke så appetitligt ud ;-) Det er rester fra igår. De bliver meget brune pga. sukker/ ahornsirup men det smager ikke brændt.

Tina's Kyllingelår
(Udskriv)
12 kyllingelår uden skind
Panko rasp - almindeligt rasp kan også bruges men Panko gør dem mere sprøde
Olie

8 spsk. ketchup
2 spsk. sennep
2 tsk. sukker eller ahornsirup
4 spsk. soja

Ketchup, sennep, sukker eller ahornsirup og soja blandes sammen. Kyllingelårene puttes i denne blanding og vendes derefter i raspen. Lårene lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Lidt olie dryppes over kyllingelårene. Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time. Kan spises med en salat, ris, kartofler osv.Ha en dejlig dag og tak for alle jeres søde kommentarer på de sidste indlæg♥


post signature

10 kommentarer :

 1. Godt at I ikke fik værre skader, selvom I har oplevet lidt af hvert her på det sidste...Uhm ser lækkert ud med de kyllingelår mon ikke man kan bruge det til kyllingefileter ?...Knus til dig..

  SvarSlet
 2. Det er da helt vildt som det vejr arter sig rundt omkring... Det ved vist ikke helt hvad det selv vil !

  Ummm lyder godt med det kylling der ! Men , efter min mening så er kylling altid godt... Forsøger at få Fruen til at have det på samme måde hihihihi

  Hyggehygge
  Marianne

  ps.. her minus 3.7 lige nu hihihihi

  SvarSlet
 3. Det lyder som en spændende opskrift, Tina! Den må vi prøve her - elsker at prøve noget nyt :-)
  Men det er da skrækkeligt, at vejret har været så ekstremt i den sidste tid og så branden oveni!
  Klem ♥

  SvarSlet
 4. Hej Tina.
  Tak for din søde hilsen på min blog ... Jeg skal da vist prøve den kylling-opskrift i morgen :-)
  God oprydning i det dumme vejr.
  Kh Lone.

  SvarSlet
 5. Hej Tina
  Det lyder ikke godt med uvejret! Det er godt det er overstået igen, og så med 24grader på fredag. Gad vide om I kan fejre jul i shorts og t-shirts :) Jeg elsker din cupcake, den er rigtig flot pyntet :)
  Knus♥

  SvarSlet
 6. Godt veret har vorte betre..
  Vart ingen Lucia feiring for meg..
  Hatt omgangssykje i helga, fortsatt svært slapp og sliten.. så personalet mitt måtte greie seg utan meg :-( men dei er dyktige, så det klarte dei nok :-)
  Har ikkje så lyst på mat, men oppskrifta såg svært god ut!!
  ps: kanskje ein eller annan gong kan eg sjå landet med eigne auge ;-)

  SvarSlet
 7. Jeg håber, at de mere normale tilstande vil vare - 24 grader lyder absolut tiltalende :-)

  SvarSlet
 8. Ikke fordi vi har hverken storm eller skovbrand her lige for tiden, men jeg synes også at vejret kan være lidt ekstrem her. Håber at alt er okay igen, måske nyder I endda den køligere temperatur.
  Elsker kylling så det skal da prøves.
  Knus♥

  SvarSlet
 9. Rejen - Jo det må være godt til alle slags kyllingestykker!
  Marianne - Det lyder altså koldt. Kan du lide kylling så er dette landet ;-) Da man ikke spiser grisekød spiser man MEGET kylling og kalkun. Tror jeg kan lave en opskriftsbof.
  Madame - Ja nu har der vist været ekstremer nok!
  Lone - I lige måde♥ Har næsten fået det hele ryddet op!
  Lotte - Tusinde tak søde♥
  Sigrid - Nej hvor æregeligt. Håber at du har det bedre nu er det min tur♥
  Piskeriset - 24 grader er tiltrængt ovenpå sådan en gang blæst!
  Lene - Ja det lidt køligere vejr om aftenen gør det lidt hyggeligt!

  SvarSlet
 10. Ja, verden er af lave, alt bliver vendt på hovedet... Her i Danmark havde vi sne langt ind i marts, og så allerede igen her i november... jeg arbejder sammen med en grønlænder, og hun siger at det er træls vintervejr vi har her, det er fugtig og koldt, slet ikke som hun er vant til... Say What... troede alligevel at der var værrer der...

  Øv, til den blog, den kunne jeg godt have set muligheder i...

  SvarSlet