Igår fik vi kyllingelår og de smagte altså helt fantastisk. Det er den bedste opskrift jeg kender på kyllingelår! Billedet ser desværre ikke så appetitligt ud ;-) Det er rester fra igår. De bliver meget brune pga. sukker/ ahornsirup men det smager ikke brændt.
Tina's Kyllingelår
(Udskriv)
12 kyllingelår uden skind
Panko rasp - almindeligt rasp kan også bruges men Panko gør dem mere sprøde
Olie
8 spsk. ketchup
2 spsk. sennep
2 tsk. sukker eller ahornsirup
4 spsk. soja
Ketchup, sennep, sukker eller ahornsirup og soja blandes sammen. Kyllingelårene puttes i denne blanding og vendes derefter i raspen. Lårene lægges på en bageplade beklædt med bagepapir. Lidt olie dryppes over kyllingelårene. Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time. Kan spises med en salat, ris, kartofler osv.
Ha en dejlig dag og tak for alle jeres søde kommentarer på de sidste indlæg♥
Godt at I ikke fik værre skader, selvom I har oplevet lidt af hvert her på det sidste...Uhm ser lækkert ud med de kyllingelår mon ikke man kan bruge det til kyllingefileter ?...Knus til dig..
SvarSletDet er da helt vildt som det vejr arter sig rundt omkring... Det ved vist ikke helt hvad det selv vil !
SvarSletUmmm lyder godt med det kylling der ! Men , efter min mening så er kylling altid godt... Forsøger at få Fruen til at have det på samme måde hihihihi
Hyggehygge
Marianne
ps.. her minus 3.7 lige nu hihihihi
Det lyder som en spændende opskrift, Tina! Den må vi prøve her - elsker at prøve noget nyt :-)
SvarSletMen det er da skrækkeligt, at vejret har været så ekstremt i den sidste tid og så branden oveni!
Klem ♥
Hej Tina.
SvarSletTak for din søde hilsen på min blog ... Jeg skal da vist prøve den kylling-opskrift i morgen :-)
God oprydning i det dumme vejr.
Kh Lone.
Hej Tina
SvarSletDet lyder ikke godt med uvejret! Det er godt det er overstået igen, og så med 24grader på fredag. Gad vide om I kan fejre jul i shorts og t-shirts :) Jeg elsker din cupcake, den er rigtig flot pyntet :)
Knus♥
Godt veret har vorte betre..
SvarSletVart ingen Lucia feiring for meg..
Hatt omgangssykje i helga, fortsatt svært slapp og sliten.. så personalet mitt måtte greie seg utan meg :-( men dei er dyktige, så det klarte dei nok :-)
Har ikkje så lyst på mat, men oppskrifta såg svært god ut!!
ps: kanskje ein eller annan gong kan eg sjå landet med eigne auge ;-)
Jeg håber, at de mere normale tilstande vil vare - 24 grader lyder absolut tiltalende :-)
SvarSletIkke fordi vi har hverken storm eller skovbrand her lige for tiden, men jeg synes også at vejret kan være lidt ekstrem her. Håber at alt er okay igen, måske nyder I endda den køligere temperatur.
SvarSletElsker kylling så det skal da prøves.
Knus♥
Rejen - Jo det må være godt til alle slags kyllingestykker!
SvarSletMarianne - Det lyder altså koldt. Kan du lide kylling så er dette landet ;-) Da man ikke spiser grisekød spiser man MEGET kylling og kalkun. Tror jeg kan lave en opskriftsbof.
Madame - Ja nu har der vist været ekstremer nok!
Lone - I lige måde♥ Har næsten fået det hele ryddet op!
Lotte - Tusinde tak søde♥
Sigrid - Nej hvor æregeligt. Håber at du har det bedre nu er det min tur♥
Piskeriset - 24 grader er tiltrængt ovenpå sådan en gang blæst!
Lene - Ja det lidt køligere vejr om aftenen gør det lidt hyggeligt!
Ja, verden er af lave, alt bliver vendt på hovedet... Her i Danmark havde vi sne langt ind i marts, og så allerede igen her i november... jeg arbejder sammen med en grønlænder, og hun siger at det er træls vintervejr vi har her, det er fugtig og koldt, slet ikke som hun er vant til... Say What... troede alligevel at der var værrer der...
SvarSletØv, til den blog, den kunne jeg godt have set muligheder i...