SOCIAL MEDIA

5. jan. 2011

Blogheader og krus holder

Udenfor regner det og hvor er det skønt. Der er gået flere uger siden stormen og først nu ser vi regn igen.

Har I hørt om den lille by i USA hvor tusindevis af døde fugle lige pludselig faldt ned fra himlen. Man har nu fundet ud af at de åbenbart blev så skræmte af fyrværkeri nytårsaften at de styrtede ned. Vildt!

Har pyntet lidt på Kageprinsessens blog. Tag et kig ind og se samtidig de helt fantastisk flotte kager hun laver.

Har et Vertigo anfald disse dage så det er lidt som at få hverdagen til at fungere selvom det hele sejler rundt. Er jo vant til det meeen når der er meget andet der skal laves er det irriterende. Skål siger jeg - lidt ligesom tømmermænd ;-) Så hvis jeg ikke kommer så meget rundt på jeres blogge ved  hvorfor!

Vil lige dele denne  vejledning på hvordan man laver holder til krus - altså sådan nogen krus fra f.eks cafeer. Er de ikke søde?!

Fotoet er lånt fra All things - Heart and Home hvor der også er masser af andre gode ideer. Jeg syr ikke men synes de så søde ud ;-)Ha en dejlig dag♥

post signature

19 kommentarer :

 1. Øv... det var da noget kedeligt noget med det svimmelhed. Og ja det er da noget skrækkeligt noget med de fugle der faldt ned...Søde krusholdere, du er nu kreativ..God bedring...;-D

  SvarSlet
 2. Rejen - ja hvor fordærdeligt med de fugle!! Nåh jeg kan selt ikke sy hi hi men ser mange gode ideer rundt omkring. Ha en dejlig dag♥

  SvarSlet
 3. Hvor træls for dig med de "tømmermænd". Man bliver jo helt ubrugelig, når det står på.

  Jeg så det med et halvt øje i fjernsynet med de fugle. Det er uhyggeligt, men jeg synes da, at det lyder underligt, hvis det er fyrværkeri, for så skulle hele kongeriget DK´s fugle da være væk for længst. Nytårs aften kl. 00.15 fløj en angst solsort rundt 1 meter over jorden og lige forbi os flere gange. Det var simpelthen så synd for den. Der er måske faldet noget krudt ned i busken/træet til den, hvor den har siddet.

  Du er rigtig kreativ i disse dage !! Jeg får helt dårlig samvittighed :)

  SvarSlet
 4. Endnu et smukt eksempel på dine færdigheder og din kreativitet. Jeg beundrer virkelig dine headers!

  Jeg håber din svimmelhed vil fortage sig hurtig-hurtigt!

  SvarSlet
 5. Mutter - jeg synes også det lyder underligt men det skulle være forklaringen. Måske har de lige været i skudlinien he he. Stakkels solsort. Som jeg skrev til rejen kan jeg slet ikke sy men synes holderne så s'de ud. Ha en dejlig dag!
  Mette - Tak for komplimenten søde♥ Ja ugelange tømmermænd er ikke godt ;-)

  SvarSlet
 6. Uha- det lyder ikke rart med den Vertigo.
  God bedring.
  Har læst om fuglene men hørte at også fiskene i den by var døde i floden så enten har fyrværkeriet- som jeg altid har ment- spyet en masse giftige ting ud som har forgiftet både luft og vand ellers er det lidt et mysterium, for fiskene kan for pokker jo ikke dratte ned ad grenene.
  Godt nytår iøvrigt. Hvor er de amerikanske pandekager søde.

  SvarSlet
 7. Hej Tina
  Først vil jeg ønske dig god bedring! Håber snart det fortager sig ...

  De krusholdere er vildt søde! Søde som i sådan-et-kunne-jeg-godt-tænke-mig :) De gør glad og er jo også utroligt praktiske, for hvem har ikke brændt hænderne på krus indeholdende en god caffe latte?

  Ha' en dejlig dag trods svimmelheden. Knus <3

  SvarSlet
 8. Alt godt for 2011 til dig.
  Vildt flot, at du har lavet en mappe med alle de aktiviteter, du gerne vil beskæftige dig med. Måske jeg skulle forsøge mig med det samme, for der er 1000 tingjeg gerne vil, men pludselig smutter tiden.
  Rigtig god bedring med dig, jeg håber snart dit anfald er ovre og du igen er klar til at favne verden.
  Knus.

  SvarSlet
 9. Ja det er underligt med de fugle! Jeg hørte lige i radioen at der også er faldet 20 fugle ned på en gade i Sverige og der har man afspærret området for at prøve om man kan finde årsagen.
  God dag og godt nytår til dig.

  SvarSlet
 10. Anonym5/1/11

  Nydelig header du har laget, så flink du er.
  Ja, det er rart med de fuglene.
  God bedring til deg.
  Klem Mio

  SvarSlet
 11. Øv hvor irriterende med den svimmelhed og den mail jeg har sendt dig, skal du absolut IKKE forholde dig til før du er frisk igen. God bedring søde...Knus

  SvarSlet
 12. Håber at du snart får det bedre, hader at være svimmel for det giver kvalme og det er ikke til at holde ud. Hvor er du kreativ og dygtig.
  Dejligt for jer at I endelig har fået regnvejr. Her er det fint vejr og det passer os godt for i aften kommer kongerne (Helligtrekonger). Knus♥

  SvarSlet
 13. Det er meget flotte design du har fået lavet rundt omkring, og dit eget nye ser også rigitg godt ud.
  Håber anfaldet snart klinger af..
  Knus til dig.

  SvarSlet
 14. Kære Tina!

  Sikke en flot header både du og kageprinsessen har fået - totalt skulderklap og street cred herfra
  :-)

  RIGTIG godt nytår - og god bedring - skååål... (stakkel!)

  Knus fra Eva

  SvarSlet
 15. GOD BETRING!
  HER HERJAR FORKJØLING OG FEBER..ATSJO...
  STILIG HOLDAR TIL KRUS!

  SvarSlet
 16. God bedring søde. Det må ikke være særlig behageligt at "sejle" rundt. Men du må bare tage 1 dag af gangen, og lade dagligdagens gøremål blive liggende.
  Hav det godt :)
  Knuser fra mig.

  SvarSlet
 17. Det må være dejlig, at få lidt regn efter stormen. Det er flot det du har lavet på kageprinsessen bolg.Jeg har hørt om de døde fugle, først troede de vist det var tordenvejr det var skyld i, at fuglene døde. Jeg vil ønske dig god bedring, håber du snart er frisk igen.

  SvarSlet
 18. Rigtig god bedring, Tina - det er træls, at du skal slås med at være svimmel.
  Og så er det skønt at se de flotte headers rundt omkring, som du har lavet!
  Klem ♥

  SvarSlet
 19. Tak for alle jeres kommentarer. Har det meget bedre♥ Og fugle mysteriet var mere indviklet end man først troede!!!

  SvarSlet