SOCIAL MEDIA

16. jan. 2011

Livet

Ja, det blev en lidt længere pause fra bloggen end ønsket. Oven i mit Vertigo anfald fik jeg influenza. Er rask nu men er lige så træt som et helt alderdomshjem når jeg når aften efter en travl dag. Samtidig har der været diverse vigtige personlige beslutninger der skulle træffes - ikke noget dårligt bare livet der har banket på som det nu gør ind imellem♥ Jeg læser skam stadig på jeres blogs men kommentarer er der ikke altid tid til. Omkring bloggen vil dens fremtid være at der stadig vil være mere personlige indlæg en gang imellem men hovedsagligt vil det være mere inspiration fundet på nettet; gode links, freebies, visuel inspiration osv.

Igår kørte vi forbi Carmel bjerget hvor den store brand raserede for ikke længe siden. Hvor var det trist at se de udbrændte huse og de brændte skovområder. Vi kørte også forbi stedet hvor den før omtalte bus prøvede at vende og komme væk fra branden. Vejen lige der er enorm snoet og stejl så det er let at forestille sig hvilken panik der måtte have været da flammerne nærmede sig. 44 døde.Ha en dejlig dag♥


post signature

24 kommentarer :

 1. Dejligt at du er ved at være på toppen igen...og klart at du er mega træt oven på sådan en omgang.
  Det var nogle triste fotos...uhyggelige og sørgelige...og en skræmmende detalje omkring bussen...jeg får kuldegysninger og sender lige en bøn opad.
  Omkring din blog, så er det de meget forskellige indlæg der gør det spæændende at kigge forbi :O) Godt at der er plads til både DIG og alt det sjove, smukke og pudsige du finder frem og viser. God søndag. Knus.

  SvarSlet
 2. Godt, du er tilbage igen...nu må du se at komme helt ovenpå. Billederne er forfærdelige...er det ikke brand, er det oversvømmelse eller jordskælv...Carmels Bjerg...alene navnet bringer jo billeder fra bibelshistorien på nethinden, de billeder, man lavede i barndommen, når der blev fortalt!kærlig hilsen

  SvarSlet
 3. Stakkels dig, håber du får det bedre nu...Det er vel nok et sørgeligt syn, men heldigvis er naturen hurtig mange gange til at komme sig, det er nok værre med mennesker...Fortsat god bedring...;-D

  SvarSlet
 4. Dejligt at du er på banen igen :)
  Jeg fik lige en tur tilbage til 1988, hvor vi kørte i en raslende bus op og så ned af Carmel-bjerget. Jeg var så bange, da den konstant så ud til at ville køre ud over bjergsiden...
  Ganske forståeligt og virkelig forfærdeligt, at de ikke kunne vende og køre tilbage.
  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 5. Dejligt at høre fra dig igen Tina, og forstat god bedring.. det tager tid at komme helt tilbage på fuld omgangshøjde efter sådan en tur. Billederne fra Carmel-bjerget er et sørgeligt syn, det var en frygtelig katastrofe
  Knus til dig

  SvarSlet
 6. Godt at høre, at du har det bedre i igen! Det var da også lidt af en omgang. Øv!

  Billederne, du viser, er jo flotte. Imponerende landskab. Men som kommer det store "MEN" ... det er godt nok forfærdeligt. Trist. Der er mange naturkatastrofer lige nu, synes jeg. Her ser vi meget om oversvømmelserne i Australien og Brasilien.

  Håber du får en dejlig dag! Knus.

  SvarSlet
 7. Det er uhyggeligt hvad ild kan gøre !!!


  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 8. Kære Tina
  Dejligt at høre at det går fremad. Det bliver spændende at følge dine tanker og fund fremover. Trist med brændene hos jer, jeg mener ikke at have hørt om det før..
  Mange søndagshilsner Lone.g

  SvarSlet
 9. Sikke en lækker blog du har, den vil jeg følge fremover.

  God søndag

  Marlene

  SvarSlet
 10. Åh nej, Din stakkel. Godt at du er på benene igen. Ja, det er sjovt som et årsskifte ofte får en til at filosofere over livet og hvad der kan gøres bedre ;)
  Det ser godt nok trist ud, det område hvor der var brand.
  Rigtig god søndag til dig og dine.

  SvarSlet
 11. Chris - Tusinde tak♥ Det var faktisk tiltrængte ord da jeg indimellem føler at der ikke er en "rød tråd" i min blog. Som i det virkelige kan jeg godt lide at sprede mig vidt ;-)
  Lavendel - Det er virkelig spændende når man ser steder fra bibelhistorien. Jeg har en mappe fra 3 klasse fyldt med historier og tegninger fra bibelen - hvem havde drømt om at ende hernede....
  Rejen - Det skønnes at det vil tage 30 år for området at vende tilbage til normal stand :-(
  Mette - Ja det er st stejlt område og mange steder farligt at køre - kan godt forestille mig at I var nervøse. Kunne altså være sjovt engang at se dine fotos hernede fra♥
  Inge - Det var virkelig også et trist syn. Vi havde med vilje ventet med at køre derop for det gjorde bare en så ked af det at se det smukke område i den stand.
  Megan - Ja hvad der sker i Australien og Brasilien er helt forfærdeligt. Man kan ikke lade være med at tænke hvad fremtiden mon bringer af katastrofer rundt omkring i verden.
  Marianne - Ja det er. En dejlig dag til dig♥
  Lone - Det skete i december og var den største brand i Israels historie. Dejligt at høre at der er en at dele fundene med♥
  Marlene - Velkommen til♥

  SvarSlet
 12. Michaela - Rigtigt og tit bringer et nyt år også nye udfordringer - kunne nu godt have ventet lidt med dem men vidste de ville komme! Må over og se om du holder dig til dit nytårsfortsæt med et ugentlig indlæg - ikke let ;-)

  SvarSlet
 13. Triste bilder du viser, Tina!
  Forferdelig for dem som ble fanget der.

  Håper det står bra til med deg min venn:)
  Her er det mye forandringer, men jeg har det bra:)

  Fin søndag til deg
  Klem Tove

  SvarSlet
 14. Anonym16/1/11

  Så kjekt du er tilbake.
  Helt forferdelig for dem som ble fanget.
  Håper det går bra med deg.
  Ha en fin søndag.
  Klem fra Mio

  SvarSlet
 15. Det duer ikke med blogging en gang ugentligt.......jeg kan simpelthen ikke undvære det.
  Jeg glemte helt at rose din smukke header. Fede farver. :)

  SvarSlet
 16. Hej Tina

  Tak for billederne - gosh hvor er det sørgeligt. Ja man kan desværre kun forestille sig, hvor rædselsfulgt det har været for dem, der blev fanget i flammerne!!

  Fortsat god bedring :o)

  Kh Rikke

  SvarSlet
 17. Godt, du er på vej tilbage, selvom det lige pt er med rolator og ble ;)
  Hvor ser det dog trist ud efter den brand. Men sikke en flot udsigt beboerne må have haft. Der går lang til endnu, inden det har reetableret sig.
  Jeg tænker på samme måde omkring FB... der må jo være en grund til at man ikke har holdt det ved lige.

  SvarSlet
 18. Dejligt at du er tilbage igen efter sådan en omgang. Det er et trist syn efter sådan en brand. Ja det tager mange år at genopbygge som det var. Fortsat god bedring :) Knus

  SvarSlet
 19. so sad this pictures of the carmel. hopefully it won't take long till green will be seen there.
  your new header is veeerrrrrrrry nice!
  shavua tov!

  SvarSlet
 20. Dejligt at du er ved at være frisk igen. Og når nu livet banker på må man være der. Det er jo som oftes vigtigt.

  Billederne siger meget om den tragedie branden var. Skræmmende og sørgelit.

  Knus

  SvarSlet
 21. Tove - Hejsa♥ Som du skriver er forandringer også tit gode!
  Mio - Det må have været så forfærdekigt at det er umuligt at forestille sig. Håber du havde en dejlig weekend.
  Michaela - En gnag er ikke let he he. Tak for komplimenten♥
  Rikke - Ja du har jo nok vøret deroppe og kan se på billederne hvor forfærdeligt det ser ud nu!
  Mutter - Hi hi rolator og ble - det er lige ved. Du har ret de havde den mest fantastiske udsigt før.
  Anette - Tusinde tak♥
  Tami - Did you get to see it? I love the header too ;-) Shavua tov!
  Fru E - Nemlig♥ Ha en dejlig uge!

  SvarSlet
 22. Kære Tina
  Sikke en fin ny header du selv har fået. Jeg bliver mere og mere glad for min. Det er ligesom om detaljerne dukker op, når jeg siddder og kigger på den. Fx mønstret i det lyserøde.
  Hvor er det dejligt der er lys for enden af sygdomstunnelen. Det må være træls at have de svimmelhedsperioder, og jeg føler med dig over så at blive ramt almindeligt bagefter. Men godt du er oppe igen.
  Jeg synes jeg kan genkende at være ramt at virkeligheden - ikke skidt bare tiden der forsvinder sammen med overskuddet til hygge i blogland.
  Jeg holder særligt at din blog fordi den udover at have kant og personlighed og jeg er kommet til at holde af dig også har beretninger om et andet liv langt væk og nogle interessante skikke/kultur og anderledes mad og så er der alle dine smukke billeder.
  Knus til dig

  SvarSlet
 23. Er det ikke skønt at der kun er EN der bestemmer indholdet på din blog. Nemlig DIG !!! Jeg skal nok læse med fortsat.
  Og så må du altså se at blive helt frisk igen. Sådan en omgang tærer på kræfterne.
  Det er voldsomme billeder du har taget fra Carmel og panikken i bussen behøver du slet ikke skrive om. Det har været så frygteligt for de stakkels mennesker.
  Varmt knus og tanker herfra

  SvarSlet
 24. Signe - jeg synes også at din header blev fin. Fint skal det være til en ægte kageprinsesse♥ Tak for de søde ord. Og som du skriver når tiden ikke er der forsvinder overskuddet tit!
  Annette - Ja hvor har du ret søde. Jeg er bare sådan en der har mange - alt for mange ideer om hvad der skal være både i livet og på bloggen ;-) I en alder af 42 år stiller jeg stadig for høje krav til mig selv he he. Ha en dejlig uge♥

  SvarSlet