SOCIAL MEDIA

28. jan. 2011

Projekt 365/Garinim og Cupcake - gratis blogskabelon fra Pugly Pixel

Endelig weekend. Jeg må nok erkende at det bliver en stille og rolig weekend da jeg er totalt forkølet. I år er der ingen ende på hosten, snften og underlige influenza symptomer. Uf jeg er trær af det. Jeg arbejder med mennesker i hverdagen og tror det er sådan en ond cirkel hvor de smitter mig og omvendt!


Projekt 365 billedet fra idag er af en cupcake. Jeg lavede lækre chokolade cupcakes med flødeskum swirls idag. Familien er ikke så glade for smørcreme som topping. Det ser fint ud men er nu noget kvalmt. Den jeg laver med fluff og flødeost er ok men måske er der nogen der har en opskrift på en let og luftig topping til cupcakes.
Gårdagens 365 foto er af "garinim" eller kerner som det hedder på dansk. Hernede spiser man meget solsikke, græskar og vandmelonkerner som snack. Jeg har lært at åbne dem rigtigt og ikke mindst hurtigt med tænderne og tungen og ser nu helt professionel ud. Det tog lang tid i begyndelsen og jeg slugte MANGE skaller. Man kan slet ikke holde op når man kommer igang og mange gange har mine læber været helt hævede af al salten.
1. Februar har Pugly Pixel en gratis blog skabelon i anledning af Valentines Day. Den hedder Stawberry Shortcake og er supersød. En live demo kan ses her .
♥God weekend til jer alle♥

8 kommentarer :

 1. Jeg har opgivet at åbne de solsikkekerner. Jeg havde endda et indslag på min blog om dem engang. http://hosmutter.blogspot.com/search/label/solsikkekerner
  Men hvis du kan lære det, kan jeg vel også.... men jeg tror nu, at jeg snupper cupcaken istedet. Den er bare for lækker.

  SvarSlet
 2. øv med forkølelse hos dig.. rigitg god bedring søde Tina.. Jeg kan ikke finde ud af at åbne de dumme skaller.. så jeg snupper dem ikke..
  God stille weekend og knus til dig.

  SvarSlet
 3. Anonym29/1/11

  Dine cupcakes er bare så nydelige, de ser kjempegode ut.
  God bedring til deg.
  Ønsker deg en fin helg, nyt den og kos deg masse.
  Klem fra Mio

  SvarSlet
 4. ha ha her spiser man også solsikke kerner med skal og du har ret, det skal lige læres først. Her kan de side og guffe kerner mens de feks. sidder ved kassen i et supermarked. Ser ikke så smart ud.
  Håber du snart bliver frisk igen, prøv at spise Kefir, det holder dig rask!
  God weekend!

  SvarSlet
 5. Anonym30/1/11

  thanks for mentioning the template, tina!

  SvarSlet
 6. uhm garinim, jeg skal ikke begynde at spise dem - specielt solsikkekernerne - for så er det svært at stoppe. Jeg har lært at spise dem på den "rigtige" måde, men det går ikke så hurtigt.
  God bedring til dig.
  Knus fra Pia

  SvarSlet
 7. Hej Tina
  Det kan nok ikke undgås, at man gå og smitter hinanden, når der er mange mennesker samlet,men jeg håber du snart får det bedre. De ser rigtig lækkere ud dine kager.Jeg bruger også kærner som snack, jeg bruger også mange slags kerner i brød,jeg har en opskrift på rugbrød som jeg skal prøve en af dagene, der skal både sesamfrø, hørfrø, græskarkerner og solsikkekerner
  Et stor varm knus til fra det kolde Viborg

  SvarSlet
 8. Mutter - Ja let er det ikke men når man har lært det kan man fortsaætte i det uendelige ;-) Du får cupcaken!
  Inge - Har det bedre♥ Og hvis det ikke var så udbredt med de kerner hernede ville jeg også lade dem ligge!
  Mio - Tak♥ Ha en dejlig uge!
  Lene - Tak for tippet! Hi hi så galt er det trods alt ikke hernede men til sports arrangementer er det helt vildt.
  Katrina - You are welcome. You are just a huge inspiration and I love love love Pugly Pixel AND you♥
  Pia - Ih hvor dejligt at du fik det til at virke med at kommentere. Solsikkekernerne er de bedste. Puh har du prøvet vandmelonkerner dem har jeg opgivet. Tak for mailen♥ Skriver en af dagene.
  Conny - Det rugbrød lyder rigtig lækkert. Det er rigtig nok at det ikke kan undgåes at smitte hinanden men træls er det. Ha en god uge♥

  SvarSlet