SOCIAL MEDIA

17. jan. 2011

Ny header til Hæklehopla og lidt snøft

Aarrrggghh hvorfor hører sine børn ikke altid efter hvad man siger ;-) Har flere gange fortalt ældste at det trods alt ikke er sommer mere og at det ikke er smart at gå ud i shorts, t shirts og  klipklappere. Han kom så idag hjem fra skole fordi han havde det skidt - super forkølet. Har for første gang alvorligt overvejet om vi skulle tage imod influenza vaccinen meeeen er nu lidt i tvivl. Er I blevet vaccineret?

Har lavet en ny blogheader til søde Rikke der har bloggen Fru. Ekelund i Hæklehopla. Kan godt lide det med hæklehopla - forestiller mig at jeg hækler så hæklenålen gløder - hi hi jeg kan jo altså slet ikke hækle. Tag et kig på hendes blog; hun laver en masse flotte og sjove ting. De hæklede cupcakes i headeren har hun lavet -  jeg har masket eller "klippet" dem ud fra hendes fotos i Photoshop.Dagens link er til Sprinkle Bakes. Heather laver de mest fantastiske kager og der er en masse nye ideer som f.eks kagerne med de brændende jordbær som I ser på et af billederne. At hendes billeder er helt utroligt flotte gør bloggen endnu bedre.Foto resourcer jeg har brugt:
Fotos: Sprinkle Bakes
Templates: Pugly Pixel
Font: Karrothmk


Ha en dejlig dag♥

post signature
Enhanced by Zemanta

5 kommentarer :

 1. Hvor skal unge mænd ALTID iklæde sig for lidt tøj ?!?

  SvarSlet
 2. Jeps - jeg er vaccineret men det anbefaler man også at kronisk syge bliver her i DK. Fin header du har lavet :) Knus

  SvarSlet
 3. Dejligt at du er frisk igen Tina, en skam at det er din søns tur nu. Tror dog ikke på det med tøjet (selv om du har ret i at de ikke altid høre efter ;-) tror nærmere på en virus.
  God bedring til ham!
  Knus♥

  SvarSlet
 4. Godt du er betre..
  du er dyktig til å lage header..

  fælt med dei som måtte bøte med livet i brannen..

  Klem til deg :-)

  SvarSlet
 5. Godt du er blevet frisk igen:-)
  Hvad angår vaccine - jeg er vaccineret og samme er resten af familien her, da jeg ikke tåler at blive smittet (jeg har intet immunforsvar pga. den medicin jeg får).
  Man anbefaler det ikke til almindeligt sunde og raske mennesker -så medmindre at du/I har en eller flere kroniske sygdomme, og i øvrigt er i risikogruppe, så ville jeg klart sige nej tak til vaccinen da det jo også kan have bivirkninger.

  Så vel egentlig en risikovurdering af egen situation der skal til?

  SvarSlet