SOCIAL MEDIA

13. feb. 2011

Bhangra

Håber at I har haft en dejlig søndag. Lige denne uge kunne jeg godt have brugt en to dages weekend. Vi fik fejret svigermor i fredags. Hun var bare så glad og græd af glæde. Igår blev brugt til lidt havearbejde - hold da op hvor ukrudtet gror med varme og lidt regn. De næste par dage er der mindre arbejde og så skal der være tid til at komme på besøg hos alle jer dejlige blogveninder♥

Idag skulle jeg chekke noget på nettet omkring Zumba. Kom så til at se Bollywood versionen af Zumba: Indisk Bhangra folke dans i opdateret version - et stort hit i USA. Det må jeg altså prøve, det ser bare så sjovt ud. Tænk at kunne danse i Bollywood stil og samtidig brænde kalorier. Opfinderen af Masala Bhangra workout hedder Sarina Jain. Og så prøv lige en lille Bollywood dans med Jay Kumar - nederste video! Husk at slukke for bloggens musik på afspilleren til højre.
Og så er der ham her hi hi - Danser I med?????? Knus♥

post signature
Enhanced by Zemanta

10 kommentarer :

 1. Shalom Tina!
  Hvor ser det fedt ud med Bollywood zumba! - er personligt helt tosset med salsa-training og reggaeton, mega fedt musik og super meget sved på panden - så sjovt!!
  Dejligt at din svigermor blev glad; hvor var du også bare sød at lave det til hende...
  Knus og god søndag aften fra mig til dig

  SvarSlet
 2. Hejsa Eva! Ja ser det ikke herligt ud. Salsa træning og reggaeton er også herligt. Man bliver i så godt humør! Knus og en dejlig søndag aften til dig også♥

  SvarSlet
 3. Varme og ukrudt kan vi slet ikke byde ind med her fra det kolde nord.. tror måske det er den eneste fordel der efterhånden er ved kulden.. :-)
  Knus og en god aften

  SvarSlet
 4. Det er da også en sjov idé - det vil jeg overveje! Vi har fået bedre lyd i stuen nu, så jeg håber på at inddraget et par aftener hver uge til lige at danse en halv times tid - trænger til mere smidighedstræning, og så giver det jo god kondition OG er sjovt :-)

  SvarSlet
 5. Halløjsa. Det ser heftigt ud. Tror lige, at jeg skulle være med et par ( mange ) gange, inden jeg fandt ind i rytmen.... og kunne trække vejret.

  SvarSlet
 6. Tillykke med din svigermor, dejligt når man kan gøre mennesker omkring en glade.

  Det ser nu meget sjovt ud. Jeg skal også til at gå til Zumba - det har man jo hørt så meget om, og alle jeg kender der går til det, siger at det er SÅ sjovt. Så det må prøves.

  Knus Grith

  SvarSlet
 7. Gratulere til svigermora di!!

  Og Zumba ser gøy ut det :-)

  Ha vakker ny veke!

  SvarSlet
 8. Hej Tina
  Jeg har haft en dejlig men kold søndag, det har blæst og sneet lidt.Det lige ved, at jeg er lidt misundelig dit havearbejde, her er der ikke rat meget der gror,men vi får vel også forår en gang. Tillykke med svigermor, det var dejlig hun var så glad ved festen .

  SvarSlet
 9. Jeg ville faktisk gerne finde tid til Zumba fordi jeg har en forventning om at det er sjovt.....Meeeeen med mine arbejdstider ville jeg kun kunne deltage hver anden uge på et hold. Og det holder jo ikke :-)

  SvarSlet
 10. Inge - se der er fordele og nu har I ovenikøbet fået mere sne!!!!!!!!
  Piskeriset - både sport og underholdning. Smidighedstræningen glemmer jeg også tit!
  Mutter - Det gode ved de her dvder er at ingen kan se en hi hi så man kan lave alle de fejl man vil
  Grith - Mange tak♥ Er sikker på at du vil synes Zumba er sjovt man glemmer helt at det er sport
  Sigrid - Mange tak♥
  Conny - Hun blev virkelig glad! Kan godt forstå du glæder dig til at komme i haven
  Annette - Så kunne det jo være at sådan nogen dvder ville være perfekte for dig!

  SvarSlet