SOCIAL MEDIA

22. feb. 2011

Hjerteformede æg - forår på vej

Tak for kommentarerne på sidste indlæg♥ Får slet ikke blogget så meget som jeg gerne ville men that's life!!!! Arbejde og en lille mavevirus er de skyldige ;-) Min fod har det også bedre så jeg er begyndt at dyrke meget mere sport. Det er bare så skønt - jeg skal helst dyrke sport hver eneste dag for at have det rigtig godt. Fik jeg fortalt at jeg fik Bhangra workout dvd'en og jeg siger jer det er hårdt. Jeg synes selv jeg er i fin form men pyha!! Men hvor er det sjovt - man glemmer helt tiden. Samtidig bruger jeg disse dage Preventions 2 week Turnaround dvder. Har en kæmpe samling af sports dvd'er som jeg skifter imellem. Dem kombinerer jeg så med 1 times daglig powerwalk/løb. Kan man høre jeg er begejstret ;-)!!!!!!!  Ja efter at have skrevet dette kan jeg vist se at arbejde og diverse andre ting ikke er skyld i manglen bloggeri.
I weekenden havde vi det mest fantastiske vejr. Hele 26 grader. Foråret er på vej. Igår var det så 16 grader og idag 22. Om en måned er det officelt forår hernede.På nettet så jeg denne søde ide til at lave hjerteformede æg. Der er ikke præcise instruktioner men udfra billedet kan det vist godt gøres efter.


 Hos Another Lunch har jeg også set at man kan købe forme til æg - f.eks bil, fisk osv.


Ha en dejlig dag♥
post signature

13 kommentarer :

 1. Du er super sej Tina. Gid jeg havde din motionsmotivation..:-) Men skønt at høre varmen er begyndt at vise sig. Vi kommer på mandag og trænger virkelig til nogle plusgrader.
  Knus Vibeke

  SvarSlet
 2. Synes også du er sej, jeg ville ikke gide sport hver dag. Jeg er vistnok gået glip af noget for jeg var slet ikke klar over at du har problemer med din fod. Dejligt at det går bedre. Jeg har et knæ, som "klager", hvis jeg laver for meget, men det er nok alderen ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg gir dig ret i at motion gør godt. Jeg har det også skidt når jeg ikke får motioneret. Tak fordi du delte det med hjerteægget. Supersød og dekorativ idé.

  SvarSlet
 4. Vibeke - Tro mig da mine drenge var små havde jeg ikke samme motionsmotivation ;-) Det skulle regne i weekenden men du kender det 90% af tiden er det helt fantastisk forårsvejr!
  Lene - Har dyrket for megen sport i perioder af mit liv - nogen gange op til 3 timer dagligt så det har slidt lidt.Og rigtig nok knæerne driller lidt i vores alder he he.
  Michaela - Synes også det er en sød ide! Har skrevet på din blog mht. photoshop actions.

  SvarSlet
 5. Kæreste Tina
  Håber du har det lidt bedre....

  Åhh bare det var her foråret var på vej....jeg trænger sådan !!!

  En fin ide med hjerte ægget Tak.

  Kh Jane

  SvarSlet
 6. Hm vi har det ca 30 gr. koldere end jer!! Men heldigvis er foråret her snart :PHåber det går bedre med dig :) Knus

  SvarSlet
 7. Ihh ALTSÅ, hvor er du en flittig-mås udi sport og motion, for du gør noget for det - dahm, jeg er en slappe-dikke i forhold til....hmm.
  Jeg sender monster-misundelses-tanker afsted mod dig og de 26 grader og ville ønske nogle af disse kunne ramme Danmark - bare én lille smugle - for sådan en SAD-ramt person som mig TRÆNGER. Iflg. doktoren skal jeg ned i de nordafrikanske breddegradder at bo, før SADén forsvinder :0) Heldige varme-lande beboer - SUK!
  Knus og kram fra et koldt DK

  SvarSlet
 8. Ps. Smule blev til SMUGLE, hmm, mon det var fordi stave-spasseren tænkte på , at der skulle SMUGLES varme herop ?
  :0))))))

  SvarSlet
 9. Jeg forsøger, at få sportsmotivationen helt i top igen, men det går stille for sig lige nu :-)

  Sjovt med de der æg, kunne jeg godt finde på at prøve.

  Ps. send varme nordpå please :-)

  Knus

  SvarSlet
 10. Jeg må altså prøve det med hjerteæggene på mine små dværghønseæg. Og nøj jeg kunne godt ønske mig æggeprægere. Det er vist et held du ikke linkede til et sted, hvor de kan købes til dværghønseæg.

  SvarSlet
 11. Hej Lene! Må jeg linke til din blog, samt låne ♥ æg billedet??

  SvarSlet
 12. Jane - Håber virkelig ikke at vinteren bliver lige så lang for jer som sidste år!!
  Anette - Det var noget af en forskel!!! ;-)
  Lotte - Det er nu svært at finde motivation når det er koldt - selv da jeg ver hjemme i Danmark i sommers synes jeg der var dage der var for kolde hi hi. Hvad er SAD?? Og jeg smugler lidt varme med næste gang jeg kommer....
  Fru E - De er altså så døde de æg. Mon ikke motivationen kommer sammen med foråret!
  Signe - Det ville da være noget af det sødeste at prøve på dværghønseøg. Mon æggeprægerne findes i xsmall he he. Har du forresten fået dit terrarium smykke?
  Michaela - Det må du helt sikkert. Jeg har det sådan at det meste kan deles på nettet bare man linker ;-)

  KNUS til jer alle♥

  SvarSlet
 13. Jeg har fået smykket og det er lillebitte og præcis som på billedet og jeg er superglad for det. Og ca. 300 kr inkl forsedelse er nu ikke så galt inkl. sølvkæde.
  Knus til dig

  SvarSlet