SOCIAL MEDIA

24. feb. 2011

Hævnen,en forstuvning og tyggegummi vodka

Da jeg skrev mit indlæg igår ringede mobilen. Det var yngste der fortalte at han havde slået foden da han sprang ned af en trappe. Vi tog på skadestuen - det tog kun 3 timer. Hans ankel var slemt forstuvet men heldigvis ikke brækket. På søndag må han støtte på foden igen så disse dage er han hjemme. Han kører rundt på kontorstolen når han skal noget ;-)

Den danske film Hævnen skulle komme til israelske biografer inden længe. Er det ikke Susanne Bier der har lavet den? Har slet ikke haft tid til at google den. Har I set den? Jeg glæder mig ihvertfald!

På nettet har jeg også fundet opskriften på tyggegummi vodka. Jeg har hørt om versionen før men aldrig prøvet. Hubba Bubba tyggegummi skulle være godt til formålet. Lyserød vodka er da fantastisk♥ Opskriften kan I finde på Taylor Takes a Taste hvor billederne også er fra! Tag et kig på hendes helt fantastiske madblog.

Knus

post signature

8 kommentarer :

 1. Jeg synes kun, jeg har hørt grelle ting om ventetid på skadestuen, og det er lidt vildt, at tre timer er lidt i forhold til, hvad man kan udsættes for.

  Håber han er på benene igen snart - og han passer bedre på næste gang ;-)

  Meget funky vodka!

  SvarSlet
 2. Jeg har set Hævnen, og du kan godt glæde dig: Susanne Bier har udtalt, at filmen også kunne hedde tilgivelse. En tredje titel kunne være Dilemma.
  Jeg kan kun sige, at jeg fandt filmen betagende, rørende og tankevækkende. En film i den rigtig gode ende. Og meget mere end ren underholdning.
  God bedring med sønnen.

  SvarSlet
 3. Man er jo nærmest nødt til at lave den vodka, den ser intet mindre end fantastisk OG tøset ud!

  SvarSlet
 4. Jeg har ikke set Hævnen - endnu. Godt at sønnen ikke brækkede noget. Ventetiden på vores skadestue kan være langt mere - specielt når det er glat og folk går og falder. God bedring til din søn :)

  SvarSlet
 5. Spændende vodka, har dog på fornemmelsen at det kan blive for meget - lidt for sød.

  Men det ser nu flot ud.

  SvarSlet
 6. Hej sötis. =) Hoppas att du mår fint. Stackars din pojk. Lät inte bra det där med ankeln. Tur att kontorsstolar finns. =) Ganska kul att åka på också. Måste prova det där med tuggummi vodka. Lät kul. Kram på dig och ha en bra helg.
  (Ps. här har vi det iskallt fortfarande. hua. )
  kram

  SvarSlet
 7. Fed farve, den vodka har! Du har altid sådan nogle sjove ting på programmet ;-)
  God bedring med yngsten; håber han kommet hurtigt på benene igen.
  Knus og god weekend!

  SvarSlet
 8. timer det er da lige til at holde ud naar man taler skadestueventetid. Jeg har indtryk af at det er graelt over hele Europa, og saa ogsaa nede hos dig.
  Tak for besoeget hos mig. Ja Jane er en skoen pige. Det der med at saette dansk skrift paa tastaturet, gider du forklare mig hvordan man goer????? Jeg er nemlig laaaannngt fra en computernoerd, men jeg goer saa godt jeg kan.hihi.

  Den lyseroede vodka springer jeg over, for jeg bryder mig ikke vodka (smil). Men jeg maa da indroemme at det ser fancy ud.

  SvarSlet