SOCIAL MEDIA

25. feb. 2011

Powerwalk - ideer til musik

Tak for kommentarerne på sidste indlæg. Der er nok ikke nogen der har nået at lave tyggegummi vodkaen - men måske næste weekend ;-)

Er lige kommet tilbage fra min powerwalk. Selv de dage hvor jeg ikke har lyst lokker musikken jeg kan lytte til på turen. Det skal jo helst være noget musik der kan få fødderne til at flytte sig og det er der masser af. Et par af mine favoritter for tiden. Ikke alle lige nye:

God weekend!


post signature

9 kommentarer :

 1. hihi.. du er fuld af numre Tina.. jeg vil også helst have lyd i ørene når jeg cykler, men det oftest radio jeg hører.. :-)

  SvarSlet
 2. Jeg powerwalker også om foråret desværre har jeg ikke kunne gøre det i vinters det har været alt for glat og mørkt til at jeg kunne se hvor jeg gik...Jeg har f.eks. Safri Duo, de er meget gode at "gå" til...God fredag aften...;-D ps regner med at begynde igen her i næste uge..

  SvarSlet
 3. Kan slet ikke forstå at nogen kan høre musik ...mens man løber, går eller .....jeg nyder naturen...og de lyde, der nu er, ville også være lidt nervøs for ikke at kunne høre biler etc. der nærmede sig :-) ...men musikken er skam fin, bare hver ting til sin tid.

  SvarSlet
 4. Inge - det går lidt hurtigere med musik eller radio. En overgang arbejdede jeg ikke om morgenen og kunne gå på samme tidspunkt som mit favorit program var i radioen. God weekend!
  Rejen - Ville heller ikke vove mig ud hvis det var glat. Ser ikke så mange der powerwalker i Danmark men det er noget alle kan. Håber vejret tillader at du snart kan komme ud!
  Lavendel - Kan også godt lide at gå ture i naturen uden musik men hvis det sådan skal være sport skal jeg ha musik til for at det går hurtigere! Jeg går kun hvor det er sikkert for du har ret i at det er farligt hvis man intet kan gøre!

  SvarSlet
 5. Ups Lavendel mente høre ikke gøre

  SvarSlet
 6. Hvor er du sej Tina! (-: Ville ønske min mor gad at høre andet end p4 .. hmpfr!

  SvarSlet
 7. Kathrine - Ha ha........ Ja jeg må jo et eller andet sted være 18 år men skidt pyt. Elsker musik. Og gerne det nyeste. Om ikke andet får jeg gerne et par billige point hos drengens venner og kærester når de finder ud af at jeg hører "den slags musik". Er forresten stadig vild med som din blog kom til set se ud - min favorit he he♥

  SvarSlet
 8. Jeg elsker at powerwalke, men det skal være til naturens stilhed - der må rigtig være gang i dig, når du kan høre musik samtidig ;)
  Klem og ha' en god aften!

  SvarSlet
 9. Åh den er også så fin! :D Du har gjort det virkelig godt!

  SvarSlet