SOCIAL MEDIA

15. mar. 2011

Kongens store tale og en kogebog med den nette pris af 3300 kr!!!

Godmorgen allesammen! Her skinner solen og foråret ligger i luften - fuglene synger og appelsinblomsternes skønne duft er overalt. Det tegner til at blive en dejlig dag. Tak for alle de dejlige kommentarer til sidste indlæg. Idag skal hans gruppe afsted for at fotografere! Har bestemt mig for at begynde med at svare på jeres kommentarer direkte på jeres blogge istedetfor først at svare her og så komme på besøg hos jer. God og tidsbesparende ide eller???!!!!

Den anden aften var jeg i biografen med min gode veninde hvor vi så Kongens store tale. Sikke en skøn film - kan godt forstå at den hentede nogen Oscars hjem. Colin Firth spiller helt fantastisk men det gør hans talepædagog Geoffrey Rush sandelig også.  Kunne skrive meget mere om den men jeg er af den mening at det er bedst at vide så lidt som muligt inden man går ind til en skøn filmoplevelse så derfor heller ingen trailer ;-)Og var det så noget med en kogebog til den nette sum af 625 dollar eller 3300 kr. Der er over 2400 sider og den er lavet af et 20 mand team meeeeen det er godt nok mange penge. Sikker på at der er de mest lækre billeder i den og om ikke andet så kan man f.eks lære at lave en Mushroom Swiss Burger på 30 timer!


Ha en dejlig dag♥


15 kommentarer :

 1. Sikke en pris for en kogebog!!! Jeg glæder mig til at se Kongens store tale. Jeg har hørt rigtig meget godt om den og det er vist lige en film for mig :)

  God dag, klem fra
  mette

  SvarSlet
 2. Jeg kunne også godt tænke mig at se filmen, men venter til den kommer på dvd...Hmmm, man kan jo holde en mindre ferie for den sum kogebogen koster, og så meget går jeg nu ikke op i mad..;-D

  SvarSlet
 3. Hold da op en bog! Man har da ikke råd til de vilde indkøb efter man har erhvervet sig bogen :) Jeg er sikker på, du har ret i, den er lækker lækker...meeenn...

  SvarSlet
 4. God morgen Tina. Ja, The King's Speech er en fantastisk film. Den har bestemt fortjent sine Oscars, men synes altså også at Geoffrey Rush skulle have haft en for bedste birolle! Han var så god! :)

  I går så jeg så Susanne Biers "Hævnen" og den har bestemt også fortjent sin statuette! Vidunderlig film og skræmmende på mange måder. Fine skuespilspræstationer. Filmen sidder i mig her til morgen. Har du set den? Ellers anbefaler jeg den varmt.

  Ha' en dejlig vejr. Håber solen skinner hos dig. Knus :)

  SvarSlet
 5. glæder mig til jeg en dag kommer til at se den film ... bogen kommer jeg nok ikke til at eje :)

  en god dag til dig :)

  SvarSlet
 6. Hej Tina, det glæder mig at læse, at du også var begejstret for 'Kongens store tale'! Jeg har set rundt omkring i blogland, at nogen giver den en på hatten, men jeg synes, den var fantastisk - intet mindre.
  Sol og appelsinblomsternes duft lyder bare så godt! Her har vi en smule forår i luften, men kun 4 grader i dag.
  Klem til dig!

  SvarSlet
 7. Var også VILDT begejstret for The King's Speech. Han spillede fantastisk godt Colin Firth, selvom hans primarolle stadig er som Mister Darcy ;-)
  (Og IKKE ham i Bridget Jones' Diary!)

  Det lyder da helt vildt med den kogebog. Altså... FOR vildt... det er jo det samme som en flyrejse til et eksotisk sted, jesus!

  SvarSlet
 8. Du milde en pris for en kogebog. Mon prisen på råvarerne og ingredienserne er tilsvarende dyre?

  SvarSlet
 9. Jeg håber også på at få set filmen på et tidspunkt, så dejligt at høre din mening :-)

  Har godt hørt om kogebogen men tror, jeg springer over i første omgang. Det er trods alt begrænset hvor meget, jeg vil få den brugt (tør jo ikke have den med i køkkenet til den pris!) :-)

  SvarSlet
 10. Jeg skal helt sikkert se filmen på et tidspunkt, men kogebogen, den kommer jeg vist aldrig til at eje. Jeg har heller ikke lige 30 timer til at lave en Mushroom Swiss Burger. Det må være spændende at læse opskrifterne.

  SvarSlet
 11. Hmmm, den må jeg se, om jeg kan låne på biblioteket ;)

  Jeg har det lige omvendt med film. Jeg SKAL læse bagsiden før den starter !! Har slet ikke tal på alle de gange, hvor jeg under familiens protester har slukket for en film for at læse om indholdet først.

  SvarSlet
 12. Den film har jeg ikke fået set endnu, men rart at have noget godt tilgode..
  Prisen på den kogebog lyder noget i overkanten.. :-)

  SvarSlet
 13. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 14. Undskyld, der kom lige lidt for mange tyrkfejl med....
  Det jeg ville sige var at hvis du har det alt for varmt så kan jeg godt sende noget sne, vi har det i store overskudsmængder.....
  Knus fra det Høje Nord

  SvarSlet
 15. Argh forår i luften - duften af appelsintræer - du får mig til at drømme Tina :0) Vi har i søndags fået en lille lille bitte snert af forårsluft - inden kulde og blæst vendte tilbage - men det var nok til at puste kraftigt til længslen efter rigtig forår.
  Jeg skal da vist have set den film, med de gode anmeldelser du giver :0)

  Sender dig skønne varme tanker

  SvarSlet