SOCIAL MEDIA

9. mar. 2011

"Sne" - Farvepalet template

Jeg skal love for at vi fik både regn og hagl imorges. Skyndte mig at tage et billede af haglene da det ikke er så tit at man ser det her. Og så er naboen begyndt at bygge på hendes grund. Øv øv nu kan jeg se frem til byggelarm det næste lange stykke tid. Nå men hun er jo i sin gode ret til at bygge selvom jeg hellere havde set grunden stå tom for evigt ;-)The Coffeeshop blog har en sjov farvepalet template som kan downloades gratis. På sitet er der en masse andre skønne templates, actions osv. der også kan downloades ganske gratis. Billedet er af nogen sjove legedyr jeg så på markedet i Tel Aviv.
Ha en dejlig dag♥

post signature

9 kommentarer :

 1. Det var da også nogle store hagl, og øv med byggelarmen, du må have nogle ørepropper...;-D

  SvarSlet
 2. Det sier jeg også... Store hagl. Her snødde det i morgentimene, men det har allerede regnet vekk, og nå titter solen så vidt fram mellom skyene!

  Kjedelig med bygging så tett innpå. Håper det er fort overstått!!!

  Fin dag til deg, Tina:)
  Klem Tove

  SvarSlet
 3. sikken nogle stor hagl du der har fået :)

  og en god dag til dig :)

  SvarSlet
 4. Det var da nogle enorme hagl, Tina - jeg mindes noget med en masse hagl i Det hellige Land fra bibelshistorien i min barndom.
  Klem og ha' en dejlig dag :-)

  SvarSlet
 5. Hold da op... En omgang hagl !!! Jeg hader bare hagl, det bare så hammer nas at blive fanget i sådan en byge...... Men det kan se flot ud hvis man kan stå pænt inde bag vinduet og bare kigge ud !!!

  Er det et hus der bliver bygget på nabogrunden ??

  Håber ikke at larmen bliver alt for slem.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 6. Min mand, Allan, har tit fortalt at han har oplevet hagl så store som dueæg her i DK. Det må da være sådan nogle du viser på billedet :-) Så nu har jeg også set sådan nogle :-)

  SvarSlet
 7. Det er da hagl der vil noget.. fik de slået noget i stykker undervejs.. Træls når der byggerodes og larmes lige ved siden af. Knus og god aften til dig.

  SvarSlet
 8. Ja, larmende naboer har fanden skabt ;o) Håber, det går tjept så der hurtigt bliver ro igen..

  Sikke da en ordentligt omgang hagl!

  Tak for dine søde ord på min blog. Du må byen rundt og se, om ikke du kan finde noget europæisk kulør i en lille biks et sted ;o)

  SvarSlet
 9. Rejen - Ja nu må vi se når de rigtig går igang. Der er kun gravet ud til kælderen indtil videre.
  Tove - Har heldigvis fundet uad af at tvillingehuset kommer til at lægge på modsatte side af grunden.
  Helle - Hagl her og masser af sne helt oppe ved Lebanons grænse. Havde tænkt på om vi skulle køre derop men det er nu koldt hi hi.
  Madame - God weekend til dig også♥
  Marianne - det er et stort tvillingehus med kælder men har fundet ud af at det ikke kommer til at lægge så tæt på os det er en stor grund!
  Pia - Ikke helt dueæg he he. De forsvandt nu hurtigt.
  Inge - Nej det nåede de ikke. Kan huske at mine forældre engang fik ødelagt deres garagetag i Danmark af hagl.
  Heidi - Din blog er virkelig dejlig og dine farver i hjemmet ligeså. Jeg har frie hænder her i huset mht. indretning bare husbonden har et sted at sove hi hi så jeg må igang med at lede.

  Knus og god weekend til jer alle♥

  SvarSlet