SOCIAL MEDIA

21. apr. 2011

Fest og glade dage i haven - hæklede puder♥

I princippet burde jeg ligge i min seng da klokken er halv tre om natten -  men da haven er fyldt med glade unge mennesker der fester og nyder ferien er jeg vågen! Drengene nyder feriedagene der går med koncerter, vennebesøg, fester osv. Skønt med et pusterum. Fik tid til at lave en lille collage nu når jeg alligevel var vågen.


Har set nogen helt utroligt smukke hæklede puder hos RoseHip. Mon der er nogen ude i blogland der sælger sådan nogen? Gad jeg godt eje♥♥Knus

post signature

4 kommentarer :

 1. wow en flot collage du har lavet :)

  ja det er en skøn pude desværre tror jeg ikke kan hækle en sådan en ,suk for den er da skøn :)

  en god påske til dig :)

  SvarSlet
 2. Ja de puder er helt fantastiske. Har sat mig for at laere at haekle i aar. Det kunne jo blive et projekt hehe.
  Rigtig dejlig paaske til dig og dine, og tusinde tak for en hit-opskrift. Dine citron/vannille muffins er et hit hos familie og venner.

  SvarSlet
 3. Hej Tina.
  Jeg har lige fundet din blog, og jeg må sige, at den fanger en på den rigtige måde! Dejligt, at du gider at fortælle om jeres traditioner, da andre religioner for mig er meget spændende!

  Varme hilsner (fra DK) Hanar

  SvarSlet
 4. Hej Tina,

  Sikke en skøn collage!!

  Jeg har været omkring dit link med din søns musikvideo og ham kan du godt være stolt af ;o) (Dog må jeg sige, at jeg har nået en alder, hvor jeg ikke kan udelukke, at jeg måske nok kunne gå hen og blive en anelse træt i hovedet, hvis jeg skulle høre på det nonstop, he he ;o) )

  SvarSlet