SOCIAL MEDIA

9. apr. 2011

I Love Cupcakes - Min søde svigerinde - DIY folde sammen indkøbsnet

Øv har haft en dejlig weekend så hvorfor var det nødvendigt at læse nyheder på nettet. Alle de grufulde nyheder over sådan en weekend. Kan man mon spærre nyheds sider for sig selv?  ;-)

Hov browseren lukkede lige ned før. Så kan man måske lære ikke at have 59 tabs åbne. Min rekord er 99 tabs hi hi.

Drengene er på ferie fra imorgen - inden længe er det Pessach. Og ældste har haft sidste rigtige skoledag. Nu er det hjælpetimer, læseferie og eksamener. Han har allerede været oppe i en del af engelsk og biologi. En dansk veninde hernede fra er taget til Danmark for at besøge hendes syge mor der ligger på hospitalet. Et besøg der får mange tanker frem. Håber hun snart får det bedre♥

Den anden dag var jeg i Tel Aviv og der blev tid til et lille besøg på cafeen I Love Cupcakes. Købte mini cupcakes som falder lidt lettere. Apropos cupcakes så har min søde søde svigerinde købt et cupcake stativ til mig i Danmark♥ Tusinde tak Charlotte♥ Tænk jeg har kun været sammen med hende da hun var på 14 dages ferie hernede for et par år siden og så da jeg var i Danmark i sommers og det føles som vi har kendt hinanden i mange år. Det bliver både til e mails og telefonsamtaler. Instant love!
Hos Kate har jeg fundet et mønster til et folde sammen net. Jeg har selv købt flere - smart med et par stykker af dem i tasken.

God weekend♥


post signature
Enhanced by Zemanta

14 kommentarer :

 1. Hej kære Tina.
  Jeg går også og tænker over alle begivenhederne i weekenden. Det er lidt svært at spå fremtiden. Håber din venindes mor snart har det bedre igen.
  Ih jeg har jo ledt og ledt efter de lækre cupcakesshops. Er kommet frem til at viola vist er lukket...:-(
  Vi har spist på Nana i Neve Tzedek i aften, det var så lækkert. Kom I på Dellal i fredags?
  Tænkte om du måske havde lyst til at mødes og hygge med en kaffe og en cupcake en dag, hvis du nu lige er et smut i Tel Aviv.
  Knus V

  SvarSlet
 2. sejt det regner med påskeæg på din blog :)

  og det er nogle fine net du har fået ...

  mums de der kager ser godt ud ..håber de smagte godt :)

  SvarSlet
 3. Nyheder og browsere er ikke hvad de har været.. :-)
  Hav en dejlig weekend :-)

  SvarSlet
 4. Flotte net. Jeg leder efter sådan nogle små tynde fine nogle til at have i tasken og bare hive frem hvis man får brug for dem :) Endnu har jeg kun kunnet finde store stofnet og dem har vi rigeligt af i bilen :) Håber du får en skøn weekend. Knus

  SvarSlet
 5. Hvor hyggeligt med påskeæg som daler ned over siden :)
  Det der Israel ser ikke så tosset ud :)
  God søndag!

  SvarSlet
 6. Jeg har i perioder helt lukket af for nyhederne- fordi jeg ikke kunne magte dem.Bl.a de gange jeg var nybagt mor.

  SvarSlet
 7. Nu blev jeg lækkersulten lige fra morgenstunden af ;-)

  Hov, de net ser smarte ud - dem må jeg kigge nærmere på. Tak for linket og hav en skøn søndag :-)

  SvarSlet
 8. the bag is a very nice idea!
  they are waisting far too many plastic bags around here. i always try to stop them and to tell them that i have a bag but they usualy just go ahead...

  SvarSlet
 9. Nej, hvor er det sødt med alle påskeæggene på siden, det kan man ikke andet end at blive i godt humør af ☺ ☺ ☺.
  Knus og en rigtig dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 10. Vibeke - Vi kom ikke afsted. Var I Raanana istedet. Det lyder rigtig hyggeligt. Hvornår tager I afsted igen. Vi skal på lidt Pessach ferie men det skal der bare være tid til♥
  Helle - ja er de ikke fine og så passer farverne til bloggen ;-) Kagerne smagte lækkert også fordi de ikke var så store!
  Inge - Hi hi det er de nemlig ikke!
  Anette - De er rigtig gode sådan nogen net. Man kan få dem i Danmark hos f.eks Tante Grøn i Odense og forskellige brugskunst butikker - altså sådan nogen folde sammen nogen.
  Benedikte - Ja er de ikke fine. Du kommer bare et smut forbi♥
  Miri - Det burde man virkelig gøre!
  Piskeriset - Hvem der så bare kunne sy hi hi. Havd med dig. Nogen evner der?
  Cat - It is a bit better. They are selling reusuable bags in the supermarkets now but it will take years for people to get used.
  Annette - Ja de er altså herlige. Knus tilbage til dig♥

  SvarSlet
 11. Mja - jeg har da fået syet en del gennem de sidste femten år, men det er ikke blevet til så meget det sidste års tid. Håber jeg får revanche snart ;-)

  SvarSlet
 12. Anonym12/4/11

  Hej Tina.

  Vi tager også til Israel igen til sommer, altså jeg og søn, første uge i august. Men denne gang tager vi de nordlige egne, som Akko, Cæsarea, Safet, Rosh Pina og måske mini israel. Har du været der ?

  Semit / Peter

  SvarSlet
 13. Det er skønt når man bare klikker.

  Og de der foldesammen net er en genial idé - så sparer man også penge på poser.

  SvarSlet
 14. really? have not seen reused ones... hope there will be some changes. they started to do recycling in some villages now (paper/plastic/kompost etc.).

  SvarSlet