SOCIAL MEDIA

23. apr. 2011

In Love With Myself

Er lige komment ind af døren efter min løbetur. Hørte dette gamle nummer med David Guetta . Partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy♥ Husk at slukke musikken der allerede spiller på afspilleren til højre!

I får også lige et glimt af min nye dvd med Jiliian Michaels - endnu en der bestemt ikke er for tøsedrenge! Kan varmt anbefales!


Knus
post signature

6 kommentarer :

 1. Den DVD ser virkelig god ud! Den tror jeg at jeg vil prøve at finde et sted, det er jo virkelig en kæmpe hjælp at have en DVD der kan guide en på vej når man ikke er i et fitness center :)

  SvarSlet
 2. Hvor er du sej søde Tina. Håber også det betyder at du er frisk igen. Hvor er det nogle skønne sommerfugle du har fundet. De måtte gerne hænge hjemme hos mig. Er I ved at være klar til næste omgang? Vi tager nordpå igen i morgen, så står den på den helt store familietur igen...:-)
  Knus V

  SvarSlet
 3. Pyy Tina, alt det hårde work-out springer jeg over og tager hellere en omgang mere i haven *smiler* Heldigvis må jeg ikke løbe pt. så det er min undskyldning - ha, ha, ha.
  Knus herfra

  SvarSlet
 4. Av, den video er ikke for toesedrenge. God musik du har sat paa. Hvem er det?????

  SvarSlet
 5. Freckles - Den er virkelig god og hun har flere gode dvder ude. Mindst lige s[ godt som et fitness center! Du kan finde den på Amazon!
  Vibeke - Sikker på at du nyder dagene oppe nordpå hvor vi også er♥
  Lotte - En ordentlig gang havearbejde er nu også hårdt nok ;-) Knus♥
  Lin - Det er David Guetta! Nej videoen er hård men hver del er 35 minutter så det er overkommeligt!

  SvarSlet
 6. Anonym28/4/11

  Dejligt at blive i godt humør med god musik!!
  Tak for det.

  SvarSlet