SOCIAL MEDIA

12. apr. 2011

Møgdag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg bliver siddende her i min sofa indtil midnat og det bliver en ny dag - og jeg mener det. Sikke en møgdag. Den startede med at jeg opdagede at mit eksterne harddrev på 1000 GB er gået i stykker og ikke kan laves. Alt har jeg mistet. Designs, scrap kits, musik osv. fra de sidste 5 år er VÆK. Intet havde jeg lavet back up af - skynd jer at lave back up af jeres vigtigste ting! Den anden dag stødte en af min drengs venner til harddisken som faldt på gulvet. Den virkede fint bagefter men nu er det slut. Har talt med min computer mand og der er ikke noget han kan gøre. Begyndte at tude men måtte hurtigt holde op da hæren derefter ringede omkring min søn. Der er en masse bøvl om et møde han skal til og nu er det flyttet til sidst i juni hvilket virkelig er noget skidt for ham. Nå så skulle jeg på posthuset MEN der havde været røveri så jeg måtte til nabobyen. Efter at have stået i kø i LANG tid gik jeg udenfor og der stod jeg ved siden af en betonbil som spruttede en pæn del af dens indhold ud over mig. AAAARRRRRRGGGGGGGHHHHHHH siger jeg bare! MØG MØG MØG!

Lidt at smile af her tilsidst!post signature

25 kommentarer :

 1. Åh din stakkel, sikke da noget møg...bare det hele...jep bliv bare siddende helt stille resten af dagen..;-D

  SvarSlet
 2. Åh nej :( Hvor er det forfærdeligt med din harddisk! Det er virkelig bare noget af det værste, der kan ske, fordi det ikke kun er materielle ting, men også minder.

  Men dine billeder i dine indlæg kan altid få mig til at smile, du bringer så mange sjove og hyggelige ting her på bloggen :)

  SvarSlet
 3. ej jeg bliver helt ked af det på dine vejne ;(

  et stort kram til dig fra mig :)

  jeg gemmer alt jeg ikke vil miste på 2 andre harddiske ...

  SvarSlet
 4. Sikke noget pis - rent ud sagt :(
  Jeg er glad for, at jeg gemmer mind billeder o.lign. 3 steder.

  SvarSlet
 5. Åh nej en skoddag! :( Hmm .. da min eksterne harddisk ddøde i 3.g der fik jeg en it-gut til at hive alt ud fra harddisken. Aner ikke hvordan han gjorde det, men forstår ikke der bare intet er at gøre? :( Prøv og forhør dig hos en anden it-gut, før du giver op! <3

  SvarSlet
 6. Hvor er det en tarvelig dag, Tina. Jeg håber virkelig, at et mirakel vil indtræffe, så din harddisk alligevel kan ordnes.

  Hvis man skal se din situation fra den positive side, kan det jo kun blive bedre...

  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 7. Din stakkel! Det lyder som en rigtig lortedag!!
  Jeg sender dig masser af god karma og synes bare du skal blive i den sofa og forsøge at glemme det hele indtil i morgen!
  Krammere ♥ ♥ ♥

  SvarSlet
 8. Sikke en lortedag. Alt ramler bare sammen. I morgen bliver 1000 gange bedre..:-) Det er så forfærdenligt når der går ged i computeren og tilbehør, der findes næsten ingen større frustration. Jeg giver stærk drink og grin i Tel Aviv hvis du lyster..:-)
  Knus til dig.

  SvarSlet
 9. Åhh nej hvor ærgerligt og træls.. jeg gemmer billeder på 2 eksterne diske, den ene ligger i Sverige og den anden i Roskilde, det skulle være forbandet hvis begge forsvandt samtidig.
  Knus til dig :-)

  SvarSlet
 10. Det var da godt nok en træls dag! Fuldt forståeligt at du er ved at gå ud af dit gode skind.

  SvarSlet
 11. Sikke en dag. Der kun en ting at sige, nu kan det kun gå fremad. Har også prøvet den med harddisken, det er så ØV.

  Knus

  SvarSlet
 12. Det lyder da bare ganske rædselsfuldt. Håber det går bedre i dag!

  Knus Rikke

  SvarSlet
 13. Mon du stadig sidder i din sofa? Helt igennem en møgdag, det må jeg give dig ret i. Håber i morgen bliver en god og bedre dag.

  Knus

  SvarSlet
 14. Åh nej nej nej!! Er også helt ved at hyle bare ved tanken om, hvor forfærdeligt det må være at miste alt! Hver gang jeg overfører billeder, tænker jeg at jeg nok også sku se at få dem brændt over på en cd rom også, men der er tit langt fra tanke til handling her i huset..

  Og det der armyhalløj med sønnike er da også virkelig noget skidt :o( Øv bøv..

  Jeg ønsker dig det allerbedste og håber, at der dukker en eller anden nødløsning op ud af det blå..

  Kh. heidi

  SvarSlet
 15. Det er mig igen, Tina :o)

  Er lige stødt på noget der hedder dropbox.com.. Det redder ikke den allerede skete skade, men kunne måske være en fremtidig mulighed?? Jeg har ikke selv downloadet og brugt det endnu, men så lige en intro og tror måske, at det kunne være meget smart..

  SvarSlet
 16. Ja, det har da i sandhed været en rigtig MØGDAG - nok bedst at du bare sidder mussestille i sofaen, så der ikke sker mere *griner* - på den anden side, så kan jeg se du tager det i stiv arm - trods alt og der er overskud til at dele og give videre :0)
  Tænker på dig og sender dig fornyet good-luck-energi, til den nye dag der kommer!

  SvarSlet
 17. Århh jo - lige et PS.!

  Jeg er ret sikker på, at dine data kan hentes fra harddisken - der findes et program, der kan hente det frem - min søn reddede mine dokumenter, da min pc gik i sort, som i død, som i kaput.
  Skal jeg spørge ham om, hvordan og hvorledes ???

  SvarSlet
 18. Jeg havde det samme problem for en lille 1½ måned tid siden. Afleverede min computer til reperation, som var i god stand, min harddisk fejlede ikke noget. Da jeg får den tilbage 3 uger senere, så har de skiftet min harddisk ud - uden min tilladelse. Hvilket jeg blev pænt arrig over.
  Med andre ord - jeg har også mistet alle mine datas.

  Konsevensen blev at jeg nu oploader ALT til keepit.com Kan varmt anbefales. Så er ud på den sikre side. Det koster ikke ret meget. Jeg giver 39 kr. om mdr. for det.

  Men jeg ved det, det føles som om, man har mistet en god del af sig selv, når man mister en del (alt) på sin hard disk.

  SvarSlet
 19. Sikke noget lort - hvor er det synd for dig med den harddisk. Har du prøvet Ivory i Ra'anana? De er ret gode til den slags, måske kan de hjælpe? Jeg ville heller ikke give op men prøve alle mulige folk. Du har evig ret med den back-up.....
  Og et Israelsk posthus er helvede på jord!!!
  Knus og ønsker om en meget meget bedre dag i dag.

  SvarSlet
 20. Anonym13/4/11

  Søde søde ven, du må begynde at gemme på en externe harddisk, som du gemmer væk for hver gang, du har jo ofte gang i maaaange ting:-)
  Hva´ er værst, - betonbilen eller duelort i håret??? hi hi hi.
  Tak for de søde ord på tidligere indlæg, har det jo på totalt samme måde!
  Hils.
  Stort knus din svigerinde.

  SvarSlet
 21. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 22. Det har sku da vist været en rigtig ÆV ÆV dag du har haft.
  Du skal hvist have masse af knus fra Viborg

  SvarSlet
 23. åh hvor jeg føler med dig ....
  mht. til pc'en er det jo næsten lige så slemt som et tyveri( har jeg prøvet uden backup)...
  som alt det andet er bare super uheldigt
  håber alt det bedste .
  kh♥

  SvarSlet
 24. For søren da, sikken en dag....øv, øv, øv.
  Jeg håber, i dag har været forrygende dejlig og at der er sket et eller andet mirakel, så dit eksterne harddrev alligevel er reddet samt selvfølgelig, at det har regnet ned med skønne plusoplevelse, for efter en dag som i går, så fortjener du det.
  Knusere i massevis af Holland

  SvarSlet
 25. Rejen - Jeg sad stille men der skete flere ting heldigvis ikke så alvorlige ;-)
  Bitten - tak for komplimenten♥ Der var heldigvis ikke så mange billeder men alligevel. En masse designs fra de sidste 5 år er væk.
  Helle - Godt du har lavet backup. Man siger at man skal lave backup på både hard disk OG cdere.
  Helle - Nemlig 3 steder skal alt gemmes. Er igang med at backe up!
  Lotte - Hvor er du sød♥ Har prøvet sådan et program. det er data reovery men nixen. Glad for at dit kunne reddes♥♥♥
  Hybel - Tak for tippet. Man har det virkelig som man mister noget af sit liv. Hvis nogen havde skiftet min harddisk ud uden tilladelse tror jeg havde slået dem - og jeg har aldrig slået nogen.
  Kirsten - Vi har også Ivory i nærheden men det vil koste omkring 3000 shekel og det er lige i overkanten. Hvis det havde været alle mine fotos havde jeg med glæde givet det. Et israelsk posthus er en prøvelse aaaarrrrrgggghhh. Hvordan skal I fejre Pessach?
  Charlotte - Har jeg gang i mange ting????? Hi Hi. Du kender mig! Og duelorten var værst uden sammenligning!!!!!!!! ♥♥♥

  Kathrine - En it mand har sagt det vil koste omkring 4000 kr!!!! Glad for at dit kunne reddes. Den er hos en nu der prøver via en Mac computer.
  Mette - jeg prøver også at se det positive - det var en meget effektiv form for oprydning hi hi. Der var lige et par tårer men man ved godt at det er værre ting her i livet!
  Benedikte - promblemet ved at sidde stille avr at jeg hele tiden kom i tanke om uerstattelige ting der var på disken.
  Vibeke - Åh en stærk drink ville have været god eller flere ;-)
  Inge / Det var jo smart at backe up i 2 lande. Tror jeg planter en back up hos mine forældre næste gang jeg er i Danmark!
  Piskeriset - man er helt lammet når sådan noget sker MEN det er min skyld jeg ikke har backet up.
  Lone - Det var ikke godt - var der også en masse vigtige ting derpå?
  Fru Ekelund - RÆDSELSFULDT!!!!!!!!!!!!!!!
  FruE - Der skete stadigvæk ting selvom jeg sad ned ;-)
  Heidi - Tak for tippet om dropbox. Er en god ide at gemme sine ting på den måde udover discs og ekstern harddisk. Nu backer du op Heidi. Du har en uge og så chekker jeg igen. Kender en der fik cin computer stjålet med alle hendes fotos af hendes søn fra hans første år!!!!
  Conny - Tak for knusene♥
  Marianne - Puha havde du heller ikke backet noget up. Både at få noget så værdifuldt stjålet og det at nogen har været i ens hjem!!!
  Annette - Bare det var sådan er blevet syg istedet men så kan jeg heller ikke lave så mange ulykker hi hi!

  SvarSlet