SOCIAL MEDIA

15. apr. 2011

Tak♥ - Pessach forberedelser

Færst tusinde tak for alle jeres søde søde kommentarer på sidste indlæg. Det var bare en forfærdelig dag! It manden prøver stadig at redde hard disken men må nok erkende at den ikke kan repareres. Jeg er kommet i tanke om en masse andre vigtige ting der var på den men heldigvis var der meget få billeder så det går.

Jeg er blevet syg IGEN så det var lige hvad der manglede. Tror jeg må lave sådan en pas på Tina plan så jeg kan blive helt frisk og ikke bare fare videre i livet. Nu er der jo bare det at det er Pessach (helligdag) lige om hørnet og der er lige en masse der skal forberedes. At min ligeså overaktive husbond har besluttet sig for at det er idag at vores store skur skal ordnes er en anden sag. 90 % af indholdet er mit. Alle mulige personlige sager jeg holder ved. Det er fint men det roder nu lige lidt hmmmmm. Tror at det er det rigtige tidspunkt at ordne for som jeg har det kan jeg ikke blande mig så meget. Ved han ikke vil smide noget personligt ud men nok en masse ugeblade osv. ;-) Har mistet en masse personlige ting under alle vores mange flytninger så det der er tilbage fortjener at blive opbevaret ordenligt.

Fandt en dag en pose med alle mine konfirmations telegrammer og andre ting fra min konfirmation blandt andet smukt håndarbejde som min mormor lavede til mig. Tænk at det først er nu jeg værdsætter det! Anyhow - jeg vil tag et kig ud til husbonden og se hvad han bedriver. det er den rigtige dag for sidst på weekenden er der lover over 30 grader.
Knus

post signature

4 kommentarer :

 1. Kære Tina

  Måske du skal til at passe lidt bedre på dig selv.....husk nu livet er også til for at blive nydt :))

  Åhhh...30g. bare det var her i min have.

  Knus og god weekend.
  kh Jane

  SvarSlet
 2. Nyder til du har nok om ørene lige nu.......

  Pas nu lidt på dig selv....

  Har selv smidt mange ting ud... Som jeg godt kan savne nogen gange... Men .. man har da trods alt minderne inde i hoved...

  Rigtig god bedring...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Pas godt på dig selv - og god bedring! Det er fint at rydde ud men nogle ting kan man bare ikke smide væk selvom man ikke bruger det ;) Knus og god weekend.

  SvarSlet
 4. Jane - Du kommer bare forbi♥ Jeg nyder skam livet men blander vist bare lidt for meget sammen. Kan i blogverdenen se at det er et generelt problem. Man vil så gerne nå det hele!
  Marianne - Ja, man kan ikke gemme alt og som du siger har man stadig minderne i hovedet!
  Anette - Tusinde tak. Tro mig jeg smider ikke for meget væk hi hi. Jeg afleverer gerne det der ryger ud til Røde Kors eller laver en lille opstilling ude foran huset så folk kan tage hvad de vil have. Smed et stort badebassin ud med pumpe, net og det hele pakket pænt sammen. Det forsvandt hurtigt og nu er dfer andre der har glæde af det!

  SvarSlet