SOCIAL MEDIA

6. maj 2011

Forårsmarked i Odense

Ja jeg kan jo af gode grunde ikke selv besøge forårsmarkedet i Odense men jeg har sendt mine forældre. Hvor glæder jeg mig til at høre hvad de synes!!!!!!! Er sikker på at der er en masse skønne ting og hvis jeg havde været der kunne jeg nok have mødt mange dejlige bloggere. Hvor skønt at I har godt vejr til det.

Her er det også godt vejr. Så godt at der allerede er gang i både air condition og ventilator. Ventilatoren kom ind i soveværelset i nat- Puh hvor jeg svedte - man ved ikke om man skal sove med tynd dyne, lagen, tæppe eller!? Åh hvor jeg kommer til at savne vinter nætterne hvor man sover så godt. At der så også var en fræk myg hjalp ikke - tror at husbonden brugte over en time på at finde den men det lykkedes ikke. Efter få timers nattesøvn vågnede jeg op med flere myggestik. Myggene elsker forøvrigt yngste. Året rundt smører han sådan et specielt naturligt myggemiddel på ører, ben osv. Han har en gang været på hospitalet pga. et stik ved øjet (man kunne slet ikke se hans øje) og hvis han bliver stukket på ørene bliver de til Dumbo ører i løbet af no time.

Har idag været igang med planlægning til ældstes fødselsdag for familien imorgen. Har været på markedet og købt ind og skal igang med tilberedningen af diverse kager osv. Er meget fraværende disse dage (desværre også på jeres blogge som jeg dog læser med på men uden at kommentere♥) arbejde arbejde arbejde og mere arbejde er grunden. Heldigvis på den gode måde uden stress!

Nyd weekenden♥Knus

post signature

5 kommentarer :

 1. trist du bor så langt væk når der sker noget på Fyn ..
  selvom jeg kommer fra kbh så tog jeg til Fyn for at se de fine ting og der var mange dejlige ting og sager :)

  SvarSlet
 2. Har heller ikke rigtig tid til at blogge for tiden, men maatte straks ind og se om du var i Danmark ;-)
  Vi har ogsaa fint vejr, men dog ikke saa varmt som jer. Er ikke vild med varmen naar der skal soves, men det maa man jo tage med ;-)
  Her er det ogsaa den yngste, som faar flest myggestik (sveder mest), vi har myggenet for sovevaerelsesvinduerne, men derfor kan de jo komme ind alligevel.
  Haaber I faar en god foedselsdag for familien.
  God weekend!

  SvarSlet
 3. Tak for rådet :) Hvis jeg kan nå det, skal jeg vidst lige forbi og tjekke det ud.
  Hvor har jeg ondt af den yngste! Det er så S***
  * irriterende med de myg :(
  Men nu er vejret jo også dejligt, så jeg skal vidst lade vær med at brokke mig :D
  Som Lene håber jeg også, at I får en god fødselsdag!
  Og fortsat god weekend ;)

  SvarSlet
 4. Puhhh det er svært at sove når det er for varmt, og synd for yngste, min datter får også kæmpestore myggestik, dog ikke Jumbo-ører..;-D Håber I får en dejlig fødselsdag med familien i dag..;-D

  SvarSlet
 5. Helle - Hvor sejt at du tog hele den tur for at komme til markedet. Tænkte hvis jeg havde kunnet møde alle jer skønne bloggere der var på markedet!
  Lene - Ja hvis jeg bare havde været ;-) Vi har også myggenet for vinduerne men de er lukkede om natten da der har været en del indbrud. Nej ingen varme om natten - ellers tak. Har set der er fuld drøn på hos did. Inden længe bliver det vel vildere med endnu flere turister!
  Hanar - Tusinde tak. Dagen gik rigtig godt. Hi hi rigtigt vi kan ikke få det hele. Godt vejr og myg hører gerne sammen!
  Rejen - Tusinde tak! De kan nu også blive store nok andre steder på kroppen!!!!!!!! Fødselsdagen gik rigtig godt!

  SvarSlet