SOCIAL MEDIA

9. maj 2011

London - tips til storbyen♥

Jeg har indgået et samarbejde med Expedia som I jo nok alle kender. Det betyder at der ind imellem vil være artikler om spændende resjemål at finde her på bloggen. Lægger ud med en artikel om London som er en by jeg rigtig gerne vil besøge igen. Jeg var der da jeg var 17 år som en del af et besøg hos min søster som var frivillig i England. Tænk at kunne gense alle de spændende seværdigheder idag og ikke mindst storshoppe! Lysten bliver heller ikke mindre når man besøger blogge som Tina omme i London eller From London with Love. Grith har også lige haft nogen indlæg om hendes skønne tur derover med hendes fantastiske farmor.

London er den perfekte by at gå på opdagelse i. Billige flybilletter og stadigt flere
hoteller i London har gjort, at storbyen er rykket tættere på end nogensinde. Uanset om du har en uge, en weekend eller bare én enkelt dag, er der ingen undskyldning for ikke at kaste sig ud i byens charme.

London byder på flere oplevelser, man ikke må snyde sig selv for. En tur med en af de karakteristiske sorte taxaer, de røde dobbeltdækkerbusser eller en tur forbi det farverige hjørne ved Picadilly Circus er et must for ethvert besøg i byen. Londons nye varetegn, det gigantiske pariserhjul London Eye, er ligeledes et besøg værd. Med sin imponerende højde giver hjulet de besøgende en enestående mulighed for at se hele byen ovenfra på en halv time.


Efter turen rundt i pariserhjulet kan man følge Themsens bred til kunstmuseet The Tate Modern, der huser kunst fra 1900-tallet. Dette museum har, udover de faste udstillinger, altid særlige midlertidige udstillinger og er desuden en ofte benyttet kulisse i film. Ligesom mange andre museer i London er The Tate Modern gratis at besøge, dog påskønnes donationer. Efter besøget på museet er det oplagt at krydse Themsen via den karakteristiske Millenium Bridge, som fører direkte til Sct. Pauls Cathedral, et imponerende arkitektonisk værk med sin tårnende hvide kuppel og smukke søjlegange.

Vil man føle Londons historiske sus, kan det anbefales at aflægge Tower of London et besøg. Udover en barbarisk og blodig fortid, gemmer stedet på fascinerende historier og Englands kronjuveler. Trænger man til et hvil, kan man slå sig ned på en af de mange bænke i haven, der omgiver Tower.


Er man i byen i en weekend, er det oplagt at besøge et af byens mange særprægede markeder. For eksempel kan nævnes Portobello Road-markedet, som strækker sig over 3,2 kilometer og ligger i det mondæne Notting Hill-kvarter, og her er der rig mulighed for at gøre et fund i form af antikviteter, smykker og vintagetøj. Camden Market i Camden Town er ligeledes et besøg værd. Her kan man opleve bydelens helt specielle stemning med punkede butikker, designertøj til en overkommelig pris, samt etniske madboder, hvor man kan smage streetfood fra hele verden.

Den perfekte afslutning på en fuldendt dag i London inkluderer et besøg i byens West End. Bydelen kan med sine over fyrre teatre kaldes Europas svar på Broadway, og det er her, man finder de størst opsatte, spektakulære musical- og teaterproduktioner. Vil man sikre sig en plads til en af de mange forestillinger, anbefales det, at man bestiller sin billet hjemmefra, men det kan dog lade sig gøre at få fat på uafhentede billetter på selve dagen, hvis man er indstillet på at stå i kø.

London byder på et hav af forskelligartede oplevelser, og der er noget for enhver smag. Hvad enten man er kunstelsker, historieinteresseret eller shoppingentusiast, leverer den britiske hovedstad hver gang.

Bestil en af de mange billige rejser til London og book billige flybilletteri dag!


 Knus
post signature

9 kommentarer :

 1. Jamen altså - nogle gange er verden bare underlig. Jeg mindes, da jeg var gravid første gang, så var der gravide overalt. Ting, man lægger ekstra mærke til, fordi det lige er der, man selv er.

  Det sker lige nu for mig! Jeg har nemlig været strategisk og har igår foræret min mor en kombineret fødselsdagsgave og Morsdagsgave. Nemlig en forlænget weekendtur til London sammen med mig :) Og så skriver du dette... Hun har været der for 40 år siden og jeg aldrig, så vi glææææder os :)
  Dejligt med gode tips!

  SvarSlet
 2. Åh, jeg har lige været i London, så måtte med en indre glæde (og længsel) læse dette indlæg :)

  SvarSlet
 3. Laila - Hvor herligt!!!!! Og se det er jo ren strategi. En win win situation ;-) Hvor skønt at kunne tage sådan en tur med sin mor og så efter at hun ikke har været der i 40 år!!!! Wow. Håber ikke der kommer til at gå 40 år i mit tilfælde men man ved aldrig!
  Bitten - Hvor er du heldig!!!!!!!! Nøj har lige set de lækre fødselsdagsgaver du javde med til din søster derovre fra wow.

  SvarSlet
 4. Åh London er det bedste! jeg har også selv lige skrevet en mini London guide over de ting jeg godt kan lide :)

  SvarSlet
 5. Jeg vil så gerne til London... Tak for guiden :)

  SvarSlet
 6. Det er nemlig totalt udspekuleret af mig :) Win-win - det kan jeg li'! Heldigvis blev hun bare SÅ glad, så nu skal der planlægges (og jeg skal shoppe!!)
  Kh Laila

  SvarSlet
 7. Line - Har været inde og se og det er jo altså nogen fede tips du giver wow!!
  Benedikte - Du er velkommen tag også lige et check hos Line http://linebinevaskemaskine.blogspot.com/2011/04/when-in-london.html
  Laila - He he hvad kan være bedre end win win!!! Skønt at hun blev glad! Tag også lige et kig på Lines anbefalinger http://linebinevaskemaskine.blogspot.com/2011/04/when-in-london.html

  SvarSlet
 8. Det er et farligt samarbejde du har lavet. Det kan gå hen og blive utrolig dyrt for alle os der læser med. Jeg er jo så klar til London. NU NU NU NU...:-)

  SvarSlet
 9. Vibeke - Det er jeg også. En skam du har pakket ud ellers kunne vi aftale at mødes i London ;-)

  SvarSlet