SOCIAL MEDIA

14. maj 2011

Online SLR kamera simulator - Minde glas!

Skal love for at Blogger drillede igår! Kan ikke se de første kommentarer på mit sidste indlæg men mon ikke de er der på min mail! Det er altid noget at det fandt tilbage efter at have fløjet rundt i blog ingenmands land det meste af dagen!

Idag har jeg også lidt sjovt til jer - ikke mindre end en online SLR kamera simulator hvor man kan lege med aperture, ISO osv. Meget lærerigt!! Simulatoren kan findes lige her.

Og hos Martha Stewart har jeg set en fantastisk ide til krukker/glas fyldt med ferieminder. Ideen kan også bruges til f.eks minder fra en konfirmation, bryllup eller bare en dejlig udflugt!


Jeg er midt i at bage chokoladekrans, lave jordbær mousse og en gang burgere så jeg må tilbage til tjansen!

Og hov Israel gik ikke videre i Melodi Grand Prix men så har jeg jo heldigvis Danmark at heppe på. Fik ikke set programmet så jeg har ikke hørt den danske sang endnu!

Knus
post signature

6 kommentarer :

 1. Ja, det har da virkelig været noget roderi. Jeg har et indlæg der kommer frem for at forsvinde igen et lidt tid. Ligeså med kommentarer.

  Vil da bare lige sige, at alt din kokkereren lyder helt vildt lækker :) Mums.

  SvarSlet
 2. Den ide til ferieminder er da fantastisk! Jeg har ALTID lyst til at købe tåbelige turist-souvenirs, og når jeg så kommer hjem aner jeg ikke hvad ejg skal gøre ved dem. NU vil jeg købe souvenirs med god samvittighed :)

  SvarSlet
 3. Hej Tina
  Kommer lige et smut forbi og smager på lækkerierne.
  Regnen vælter ned over SydFyn og temperaturen er faldet en del grader.
  Har brugt min dag med traktortræk og nu venter sofaen med lidt strik og hygge. Selvfølgelig skal vi se Melodi Grand Prix og heppe på Danmark..:-)
  God lørdag / RikkeBo

  SvarSlet
 4. Det lyder lækkert. Vil jo som altid gerne se billeder af den lækre mad :-) Har ikke fulgt med i grand prix, havde kun set hvem der stillede op for Israel og det er da for sjov. Ærgerligt at han/hun ikke gik videre :-) Dejlig aften til dig.

  SvarSlet
 5. Laila - det var noget rod - mon alle indlæg har fundet hjem ;-)
  Benedikte - Det vil bare se SÅ godt ud ed diverse sjove souvenirs. Nu kan du rigtig slå dig løs når du er ude ;-)
  Rikkebo - Se det gik da fint for Danmark. Hvor herligt med traktortræk. Du kommer bare forbi♥
  Vibeke - Ja den kære Dana har jo vundet før... Sangen var hverken værre eller bedre end mange af de andre! Fik ikke taget billeder ;-)

  SvarSlet
 6. Hej Tina.
  Sød idé til opbevaring af oplevelsesminder, sådan en er da til at have stående fremme.
  Ærgerligt at Israel ikke gik videre til finalen. Her i huset stemte vi på Israel i torsdags, men det var altså ikke nok. Jeg så desværre ikke finalen lørdag aften, men har netop set genudsendelsen. 5. plads til Danmark, det er OK, selv om det selvfølgelig havde været skønnere om vi var blevet nr. 1.
  God uge til dig fra Pia

  SvarSlet